Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Allah kabul etsin Durumaya :KK3:

Cnm ya aynı bu aralar :KK70: durgun sakin günlerim bu ara kaç aydır cok aktiftim iyi oldu aslında da ev işleri falan kimsenin yüzünü bile görmüyorum ooh bazen yalnızlık da iyi geliyor biliyor musun söyle senede bir iki hafta benım cnm yalnızlık ceker

Allah kabul etsin Durumaya :KK3:

Cnm ya aynı bu aralar :KK70: durgun sakin günlerim bu ara kaç aydır cok aktiftim iyi oldu aslında da ev işleri falan kimsenin yüzünü bile görmüyorum ooh bazen yalnızlık da iyi geliyor biliyor musun söyle senede bir iki hafta benım cnm yalnızlık ceker

dogru tatlım yalnızlık ıyıdır bazen. kız sız cocuk dusunuyor musunuz? ya da var mıydı:44:

Kızlar nerdesiniz,gününüz nasıl geçti anlatın bakimm:21::21:Bugün sevdiceğim iznini aldı,1 eylülde burda inşallah:21::21::21:
5 gün kalıcak:21::21:
Heyecanla bekliyorum geri sayım başladı heyecanlıyım:21::21::KK16::KK16:

Kızlar nerdesiniz,gününüz nasıl geçti anlatın bakimm:21::21:Bugün sevdiceğim iznini aldı,1 eylülde burda inşallah:21::21::21:
5 gün kalıcak:21::21:
Heyecanla bekliyorum geri sayım başladı heyecanlıyım:21::21::KK16::KK16:

bir tek ben varım gece yarısına doğru dökülürler buraya :) çok sevindim senin adına Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin bende sevdiceğimle buluştum bugün :)

bir tek ben varım gece yarısına doğru dökülürler buraya :) çok sevindim senin adına Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin bende sevdiceğimle buluştum bugün :)

Amin inaş canım benimm,sevdiceğin hep yanında kıymetini bil,ah bizde bi zamanlar hergün birlikteydik:KK43::KK43:
Hep uzakta olan sevgililere üzülürdüm,nasıl dayanıyorlar diye,başıma geldi:KK43::KK43:
Ben evlenmek istiyorum artık,yemekler yapyım,film izleyelim beraber istiyorum:KK43::KK43:

Gece yarısına doğru dökülür herkes:KK22::KK22::KK4::KK4::KK4::KK4:
Sendemi öğretmendin:44:

Amin inaş canım benimm,sevdiceğin hep yanında kıymetini bil,ah bizde bi zamanlar hergün birlikteydik:KK43::KK43:
Hep uzakta olan sevgililere üzülürdüm,nasıl dayanıyorlar diye,başıma geldi:KK43::KK43:
Ben evlenmek istiyorum artık,yemekler yapyım,film izleyelim beraber istiyorum:KK43::KK43:

Gece yarısına doğru dökülür herkes:KK22::KK22::KK4::KK4::KK4::KK4:
Sendemi öğretmendin:44:

yok canım ne öğretmeni :) ben daha ünv. yeni başlayacağım siz birleşeceksiniz sevdiğinizle ben 4 yıllık hasrete uğurlanacağım :)

yok canım ne öğretmeni :) ben daha ünv. yeni başlayacağım siz birleşeceksiniz sevdiğinizle ben 4 yıllık hasrete uğurlanacağım :)

Yerim seni yaaa:KK34::KK34:
Bazen sizin yasınızda yerinizde olmayı çok isterdim,ünv yıllarımı çok özlüyorum,o zaman sevdicekle hergün birlikte oldugumuz zamanlar,hergün tek derdimizin bugün nerde yemek yesek,hangi mekana takılsak diye düşündüğümüz zamanları....
Kıymetini bil canım,kpss ömrümüzü çürütttü bizim,hem çalışmamaıza engel,hem okumamıza:KK47::KK47:

X