• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

valla ne yalan söleym bn olsam bnde şüphelenirdim.ama şimdi aklıma tek bi şey geldi..hani o otel var ya.onu arayın.eşinizin adını söleyip daha önce kalıp kalmadğnı öğrenebilrsiniz..tekrar rezervasyon yatrmk istiyorm bilgilerm orda var derseniz olup olmadğnı öğrenebilirsiniz...hani derler ya bakk daha öncede kaldım otelinizde bu sefer bi indirim yaparsnz artk flnn gibisinee.ordaki görevli burda böle isim yok derse içiniz rahatlar en azından...saçma bi düşünce olabilir bnmki ama ilk aklıma bu gldi yazaym dedim

aynı seyı dusunmuusz sımdı okudukca fark ettım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet evet bunlar daha mantıklı.ara rezervasyon yaptırcaktım kaydımız vardı de eşinin adını ver o zaman kesin çıkar bişey varsa.
umarım yoktur ve her zaman olduğu gibi kuruntularımıza gülüp geçeriz.

ararım ama orda kalmışsa öyle korkuyorum ki o anda kalbime iner diye

en başından beri okudum konuyu eşini en iyi sen tanırsın burda yaptığımız yorumlar boş yere seni üzer, yada boş yere umutlandırır,
oteli arasan ismi çıkmadı diyelim, kanıtmıdır bu,
eğer bir kadın varsa ortada onun adına da olabilir,
yada ismi çıktı diyelim yinede kanıt değil bence,
ama şampuan konusu bana da saçma geldi,çevremde hiç öle erkek yok ondan belkide,
rahatsızsa gider yakın bir marketten alır,
ben bir bayan olarak tatile giderken bile yanımda taşımam gittiğim yerden alırım ama bilemem yine de
dediğim gibi yorumlarımız seni doğru yere götürmez,
inandırıcı diyen kadar, inandırıcı değil diyen de var sonuçta
sonunda sen neye inanmak istersen o yöne kayıcak fikirlerin,

ama umarım bişey çıkmaz,hepsi kötü bir tesadüften ibarettir..

en başından beri okudum konuyu eşini en iyi sen tanırsın burda yaptığımız yorumlar boş yere seni üzer, yada boş yere umutlandırır,
oteli arasan ismi çıkmadı diyelim, kanıtmıdır bu,
eğer bir kadın varsa ortada onun adına da olabilir,
yada ismi çıktı diyelim yinede kanıt değil bence,
ama şampuan konusu bana da saçma geldi,çevremde hiç öle erkek yok ondan belkide,
rahatsızsa gider yakın bir marketten alır,
ben bir bayan olarak tatile giderken bile yanımda taşımam gittiğim yerden alırım ama bilemem yine de
dediğim gibi yorumlarımız seni doğru yere götürmez,
inandırıcı diyen kadar, inandırıcı değil diyen de var sonuçta
sonunda sen neye inanmak istersen o yöne kayıcak fikirlerin,

ama umarım bişey çıkmaz,hepsi kötü bir tesadüften ibarettir..

Doğru aynen öyle oluyor % 50 söylediklerine inanıyorum % 50 içim şüphe dolu. Dediğin gibi de olabilir ya kayıp başka birinin adına yapılmışsa bu da kesin bir ispat değil. içinden çıkamiyorum ki olayın.

bende bebek bekliyorum,giriyorum foruma yorumlara,içim allak bullak oluyo,benimle aynı şeyleri yaşayanlara bakıyorum,kiminin olmuş bebeği umutlanıyorum,kiminin yıllardır yok umutsuzluğa kapılıyorum,
bi taraftdan iyi en azından konuşarak rahatlarsın ama diğer taraftan benim gibi kafan karmakarışık olur,
bence sen en iyisini bilirsin,
hani derler ya bide bekara avrat boşamak kolay gelir diye
kimse senin ne düşündüğünü hissettiğini bilemez ki
kimisi için boşanmak kolaydır o yönde yorum yapar,
kimi daha kabullenicidir öyle konuşur.
ama sabırlı olmak en iyisi bence,
bi arkadaş demiş illa ki gerçekler ortaya çıkar diye,haklı.
sende sabırlı ol,bu arada 2 duruma da hazırlamış olursun kendini,
hemen bişey yapmasan da olur yani(yanlış anlama benim fikrim dediğim gibi en iyisini kendin bilirsin)

bende bebek bekliyorum,giriyorum foruma yorumlara,içim allak bullak oluyo,benimle aynı şeyleri yaşayanlara bakıyorum,kiminin olmuş bebeği umutlanıyorum,kiminin yıllardır yok umutsuzluğa kapılıyorum,
bi taraftdan iyi en azından konuşarak rahatlarsın ama diğer taraftan benim gibi kafan karmakarışık olur,
bence sen en iyisini bilirsin,
hani derler ya bide bekara avrat boşamak kolay gelir diye
kimse senin ne düşündüğünü hissettiğini bilemez ki
kimisi için boşanmak kolaydır o yönde yorum yapar,
kimi daha kabullenicidir öyle konuşur.
ama sabırlı olmak en iyisi bence,
bi arkadaş demiş illa ki gerçekler ortaya çıkar diye,haklı.
sende sabırlı ol,bu arada 2 duruma da hazırlamış olursun kendini,
hemen bişey yapmasan da olur yani(yanlış anlama benim fikrim dediğim gibi en iyisini kendin bilirsin)

İlk önce kendime her duruma karşı hazırlamam lazım. Bu ,bir , iki ya da fazla gün sürecek belki. Oteli aradığımda ve orda kaldığını öğrenirsem bu evliliğin sonu geldiğini demektir. Bu yüzden ilk önce duygusal ve fiziksel anlamında kendimi her sonuça karşı hazırlayıp öyle yapacağım. Yukarıda dediğim gibi sağlık sorunlarım var ve bunu kaldırmak kolay olmayacak.

Son düzenleme:
ah bu erkekler..ahhh

hic uslanmayacaklar...

kadilarin sizden cektigi ne be !!!

evlenmeden once ayri, evlendikten sonra ayri dertsiniz...

napsin bu kadin ne dusunsun simdi?

mrb cnm banada pek ınandırcı gelmedı ozellıkle o sampuan yalanı bıraz sacma bunlar seyahata gıderken ılk okul cocukları gıbı acıp cantayı bak ben ne aldım sen ne aldın o senın olsun bu benım olsunmu dıyor sacmalıgın danıskası esım bana oyle bısey yapsa napardım bılmıyordum ama en ufak acıgını arardım eger benıde aldatıyorsa afedersın ama onun surundurur donuna kadarda alırdım ben evlıyken bıcok sıkıntı cekıp duzluge cıktıktan sonra elın o...larıyla paraları yemesıne ızın vermem asla sende takıpte ol en ufak hareketınde koy tekmeyı

bacım durumların hepsi faul.. sen inanmalı mıyım yoksa abartıyor muyum dıye dusunuyosun ben olsam hıc dusunmem .. ona o sampuanla soğuk bir duş aldırır tekmeyi basarımm

Eşinin yalan söylediğini düşünmüyorum. Hem erkekler otel şampuanını çantalarına atmazlar.
Kadınlar meraklıdır minyatürlere. Boş kuruntularla kendine de, ilişkinize de zarar verme tatlım.

mrb cnm banada pek ınandırcı gelmedı ozellıkle o sampuan yalanı bıraz sacma bunlar seyahata gıderken ılk okul cocukları gıbı acıp cantayı bak ben ne aldım sen ne aldın o senın olsun bu benım olsunmu dıyor sacmalıgın danıskası esım bana oyle bısey yapsa napardım bılmıyordum ama en ufak acıgını arardım eger benıde aldatıyorsa afedersın ama onun surundurur donuna kadarda alırdım ben evlıyken bıcok sıkıntı cekıp duzluge cıktıktan sonra elın o...larıyla paraları yemesıne ızın vermem asla sende takıpte ol en ufak hareketınde koy tekmeyı

Sizin dediğiniz intikam almak için yapılır ama benim öyle para mal gibi bir derdim yok. Ben ondan hiç bir zaman para, pul, lüks gibi şeyler falan beklemedim. Ben ondan sadece güven, sadakatlık, huzurlu bir yuva istedim ama öyle bir şey yapmışsa beni kaybetiktten sonra köpek gibi pişman olacağını biliyorum çünkü benim kadar fedakar bir kadın o zor bulur. Buarada bu akşam konuyu yine açtım ve bana ekmek kuran çarpsin ki ben o otele hiç gitmedim diyor , ne işim olur o otele diyor. Eğer gidip ve bunu korkmadan söyleyebiliyorsa çarpsın o zaman ne diyebilirim başka.

Bir ay önce tesadüfen eşimin cep telefonunda uzaktan çekilmiş tanımadığım iki kadının fotoğrafını buldum. Fotoğraflar çok uzaktan sanırım arabanın içinden çekilmiş. Görür görmez kendimi nasıl hissettiğimi anlarsınız. Çok üzüldüm. Sabaha kadar uyuyamadım. İçim içimi yedi. Aklımda bin tane şey geldi. Ertesi gün dayanamadım ve kendisine sordum bu nedir diye. Eşimin açıklaması şöyle:
İş yerinde eşimle beraber çalışan bekar bir erkek arkadaşı var. Bunlar ikisi her gün şirketin aracı ila işe gidip geliyorlar. Eşime göre olay şöyle olmuş: eşim arabayı sürerken arkadaşı eşimin telefonundan şaka olsun diye yoldan geçen o kadınların fotolarını çekmiş. Hata abi fotoğrafları telefonun arka plan da yapayım mı diye şakayı uzatmış. Bunlar da şaka olsun diye gülmüşler. Eşim de bu olaya önem vermediği için o fotoları unutmuş bile. Ona göre o fotolar böylece orda kalmış.
Arkadaşın fotoğrafları neden kendi telefonundan değil de senin telefonundan çekiyor sorunca, ne bileyim ben diyor . O andaki yapılan bir şaka diyor .Benim kötü bir niyetim olsa o fotoları silerim diyor orda bırakmam. Tabi ki bu açıklama beni tatmin etmedi ve bir kere içimde bir şüpe düşürdü. Sağlık sorunlarım yüzünden biliyorum ki konuyu uzatsam kendimi daha üzeceğim . Bir yanım inanayım derken bir yanım gözünü aç dikkat et diyordu. 2 gündür eşime çok soğuk davrandım. Eşim açıklamasından sonra her şeyimi karıştırıyorsun diye suçlamaya başladı beni . Sonra ben soğuk davranınca iki gün boyunca bana iyi davranmaya başladı.( iyi davranması suçlu olduğundan mı bilmiyorum artık )

Neyse bir şekilde bu konu unutuldu gibi derken ikinci bir şok yaşadım. O günden sonra içimde bir şüphe oluştu diyorum ya,yoksa normalde bu kadar kontrol etmem.Eşim duştayken yine telefonuna baktım. Eşime yukarıda basettiğim o iş arkadaşından iş saatin sırasında gelen bir mesaj: abi koş senin bakancı burda. İlk okuduğumda ters bir şey aklıma gelmedi. Sonra senin bankacı burda okuyunca, niye senin demiş diye şüpelenmeye başladım. Eşime sordum bu arkadaşın ne biçin mesajlar atıyor böyle, senin bankacı kim ki böyle mesajlar atıyor dedim.
Eşimin açıklaması hazır : İş yerinde sigara içildiği bir yer varmış. Orda bir gün çalışanlar sigara içerken bankacı bir adam varmış. Eşim ve adam siyasi konularda sohbet ederken biraz tartışmışlar. Bu yüzden eşimin erkek arkadaşı o adamı yine orda görünce şaka olsun diye eşime abi koş seninki burda diye mesaj atmış. Eşimin açıklaması bu.
Bu adam ya gerçekten söylediği gibi suçsuz ya da bana çok güzel yalan söylüyor. Üst üste böyle şeyler yaşayınca ben dikkatlı olmaya karar verdim. İş çantasına bir bakayım derken 3 şok.
Çantasında ismi duyulmuş bir hotelin küçük bir şampuan şişesini buldum. Hani üzerinde hotelin adı yazar ve yıkanmak için odaya bırakılıyor ya. Bu hotelin adresini netten araştırdım. Bizim oturduğumuz şehirde değilmiş. Başka bir şehirdeymiş, tatil için gidilen bir yer. Bu arada eşim ayda bir iş için şehir dışı çıkıyor. Ama basettiğim hotelin bulunduğu yere değil. Başka şehire gidiyor. Şimdi aklıma bin tane senaryo gelmeye başladı. Bu adam o hotele gitmemiş ise bu şişeyi nerde buldu ?! Hotele gitmişse orda ne işi vardı. Allahım yine kafam karma karışık oldu. Yine üzülen ben. Söylemesem içime ata ata daha kötü bir hal alacaktı. Söylesem sen her şey ters anlıyorsun, her şeyime karışıyorsun diye beni suçlayacaktı. Ama dayanamadım ve söyledim.
İlk önce eşim işteyken tepkisini öğrenmek için mesaj attım. Dedim ki bir akrabamız tatile gelecekmiş. x hotele rezervasyon yaptırmışlar. Bana sordular orası nasıl bir yer diye . Ben bilmiyorum ama eşime sorayım dedim, eşime sen x hoteli biliyor musun nasıl acaba ? Eşimin cevabı : yok aşkım bilmiyorum. Eve gelince o şampuan şişesini çıkarıp o hoteli bilmiyorsan bu şişe sende ne işi var diye fırlatım yüzüne. İlk tepki güldü . Sonra hemen açıklaması hazır. İş seyahatine giderken ( başka bir adamla gidiyor ) iş arkadaşın bu şişelerden evde varmış ( daha önce hotelden almış artık ) ve yanında almak için evde kendi şampuanı ile dolduruyormuş. Eşim de demiş ki gititkleri yerdeki şampuanlar saçı çok kötü yapıyor . Bu da benim evden getirdiğim şampuan var ve böylece eşime o kutuyu vermiş o da çantasına kalmış. Bu açıklama inandırıcı mı sizce? Bana gerçeği bu diyor. Sen iyice paraonyak oldun diyor. Bir de şimdi mesaj atıp bana senin yüzünden işe konsantre olamıyorum diyor. Yani suçlu olan yine ben oldum. Şimdi sizin fikrinize ihtiyacım var. Bu durumda olsanız aklınızda aynı şey gelmez mıydı? Hesap sormaz mıdınız ? Kafanız karışmaz mıydı ? Eşimin açıklamalarına inanır mıydınız ? Eğer inanmazdınız bundan sonra nasıl davranırdınız ? Ne yapardınız ? Yani ben mı abartıyorum olayı ? Ben mı üstüne çok geliyorum ? Bu adam bana yalan söylüyorsa bu yalanları nasıl bu kadar çabuk ve yüzü kızarmadan söyler? Hani insan yalan söylediği zaman anlaşılır ya . Adamada öyle bir hal yok. Hemen anında açıklaması hazır. Ama hep suçlu arkadaşları mı olur ? Bana beni boşuna suçluyorsun diyor. Benim yaptığım bir yanlış yok diyor. Üstüne gitmek istemiyorum ama hep kafamı karıştıran sebepler yaratıyor. Çok üzülüyorum yine olan bana oluyor iyice sağlığımı mahvettim.

Canım ben de daha fazla üzmek istemem ama buraya konu açtıysan fikir isiyorsun sonuç olarak!!Hiçbiri bana da inandırıcı gelmedi maalesef:50:,hep acayip acayip olaylar,bişey yoksa bile ben de kuşkulanırdım vallahi..Bence ne olursa olsun,güçlü dur ve öyle ya da böyle belki de bişey de yoktur ama oteli ara filan ne bileyim..Şüpheyle yaşanmaz..

Sizin dediğiniz intikam almak için yapılır ama benim öyle para mal gibi bir derdim yok. Ben ondan hiç bir zaman para, pul, lüks gibi şeyler falan beklemedim. Ben ondan sadece güven, sadakatlık, huzurlu bir yuva istedim ama öyle bir şey yapmışsa beni kaybetiktten sonra köpek gibi pişman olacağını biliyorum çünkü benim kadar fedakar bir kadın o zor bulur. Buarada bu akşam konuyu yine açtım ve bana ekmek kuran çarpsin ki ben o otele hiç gitmedim diyor , ne işim olur o otele diyor. Eğer gidip ve bunu korkmadan söyleyebiliyorsa çarpsın o zaman ne diyebilirim başka.

canım,inan ben de şu son zamanlarda senin gibi eşime karşı çok kuruntu yapıyorum. ama benim eşimin tavırları değiştiği için, ekisi gibi davranmadığı için. EŞİNİN SANA KARŞI DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ Mİ sON ZAMANLARDA? Önemli olan bu, evet diyebiliyorsan,iyi ya da kötü manada değişklk varsa şüphelenebilirsin ama sadece buunlardan dolayı ne kendini ne eşini üzme derim ben.

Şampuan meselesi mantıklı,ben inandım,ama diğer şeyler için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil ne yazıkki.:(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam "arkadasin hangi sampuandan doldurmus bu siseye" diye sorardim. soyledigi markayla kokusunu rengini vs karsilastirinca da anlasilir doldurma olup olmadigi.
eger sise hala sizdeyse tabi.

Birkaç gün sonra ararım sakinleşmem lazım diyorsun ama insanın en değerlisine karşı içinde en ufak bir şüphe bile varsa her saniyesi zehir olur. Şüphelerin dağ gibi büyüyecek, her hareketine mana verirsin bu da hem seni hem eşini yıpratır. Eğer arayacaksan cesaretini toplayıp ara oteli. Neyse doğrusu çıksın ortaya. Otelden bir şey çıkar mı bilemiyorum ben. Bir bayanla gittiyse bayanın adına oda açılmış olabilir mi?

cnm bana kalırsa erkekler bole bı yalan senaryolarını sanıyeler ıcıcnde kafalarında kuramazlar okadar zekı olduklarını dusunmuyorum mutlaka yalan soylerken ıhlanırlar mıhlanırlar duraklarlar yanı sen anlarsın yalan olup olmadıgını hem cok zekı olsaydı bıde senı aldatsaydı ne resım kalırdı ne msj anında sılerdı sampuan olayıda gızlı gıdılen yerden ole sampuan almazdı
bence esının aklında yoksa bıle dusuncelerınle sıkbogaz yaparsın aklında yoksa bıle aklına sokarsın ..eger suphelenıyorsan bıle gızlıden arastır herseferınde dıle getırme aban kalırsa abartma .ferah ol bıraz

bıde nıe aldatma konusunda bole bı guvensızlık olustu onceden bole bı egılımımı oldu esının bırden bu esıne guvensızlık nıye..

Back