- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
daha önce de yazdım. eş olarak yapması gerekenleri elbette yapacak, bunlar lütuf değil. sorun senin hayatını kısıtlaması, sınırları aşması.ay ne alakası var Allahaşkına ? Eşimi ikna edemiyorum ne yapabilirim diyorum. Tutup da bana o adam baba olmayı haketmiyor derseniz kusura bakmayın haddinizi bilin derim. Ben eşimi kötülemiyorum yaşadığım sorunu anlatıyorum.
Daha açık konuşayım eşim kuzey iraktan geldi! Şuan ruh hali zaten iyi değil. 9 ay hapis hayatı yaşadı ve 2 haftadır gerginliği geçmedi. Aşırı korumacı olmasının altında mesleği de var. Eşim hatasız demiyorum. Burda eşimi ikna etmek ya da istediğimi yaptırmak için neler yapabilirim diyorum.
Bak herkes yazmış esin de sen de normal değilsin diye. O yorumların hepsini beğendim çünkü katılıyorum. Kusura bakma 10 yıllık hayat arkadaşıma da hakaret ettirmem. Boşansak bile ilk arayacağım insan yine o olur. Bana verdiği güven sonsuz .
Evet bana aciz biriymişim gibi davranıyor. Buna çok sinirleniyorum. Benim yapamayacağım mesajını veriyor sürekli özgüvenimi kırıyor. Ama bu onun baba olmayı haketmediği anlamına gelmiyor.
Şimdiye kadar ailesine beni bi kere bile ezdirmedi . Şimdiye kadar bir sorunum olduğunda bi kere bile beni yari yolda birakmadi. Haksiz ben olsam bile özür diledi çiçekler aldı. Hayatıma kendi annemi bile karıştırmadi.sabah uyanamazsam kalkar tostumu bile yapar işe gider.
Bu evlilikte kısıtlanması dışında hicbir ihtiyacımdan beni yoksun bırakmadi.
Evet kocam baba olmayı hakediyor. Bu sorunları aşıp hamile kalacağım. Mükemmel de bir baba olacak. Çünkü çocukları nasıl sevdiğini biliyorum. Kucağına aldığı her bebek uyuyor buna defalarca şahit oldum.
3 hafta yoğun bakımda yattım altımi bile aldı eşim. Bana de ki eşinin sorunlari var kabul ederim. Eşin saplantılı de kabul ederim. Eşin seni çok uzuyor bunaltıyor sana zarar veriyor kabul ederim ama bu adama baba olmayı hak etmiyor diyemezsin.
Sonuçta şuan eşimle tartışmalıyız orta yolu bulamadık evet. Belki ilerde ayrılacağız boşanacağız ama yine de hayatımdaki en sağlam tas benim eşimdir.
Açıkçası kimse benim kadar kısıtlamaya gelemeyeceğini söyledi. Neyse ya lütfen yorum yapma bana.
eşin asker ve psikolojisi normal değil. sen de biliyorsun.
bu durumda karı koca olarak önceliğiniz tedavi. çocuk en son iş olmalı.
sen hala şunu yapayım mı, ya eşim şöyle derse vs ürkek cevaplar yazarken, eşin hasta olduğunu kabul etmezken anne baba olmak size zarar verir.
haketmemek değildi kastettiğim, yanlış karar olur.
sanane diyebilirsin.
bu zamana kadar yaşadıklarınızdan ders almamışsınız, derim.