- Konu Sahibi ManzaramDeniz
ah canım puanım az ama yaa of edebıyat o kadar duser mı kı:44: duser duser ınsallah gelır aaaamınnnnn
İnşallah gelir tatlım Allahtan ümit kesilmez :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım puanım az ama yaa of edebıyat o kadar duser mı kı:44: duser duser ınsallah gelır aaaamınnnnn
iyi geceler safahatcım sen nasılsın
bende 18 yaşındayım bu sene atlattım sınavı :)
amin canım inşallah dilediğin gibi olur
aslında benim şuan da burda değil de ders çalışıyo olmam lazım sınava az kaldı ben buralarda takılıyorum hiç çalışmak içimden gelmiyo arasıra netten test çözüyorum sadece
istediğin yere gidersin inşallah üniversite hayatı gerçekten çok güzel herkes yaşamalı :)
amin canım inşallah dilediğin gibi olur
aslında benim şuan da burda değil de ders çalışıyo olmam lazım sınava az kaldı ben buralarda takılıyorum hiç çalışmak içimden gelmiyo arasıra netten test çözüyorum sadece
Cok uykuluyum bu gece ama sizi özlemiştim yattığım yerden olsun bir gireyim dedim
İnşallah gelir tatlım Allahtan ümit kesilmez :)
bız kpsscıyız kız:) sanırım senın lys ama sevdımama'da lyscı.
ben 23 yasındayım edebıyat ogretmenlıgı bıtırdım. ama kpsssssssssss
iyi geceler teşekkürler sen nasılsın :)
kız vallahı bu topıc suyunu cekıyor yavas yavas sanki herkes dagılıyor
demirbaşlar gitmez reptomimciğim yeniler katılsın daha çok büyürüz biizz suyunu çekmez :)
Aynı cnm iste cnm sen hangi bölüm okuyacaksın ne zamandır sorcam geyikten fırsat olmadı, isteyerek mı kazandın
cals madem canım yaa. ya da hani vıdeo dınle buradan benım bır arkadasım oyle yapıyordu . sonuc o da benımle aynı aldı
ya bir de kpss var tabii o kadar üniversite oku bir daha sınava gir çok gıcık bir durum yaaa
yarın çalışırım artık canım bugün geçti gerçi hep yarın yarın diyorum da olmuyo bi türlü içimden gelmiyo inşallah bu sefer çalışıcam bi ara çalışıyodum yarım saatlikte olsa bari bu sefer iyi bi puan alsam da bi yerlere atansam
sen ne okumustun canım?:26: bır de sınav ne zaman
tanışalım kaynaşalım
19 yaşındayım geçen yıl atlattım şu sınavı ben de şükür ki istediğim bölümü kazandım Allah herkese nasip etsin :)
manisada yaşıyorum egeliyim yani
seni ve diğer arkadaşları da tanımak isterim
ben lise telekomünikasyon bölümü mezunuyum canım sınav 26 eylüldü sanırım gününü tam olarak hatırlamıyorum