- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar oteli niye aramıyorsunuz diyorsunuz ama göründüğü kadar kolay değil, 2 dak içinde bir telefon görüşmesinde uzun yıllar süren evliliğinizi, hayalleri güveni, gururu, yok etmenin göze almak o kadar kolay değil. En kötüsü bunu yaparken yanınıza destek olacak kimse yokken. Numarayı çevirip de kaç kez vaz geçtim bir bilseniz, o cesareti ne zaman alırım bilmiyorum, ama yapacağımı da biliyorum
cnm bana kalırsa erkekler bole bı yalan senaryolarını sanıyeler ıcıcnde kafalarında kuramazlar okadar zekı olduklarını dusunmuyorum mutlaka yalan soylerken ıhlanırlar mıhlanırlar duraklarlar yanı sen anlarsın yalan olup olmadıgını hem cok zekı olsaydı bıde senı aldatsaydı ne resım kalırdı ne msj anında sılerdı sampuan olayıda gızlı gıdılen yerden ole sampuan almazdı
bence esının aklında yoksa bıle dusuncelerınle sıkbogaz yaparsın aklında yoksa bıle aklına sokarsın ..eger suphelenıyorsan bıle gızlıden arastır herseferınde dıle getırme aban kalırsa abartma .ferah ol bıraz
bıde nıe aldatma konusunda bole bı guvensızlık olustu onceden bole bı egılımımı oldu esının bırden bu esıne guvensızlık nıye..
Sizin dediğiniz intikam almak için yapılır ama benim öyle para mal gibi bir derdim yok. Ben ondan hiç bir zaman para, pul, lüks gibi şeyler falan beklemedim. Ben ondan sadece güven, sadakatlık, huzurlu bir yuva istedim ama öyle bir şey yapmışsa beni kaybetiktten sonra köpek gibi pişman olacağını biliyorum çünkü benim kadar fedakar bir kadın o zor bulur. Buarada bu akşam konuyu yine açtım ve bana ekmek kuran çarpsin ki ben o otele hiç gitmedim diyor , ne işim olur o otele diyor. Eğer gidip ve bunu korkmadan söyleyebiliyorsa çarpsın o zaman ne diyebilirim başka.
Madem yeminler ediyor senin içinin rahatlaması için seni arkadaşıyla yüzleştirsin. Senin yanında arasın o şampuan veren arkadaşını direk sana versin telefonu kendisi arkadaşına herhangi birşey demeden sen konuş. Ya da sen o şampuan veren arkadaşının telefonunu biliyorsan sen ara eşinin haberi olmadan. Gerçi muhtemelen sonradan haberi olacaktır ama. Yine de acabamı düşüncesinin beynini kemirmesinden iyidir.
cnm oteli ara ve rezervasyon yaptırmak istediğini söyle ,kalmak istediğin tarihi söyle sonra ödemeyi orada yapacağını söyle ve eşinin ismini verirkende zaten daha önce kalmıştık eşimin kaydı vardı de herhangi bir indiriminiz varmı daha önce kalanlara de...kaydı varsa zaten kontrol eder söylerler yoksa isimleri ver indiriminiz yoksa eşimle bir görüşüp size tekrar döneyim de müşteri kaybetmemek için bilgi verirler
oteli arayıp saatimi unuttum filan dersen seni emanet bölümüne bağlıyorlar,oda numarısı ve tarih istiyorlar ve bilgi vermiyorlar hatta bulamadıklarında resepsiyona bağlıyorlar onlarda bu durumda zaten asla bilgi vermezler şansını kaybedersin(ben denedim biliyorum,ilk yazdığım ozaman aklıma gelmedi gelseydi onu yapardım yani öğrenemedim:))))
şüphe insanı yer bitirir ve varsa böyle birşey yol yakınken öğrenmen daha mantıklı,böyle yaparak sadece kendini oyalarsın
öğren rahatla ozman ne yapacağına karar verirsin
Zaten öyle yapmaya düşünüyorum .biz tatile gelmeye düşünüyoruz o yüzden şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyorum diyeceğim fakat kafamda bir soru işareti var. zaten eşim sizin orda kalmıştı dersem onlar ordan bakıp ve gerçekten eşim orda kalmışsa ve yanında başka biri ile kalmışsa, onlar sen eşiysen ordaki kalan kim düşünmezler mı, ya da tek veya başka biri ile kaldığını öğrenmem zor herhalde ama sonuçta kalıp kalmayacağını öğrenme şansım var.
Canım beim eşimde saçlarına karşı daha dikkatlidir mesela çünkü saçlari dökülüyor ve saçdükülmesine karşı şampuan kullanıyor onunda küçük şampuan şisesi var biyere gitsek o şampuan şisesine doldurur üstelik kaldığımız otellerdeki herşeyide alır sabundu şampuandı orda bırakmaz oyle pratık seylerı sever ben 1. olayın dogruluguna ınanıyorum arkadası cok salakca bır saka yapmıs olabılır aaa hatunlara bak fılan dıye cekmıs olabılırı yada telefeonu kurcalarken yanlıslıklada cekmıs olabırlır sonucta ozellıkle verılen bı poz yok 2. olay bıraz kuskulu bankacı kadın olabılır ama arada munasebet olmayabılır yıne esının arkadasının salak espırılırınden bırıdır belkı daha oncelırnde bankacıyal ılgılı aralında konusmuslardır ne guzel hatun fılan gıbı ordan kalmısdır senınkı dıye . 3 .olayda dedıgın gıbı sampunı kucuk sıseye doldurmak esıne mantıklı gelmıs olabırlır esın arkadasına aa gercekten otellerdekı sampunalr cok kotu yapıyor sac bende buna koyayım pratık olur dıye arkadsında kullandıgı sıselerden bırını vermıstı yarımda olabır doluda bosta ... esıne karsı guvensızlık besleme bu durum canını sıkmıs ve esıne trıp atmıs olabılırısn am aguvensızlıgını bellıe etme erkekler ınadına ıs yapmayı sever bu gercek degıl ama sen bana ınanmıyorsun ne de olsa dıyıp boyle bıseye meyledebılır allah korusun ...
canım nasıl daha aramadın ya ara bence şu oteli.ne derlerse desinler.sana doğru düzgün bir cevap vermezlerse bile bir iki gün sonra başka bir yol bul yine ara.telin öbür ucundan seni öldürecek değiller ya.bu işin peşini bırakma bence.ben olsam arayıp ordan bir kadına filan ulaşabilirsem açık açık söyleyip şampuanınızın rengi ne diye bile sorardım.deli desinler isterse.şansımı denerdim.hatta burda otelin ismini ver giden falan olursa sorsun.ben de çok araştırmacıyımdır böyle konularda.eşine de bence artık hiçbirşey söyleme.erkekler bu konularda çok üstüne gelinince hemen sıkılıyor beyefendiler.ama kendini de yıpratma birşey yapıyorsa eninde sonunda çıkar
Burda yerin ismi vermek doğru mu sizce , eminin orda yaşayan hata tatil yapan ve k.k üye olan kişiler çıkar. Kafayı yemiş diyebilirsiniz ama otelin facebook sayfası buldum ve ordaki fotoğraflarından şampuanın rengini tespit etmeye çalışıyorum.
niye kafayı yemiş diyelim canım.ben de olsam neler yapardım.ama isimi verebilirsin bence.altı üstü bir şampuan ama senin için çok şey demek.face den rengi zor bulunur ama orda kalan varsa belki öğrenirsin.
tespit edemedim zaten, ayrıca bir şampuan olmayabilir ki otelde ama şunu söyleyim elimdeki şişe ve içindeki şampuan aynı renk bakıyorum bakıyorum ama bana hiç başka şampuanla doldurulmuş gibi gelmiyor . sanırım eşim bana yalan söylüyor ve tek ispat yolu oteli aramak