• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sabah uyandığında beni seviyor olacak mısın?

eşiminn desteğii vee güzell kelimeleriylee biraz daha iyiyimm amaa bu herşeyy düzeldi anlamınada gelmiyorr maleseff canımm düşmann hala sağğ vee halaa işgüzarlık peşindee

İlk sayfadan itibaren hayretle okudum durumunuzu...
Çok güçlü bir kadınsınız ve sevginiz gücünüze güç katıyor bence,bugüne kadar sabretmişsiniz ve inşallah sonuna gelmişsinizdir.
Unutmayınki sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.
Tatlı günler yakındır umarımki sizin için,Allah yardımcınız olsun..
Sizinle uğraşanların cümlesinide bildiği gibi yapsın inş.:Saruboceq:

canım gözeğim yazdıklarını hayretler içinde okudum
bu nasıl bir insan yaa.rabbim hep yanında olsun canım
inan başka söyleyecek söz bulamıyorum.böyle bişi duymadım buzamanna
kadar .senin için dua edicem canım.herşey gönlünce olur inşallah aminn:Saruboceq:

baştan sona okudum birtanem :1no2:
ama biraz olayı büyütmüşsün yada iç dünyanda üstesinden gelememişsin gibi geldi
buna benzer olayları 18 yıl önce bende yaşadım:1no2:
bizde sorun kayınpederimdi
öyle ilginçki eşimin adına avukata bile başvurmuştu aklı sıra boşanma işini danışmış
sonra eşimi görücecekmişmişte miş miş :roflol:
tüm bunların sebebi kıskançlık
seni kıskanan insandanda en güzel intikam yöntemi onu umursamamazlıktır a.s
önce sakin ol sakin düşün
saçma sapan intikam beddua muhabbetlerine girme :teselli:
kendine güven ve cesaretli ol
eşimi kızla tanıştıracak falan falan
farzetki böyle birşey oldu ve eşin kızla tanıştı o eş seninmidir sence
olmuşmudur senin acaba pehhh :dilcikar:
eşin bu konuda biraz pasif geldi bana yada ben anlattıklarından öyle yargıladım çocuğu
lütfen kesin bir dille annesini ona anlat ve aradaki masefeyi ayarlamasını annesinin ileri geri konuşmalarının aile kurumunuzu yıprattığını dile getir
soruna tek çözüm bulacak kişi eşindir a.s
sende hiç bir zaman bu çarkın içine girme kayınvaliden kime ne diyor araştırmasını yapıp
eğmeyecek insan için değmeyecek kişilerle muhattap olma
sen nasıl bir insan olduğunu biliyorsun kimseye açıklama yapmak kendini savunmak zorun da değilsin a.s
umursama bu kaygıylada güzelim evindeki mutluluğunu bozma :1hug:
eşim yapabilirmi demişsin biraz cesaretlensin demişsin
böyle bir konunun cesareti cesaretgelmesini beklemenin mantığı yok benim gözümde
gidecek ve evinin direği olup konuşacak annesiyle yada seni üzen ailesin tüm fertleriyle :kızgın:
madem seni seviyor
madem mezara kadar diyor bulafta kalmamalı bence
erkek gibi erkek hele suçu yoksa bunuda biliyorsa
sahip çıkar karısına :kızgın:
sende çok üzme kendini öpüyorum takipçin olacağım yerimseniben hemşom Şeniz

hemşomm tabii büyükk ve tecrübeli olarakk bana yoll gösteriyorsunn allah razı olsunn
ama malesefkii keşke büyütsemm keşke abartsammda bunları yaşamamışş olsumm
sanal birr ortamda ince eleyipp sık dokuyarak anlatıyor insann
araştırma gereği duymadann insanlarr çorap söküğü gibi anlatıveriyorlarr zatenn hemşomm
ben haksızlığa gelemiyorumm maleseff ya
iftira yalan dolanaa gelemiyorumm bu kim olursa olsunn edebini bilmeli die düşünürümm
bu seneye kadarr çizgimi korudum sonuç ortada malesefff bir gramm adabbb düzelmesi yokk aksinee daha çokk sınırı aşma varr
bu yaşadıklarımıı başkası anlatsaa bende şaşırırr acabamıı derimm çünküü bazenn benimdee aklımınn sınırını zorlayann şeylerr yaşadım yaşıyorumm bunu keşke uzun uzunn annatsamm
tabii tek taraflı dinleyincee bendede suç aranabilir yada sen naptındabu kadar düşman oldu denebilir normal karşılarımm
ama bir insann evladınınn kendini savunmasını yada eşinii sahip çıkmasını bilee
analık hakkımı helal etmiyorumm
cennett ananınn ayağı altında karınınn değil die cevapp veriyorsaa
eşimdee normall olarakkk muhabbet etmee çabasınaa bile gerekk duymuyorr çünküü karşıdakii kendindee suç bulmuyorr kim başedebilirr yada nereye kadarr
eğer varsaa böyle biri adresini telefonunu vereyimde arasınn haksızsınn gözekk dersenizzz benn hepinizdenn özürde dilerimm

Ne derim ben sana ablam biliyormusun"Bu Sevdaya dağlar dayanmaz"Bu Sevdaya hiç bir kuvvet yıkamaz "Bu Sevdaya yürek dayanmaz" el uzatan dil uzatanıda Rabbim cezasız bırakmaz.Sevenleri ayırmak günahtır biz böyle biliriz böyle büyüdük.
Sen sadece bu sevgiye devam et herkeze verilebilecek en büyük en güzel cevap yılmadan sarılmak sevmek sevmek sevmek sonsuza inadına!!!!
Eşin şimdiye kadar 6 yıl sevgisini korumuş sevgisinin karşılığını senden hep görmüş görmeyede devam edecek bu Aşkta ebediyete kadar sürecek..Yok öyle yılmak yok öyle kaçmak.Söz konusu böyle bir sevgiyse boynum kıldan ince:1hug:
Canım yüreğinin acısını buradan hissettim devam yola!!!!!!!Kim tutar sizi yaaa Allah doğru yoldan şaşırtmasın eşine dünya güzelleri gelse vızzzzzzzzz gelir ayarlayan ayarladığıyla kalır.Halbuki ayarladığı kızı kendi evine alsa sizdende uzak dursa:jeyyar: eee şeşer beşer:)Etme bulma dünyası dimi amaÇok üzgünüm çoook

Canımsın sevgine sahip çık birtanem.Duanıda herzaman et bak neler oluyor.Bizlerde bu sevgiye yürekten dua ederiz.İçin rahat olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

Çok öperim birtanem Allaha emanetsiniz :Saruboceq::1hug:Şeniz

merhaba yasadiklariniz hic yabanci gelmedi bana. yanliz cok uzuluyorum neden birbirini seven iki insani dusmanmis gibi oz anasi ayirmak ister.

cok yakindan tanidigim bir arkadasimda ayni problemleri yasiyor.kaygananiz gibi arkadasimin kaynanasida ogluna yok sutum haram olsun, hakkimi helal etmiyorum vs.. beddualar ediyormus . onlari ayirmaya calisiyormus . buyuculere gidiyormus surekli.

kaynananiz cok cahil bir kadin. dik kafali ben ne dersem o olucak ben ne hukmedersem yapilmak zorunda dermis gibi tavirlar icinde.bu kadin duzelmez. ne yazikki olene kadar bu sekilde dik kafali dunyayi sadece iki elinin arasinda zannederek hayatina devam edicek.bazi insanlari belli yastan sonra degistiremeyiz .onun degismesini beklemek zamaniniza yazik olmasi demek.
is size ve esinize dusuyor.
bugune kadar mucadelenizi cok guzel bir sekilde sabirla sukunetle saygiyla sevgiyle surdurmussunuz.bundan dolayi sizi tebrik ediyorum.
aslinda boyle cahil insanlara kendi diliyle cevap vericeksin.
saygisizsa saygisizca cevap vericeksin.oyle muhattap olcaksin.
ancak kendi dillerinden konusulunca anlar onlar.

esinizle konusmalisiniz. annesine resti cekmeli. sizde bir insansiniz sizinde duygulariniz var sizde bir kalp tasiyorsunuz dayan dayan nereye kadar dayanacaksiniz???.....(o kadin kaynananin duzelmesi mucize gibi birsey olur duzelmez)sende bir ana yavrususun bunlari cekmek icin evlenmedin esinle.

o arkadasimin esi annesine resti cekti ne anasiyla ne babasiyla ne kardesleriyle gorusuyor. zaten herkes beni kullanmis diyor.(kardesleri dahil)arkasindan ne isler cevirmisler buyucu haci hoca vs...ama iste allah var yukarda o istedigine yol verir istedigine bela.onlar buyulerle ugrasirken o yaptiklari kotulukler kendilerini sardi da yinede akillanmadilar uslanmadilar.ders almadilar.cahil insanla ugrasmak hayattaki en zor islerden. hatta bir soz var simdi tam yazamiyacaigim forum kurallarina aykiri siz anlarsiniz.
"etme essekle muhabbet kusturursun silme g......cam kirigiyle kestirirsin"yani cahille konus konus konus sabaha kadar laf anlat anlamazzzzzzzzzzzzzz......yani siz kaynanizi bu isden vazgeciremessiniz kadin cahil kafaya koymus. oglunda bitiyor is.esinizde.ne yapsin etsin anasiyla kesin bir dille konusmali.
size yazik. siz bunlarimi dusuneceksiniz geceler boyu.
yureiginiz korkuyla acaba nerde ne yapiyor diye endiselenerek mi yasiyacaksiniz.
bu hayat sizin dunyaya bir kez geldiniz ikinci kez gelme sansiniz yok!
o zaman bu hayati en guzel sekilde yasamalisiniz.
hergun sacma sapan cahil bir kadinin yaptiklarini yapacaklarini dusunerek degil.

umarim en kisa zamanda hallolur .
sevgilera.s.

(allahim hidayet versin gozlerini acsin seytanlarini yok etsin).

hemşomm tabii büyükk ve tecrübeli olarakk bana yoll gösteriyorsunn allah razı olsunn
ama malesefkii keşke büyütsemm keşke abartsammda bunları yaşamamışş olsumm
sanal birr ortamda ince eleyipp sık dokuyarak anlatıyor insann
araştırma gereği duymadann insanlarr çorap söküğü gibi anlatıveriyorlarr zatenn hemşomm
ben haksızlığa gelemiyorumm maleseff ya
iftira yalan dolanaa gelemiyorumm bu kim olursa olsunn edebini bilmeli die düşünürümm
bu seneye kadarr çizgimi korudum sonuç ortada malesefff bir gramm adabbb düzelmesi yokk aksinee daha çokk sınırı aşma varr
bu yaşadıklarımıı başkası anlatsaa bende şaşırırr acabamıı derimm çünküü bazenn benimdee aklımınn sınırını zorlayann şeylerr yaşadım yaşıyorumm bunu keşke uzun uzunn annatsamm
tabii tek taraflı dinleyincee bendede suç aranabilir yada sen naptındabu kadar düşman oldu denebilir normal karşılarımm
ama bir insann evladınınn kendini savunmasını yada eşinii sahip çıkmasını bilee
analık hakkımı helal etmiyorumm
cennett ananınn ayağı altında karınınn değil die cevapp veriyorsaa
eşimdee normall olarakkk muhabbet etmee çabasınaa bile gerekk duymuyorr çünküü karşıdakii kendindee suç bulmuyorr kim başedebilirr yada nereye kadarr
eğer varsaa böyle biri adresini telefonunu vereyimde arasınn haksızsınn gözekk dersenizzz benn hepinizdenn özürde dilerimm
oyokmuş gibi davran diyorum sana umursama :1no2:
yoksa hasta olacaksın
bu derece takma yıpratma kendini
bırak eşin ilgilensin
evde beraber yaşıyorsunuz ve herşeyi görüyor tanık oluyor eşim diyorsunn
annesinive yaptıklarını kesin bir dille reddetmesi lazım
seni bu derece yıpratmalarına izin vermemeli veremez :1no2:
üzgünüm canım ama dost acı söylermiş
bu derece yıprandığını görüyor
biz leylaylamecnunuz diyorsa :sm_confused:
bu konuya çözüm bulmalı
gerekirse bu derece haddiniaşan aşanbir anneyi
kendini göstermemek cezasına bile çarptırmalıı :1no2:
örneğim doğrumu yerimi bilmem ama
gözlerindeki hüznü bile hissetmesi lazım eşinin :uhm:

biliyorumm canımm hemşomm
haklısınn
eşimle daha detaylı ve ciddi birr konuşma yapmamm lazımm
bu konudaa tümm arkadaşlarımla hem fikirizz
önce benim eşimle enine boyuna konuşmamm lazımm
içimmi dökerekk iice annatarakk
belki bu işe yararr
eşimmm malesefki annesindenn aşırı korkan biri keşkee birazdaa bendenn korksa :roflol:
ama şunu ii ce annadımkii benn çokk büyükk ve aşırı tavizz verdimm hep sineye çektimm
bugün babam konuştu eşimlee
eşim eşim daha çokk hırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo
ben onu dinledikçe hee hee dedikçe o inanıyorumm sanıpp kendinii kandırırrr die düşünüyoo eamaa banada bu çokk gereksizz geliyoo annatamıyomm iştee
senn sesini yükseltmedikçee senn masaya vurmadıkçaa boş meydanda oynamaya devam ederler düşüncesinii kabul ettiremiyomm
benden ii kimse tanıyamaz dio başka bişey demiyoo aradaa kaldımm
önce eşiminn fikri değişmelii anlamalıı
illa evimi terketmemm lasımm olayın ciddiyetini kabull ettirmekk içinnn bilmiyorumm çıkamıyomm işin içindenn
boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyooo

haklısınn
belki bu işe yararr
eşimmm malesefki annesindenn aşırı korkan biri keşkee birazdaa bendenn korksa :roflol:
ama şunu ii ce annadımkii benn çokk büyükk ve aşırı tavizz verdimm hep sineye çektimm
eşim eşim daha çokk hırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo
ben onu dinledikçe hee hee dedikçe o inanıyorumm sanıpp kendinii kandırırrr die düşünüyoo eamaa banada bu çokk gereksizz geliyoo annatamıyomm iştee
senn sesini yükseltmedikçee senn masaya vurmadıkçaa boş meydanda oynamaya devam ederler düşüncesinii kabul ettiremiyomm
illa evimi terketmemm lasımm olayın ciddiyetini kabull ettirmekk içinnn bilmiyorumm çıkamıyomm işin içindenn

kocan bütün herşeyi göze alarak seninle evlenecek cesareti buldu fakat annesine dur diyecek cesareti gösteremiyor...bu nasıl bir çelişkidir şaştım kaldım vallahi...

annesi daha ne yapabilir sizi mi öldürecek? kocana kız bakıyor...bundan büyük kötülük düşünemiyorum...bunun ilerisi seni yada kocanı öldürmesi ya da öldürtmesidir...

abesle iştigal olmasın fakat bir örnek vereceğim ilknur islamın kayınvalidesi için evlatları bile ne kötü sözler söylemişti ....halbuki kadın alakasız çıktı...

kocan hem annesine dur demiyor hem de gelip sana anlatıyor...seni bu kadar üzmeye kimsenin hakkı yok...annen baban elalemin adamı gelip seni geceyarıları ağlatsın diye doğurup büyütmediler....ailen arkanda artık susma derim...

kocan ya ailesine resti çeksin hayatınızdan çıkartsın onları ya da pılısını pırtısını toplayıp anasının dizinin dibine dönsün...bak sen resti çekince nasıl kendine geliyor...tatlım kocan ailesine annesine haber vermeden evlenmedi mi seninle?

dün ilk mesajlarımdan değişik olmama sebep ise daha detaylı öğrenmeye başlamış olmamdır....açık söyleyeyim senin konuyu açtığın mesajından sonra hiç bir yorumu okumadım... benden sonra yazılanları okumaya başladım...özellikle lilyuma verdiğin yanıtlar beni derinden sarstı...

-----------------------------

canım ben de çok karışığım aynen senin gibi...tatlım ya herşeye gözünü kulağını kapatıp kocanla mesut mutlu yaşayacaksın ya da herşeyi göze alıp eşine resti çekeceksin...2 yoldan birisini seçmek sana kalmış.

eğer 1. yolu seçersen eşine söyle sana gidip gelip anlatmasın anasının dediklerini bu çok yanlış...sen de ki ona "ben sana güveniyorum eğer bir söz iftira duyacak olursam sana inanacağım artık bundan sonra anan yokmuş gibi yaşamak istiyorum ondan bana bahsetme" artık bu kadarını demeye hakkın vardır.

dilerim senin için en hayırlı olan yola iletsin yüce rabbim....dualarım hep seninle gözeğim....duanı et ve akışına bırak kısa bir süre için

Son düzenleme:
Tüylerim diken diken okudum hepsini..
Seviyeni koruyarak en doğru şeyi yapmışsın, fakat eşinin de annesine resti çekmesi lazım artık.
Her şerde bir hayır vardır derler ya, yaşadıklarınız sevginizi büyütmüş. Ama eşinin annesinden bu kadar korkması da hiç hayra alamet değil.
Evet birşeyler yapmalısın ama bağırıp çağırarak kavga ederek değil, eşinle şu andaki birbirinize bağlılığınızın sebebi de bu güne kadar böyle olmasıdır.

Şunu yap bunu yapma diye bir sürü şey yazdım yazdım sildim.. Arkadaşım kayınvalideni allaha havale et, en büyük cezayı o verecektir. Ama eşine ben de kızdım seni bu kadar üzdüğü ve annesine dur diyemediği için.

Cok üzüldüm gözekim ya....inan icim burkuldu...:çok üzgünüm:

Sizi kimse ayirmaz...hic endisen olmasin....kötüleri allaha havale et...hak yerini bulur insallah..:Saruboceq:

canım arkadaşım,sen gözeksen el vermeyek bel vereceksin...

gerekirse gurbete gideceksin...
ben konunu okumamıştım,ama inan bu yaşadıklarının hiç biri bana yabancı değil.

allah isterse düşmanına elini öptürüyor arkadaşım ...
yuva senin,koca senin gerisi kendi başını yesin...

vazgeçme,sığın seni yaradana ve rahatla onun verdiği güçle.

_biraz biliyorsun benim meseleyi,
ben iki aylık hamileyken evlerinde,boşatılacak diye kıyametler kopardılar,tam kırk gün,konu komşu hepsi duymuş bağırtılarını,
şimdi altımda minder gezdirirler.
şimdi seviyorlarmı? buna inandığımımı sandılar.
_asla...kalbini kirletenden dost olmaz insana...ama kafam rahat çok şükür..
tez elden atamanızı isteyin.uzak olunca inanki rahatlarsınız.
allah seninle olsun kardeşim.:Saruboceq:

inşallah tez zamandaa bulsunn arkadaşlar ya
artık takatim kalmadı kim ne derse desin artıkk ben yaşıyomm bunlarıı allahımm tez zamandaa göstersin bazı şeylerii artıkk eşime ve bana zarar gelmedenn
gelmesindee

sizi kimsenin ayirmaya gücü yetmez bence canim
sen icini ferah tut
esininde dedigi gibi21.yy leylayla mecnunusunuz siz¨
allahim sizi ömür boyu ayirmasin ve mutlulugunuza mutluluk katsin canim

haklısınn
belki bu işe yararr
fıstıkım inan ilk üç beş mesajını okuduğumda anladım sorunun nerdemn kaynaklandığını
alttan alttan eşini suçladım umarım ben yanılıyorumdur
ama benim fikrim bu konuda tek hatalı eşin benim gözümde :1no2:
çünki evlilik hayatım boyunca tanıkolmadım böyle birşeye
tüm sorunları eşim halletti ailesiyle hiç bir zaman muhattap olmdadım
kırılmama ve incinmeme müsade etmedi
her zaman ben mi haklıydımm yoooo :1no2:
benim haksız olduğum durumlardada hayır bu konuda senin hatanda var demesini bildi bana a.s
lütfen iyi düşün aşkın gözünü kör etmiş
madem seni istiyor seni seviyor ailesiyle olan sorun onun sorunu
daha fazla ailesiyle muhattap olup yıpranma direk kendisi nin bu sorun
bu derecede eşini kanatlarının altına alıp pasifize etme imkan verme alıştırma
erkek dediğin evin direğidir kadından bir adım önde hissetmelidir kendini (herne kadar öyle olmasalarda öyle olduğunu sanmaları bizim görevimiz )
yok öyle annemden korkuyorum falan
ne o canınızımı alacakmış
sizimi ayıracakmış Çok üzgünüm çoook
büyümü yapacakmış
hepsi boş laf bunların
bence tamamen kaçak oynuyor eşin
sorumluluk almak istemiyor oh ne ala ne ala bir elim yağda bir elim balda :kızgın:
ben eşine kızıyorum gözekim dolandırmayayım lafı evet kızıyorum :kızgın:

Gözekim kankim
Dünyanın derdi bitmiyor be kanka...:delphin:
Evlenirken bilmiyorduk başımıza gelicekleri,sevdik kapıldık evlendik...
Kanki eşinle baş başa bir konuş,anlat durumunu..
Mutlaka anlıyacaktır seni....
Oda çabalasın senin için,mutluluğunuz için boş durmasın...
Biraz daha sabır et kankim,Allah iyi olanın her zaman yanındadır.:Saruboceq:
Sonunda sen kazanıcaksın,biliyorum...

haklısınn
belki bu işe yararr
heşim eşim daha çokk ırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo

hayir hayir katilmiyorum daha ne buyuk kotuluk yapicakki zaten yapmis en buyuk kotulugu."havlayan kopek isirmaz"dedigim gibi esiniz kacis yolu ariyor olaylarin uzerini kapatarak sadece siz zarar goruyorsunuz. onun keyfi keyif bence annesiyle arasinin bozulmasini istemiyor icten ice dusunuyordur boyle.bu da cok normal ama diger tarafda da hayat arkadasinin aci cektigini gorebilmeli.bunu ona hissettirin.

tamam ondan iyi kimse tanimiyor olabilir ama konu taniyip tanimama meselesi degil ki.
hersey ortada burada rahatsiz olan yipranan manen psikolojik olarak coken bir ruh duruyor. bu gunden gune sizi yiyip bitiriyor icinizdeki firtinalari yeterince hissettirememissiniz esinize. bunu hissetmesini saglayin.
siz icinizde biriktire biriktire depolaya depolaya birgun patlak verecektir.
ama o zaman cok gec olucak. sevgide saygida o reddeye geldimi bitiyor.
sorun bakalim esiniz ruh sagligi bozulmus bir kadinla mi yasamak istiyor.
insani icten ice kemirir bu sykinti.
yerinizde kim olsaydi su an coktan resti cekmisti. yada sizin gibi saygiyla oturup bu olanlari izlemezdi . esiniz size tesekkur etmeli boyle bir anneye boyle bir gelin nasip olmus.

eger sevginiz leyla ile mecnun gibiyse mecnun leylasina daha ne kadar aci cektirecekmis sorun bakalim.
bazi seyler lafta kalmamali.anne babaya saygi sevgi hurmet gostermeliyiz ama biryere kadar.mesafeyi ayarlasin. bayramlarda seyranlarda gidip ellerini opsun. hicbirsey yapamiyorsa yapmak istemiyorsa en azindan birsure uzak dursun ailesinden biraz ozlesinler ogullarini bakalim ne olucak.gitmesin aramasin birsure isim var desin gecsin .

annemi en iyi ben taniyorum deyip gecmekle bitmiyor bu isler.
madem anasini taniyor o zaman anasinin dilinden konusup sustursun anasini.
bu dis mudehaleyi bir an once ortadan kaldirmasini soyleyin.
yani kadin uzaktan uzaktan sizin aile hayatiniza giriyor bunu farkedememissmi hala.

insallah esiniz dusunur ve gercekleri gorur bu olaya son verir insallah.

Back