Mutlu olmakla akıllı olmak aynı şey değil malesef bunu bile ayırt edemeyecek durumdasınız. Deliler de çok mutludur unutmayın. Sizin çok acil tedavi görmeniz lazım normal değilsiniz
elbette anne ol ama bu adamdan değil.
tedavi olmalı ya da baba olmamalı.
düşün ki bebeğin doğdu. onunla ilgilenmeyi beceremiyorsun diye bakıcı tutar, yorulma diye her şeyiyle bakıcı ilgilenir. sen sadece süt anne olursun. sütün olmazsa misafir gibi arada sevdirir. şimdi evden çıkmana izin vermeyen eş, bebekle çıkmana izin verir mi?
daha kimbilir neler yaşatır sana.
bebek yüzünden boşanma aşamasına gelsen bile, boşansan bile sana hayatı zindan eder, yine her şeyine karışır.
sen er geç hatanı anlarsın da geçen yıllara yanarsın.
ben de ev işi sevmem.ben yapamam demiyorum eşim yaptırmıyor diyorum. Bu da işime geliyor veriyorum eline yapıyor
mutluluk ve akıl bence doğru orantılı. Gayette ayrımına varabiliyorum. Geçmişe bakın mutsuz olduğunuz anlara. Şimdi o günlere dönseniz daha farklı davranırdınız mutlu olmak için yani daha akıllısınız şuan.
Bu konuda pek aklımı kullanamıyorum evet zaten destek almak için başlık açtım. Bu konuda mutsuzum evet
Mutluluk eşit değildir akıl diyorum ve destek derken kk yı değil bir psikiyatrik destekten bahsediyorum
iyi de eşin arkadaşlarınla buluşmana izin vermiyor ki.ben eşimin baba olmayı hakettiğini düşünüyorum. Evet fazla korumacı ama bebeği gönül rahatlığıyla ona emanet edip arkadaşlarımla buluşabilirim. O konuda eşime güveniyorum.
iyi de eşin arkadaşlarınla buluşmana izin vermiyor ki.
arkadaşlarınla buluşmana zaten izni yokken, bebekle çıkmana asla izin vermez.
bebeğini de seni hapsettiği gibi eve hapseder.
Eşinize herşeyi anlatmayarak işe baslayabilirsiniz. Karı kocasiniz diye her detayı bilmesi gerekmiyorEşime de her şeyi anlatıyorum maalesef
aynı şey.veriyor izin. Sadece daha önce sorun yaşadığım arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor. Normalde sosyal çevrem çok geniş.
gecmiste bunlar mi oldu? Hmm o zaman durum gorundugunden daha derinmis.davayı ben açtım 200 bin liralık da tazminat davası açtım. Hakkında suç duyusunda da bulundum sinirden. İş yerine polis gidip ifadesini falan aldılar. Çekişmeli olacağını çok net anladı anlaşmalı boşandık biz de.
Sonra bana ev tuttu eşyalarımı aldı yine bütün işlerimi halletti . Her gün aramaya başladı ama hiç karışmadan. Gece 1 lere kadar arkadaşlarımla oturmama ses çıkarması. Prens gibiydi. Her şeyi yapabiliyorum sonra düzeldi diye barıştım. Yurt dışına gitti geldi aynı noktaya döndük yine.
aynı şey.
mesela arkadaşının biri bebeğe zayıf der, diğeri kilolu der, biri öyle biri böyle der. aaa bir bakmışsın eşin onlarla görüşmeni de yasaklamış.
çünkü sen yanlışı doğruyu, iyiyi kötüyü ayırmaktan aciz birisin, öyle mi?
Lorentz senin eşin hiç hata yapmıyor mu, aksi giden işi yok mu, sorun yaşadığı insanlar yok mu?
sen onun sana davrandığı gibi, ona davranabiliyor musun?
sence burada yorum yazan bu kadar insan yanlış şeyler mi söylüyoruz, tek doğru eşinin doğruları mı?
eşin mükemmel, evliliğin muhteşem de biz kıskançlıktan ayırmaya çalışan insanlar mıyız?
Eşinize herşeyi anlatmayarak işe baslayabilirsiniz. Karı kocasiniz diye her detayı bilmesi gerekmiyor
Benim anlamadığım şey siz bir işe giriyorsunuz tartisiyosunuz, güne giriyorsunuz kavga çıkıyor her adiminiz olumsuzluk dolu bence negatif enerji yuklusunuz olumsuzlukları cekiyorsunuz kendinize. Adam da ne yapsın başımıza yine iş açacak diye sınırlamaya çalışıyordur . Rahatsızsaniz bu durumdan kavgaya gerek yok tavrinizi ket koyun yeter kavga bişey çözemez
biseyi merak ettim tek cocuk musunuz? ailenizdden hic ayrilmadiniz mi? hayatiniza giren ilk erkek mi
keske 1 hafta olsun tatile gitseymissiniz. fanusta buyumussuniz belliablam var. Hic ayrılmadım ailemden. Eşim de ilk sevgilim evet.
keske 1 hafta olsun tatile gitseymissiniz. fanusta buyumussuniz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?