Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyokmuş gibi davran diyorum sana umursama :1no2:hemşomm tabii büyükk ve tecrübeli olarakk bana yoll gösteriyorsunn allah razı olsunn
ama malesefkii keşke büyütsemm keşke abartsammda bunları yaşamamışş olsumm
sanal birr ortamda ince eleyipp sık dokuyarak anlatıyor insann
araştırma gereği duymadann insanlarr çorap söküğü gibi anlatıveriyorlarr zatenn hemşomm
ben haksızlığa gelemiyorumm maleseff ya
iftira yalan dolanaa gelemiyorumm bu kim olursa olsunn edebini bilmeli die düşünürümm
bu seneye kadarr çizgimi korudum sonuç ortada malesefff bir gramm adabbb düzelmesi yokk aksinee daha çokk sınırı aşma varr
bu yaşadıklarımıı başkası anlatsaa bende şaşırırr acabamıı derimm çünküü bazenn benimdee aklımınn sınırını zorlayann şeylerr yaşadım yaşıyorumm bunu keşke uzun uzunn annatsamm
tabii tek taraflı dinleyincee bendede suç aranabilir yada sen naptındabu kadar düşman oldu denebilir normal karşılarımm
ama bir insann evladınınn kendini savunmasını yada eşinii sahip çıkmasını bilee
analık hakkımı helal etmiyorumm
cennett ananınn ayağı altında karınınn değil die cevapp veriyorsaa
eşimdee normall olarakkk muhabbet etmee çabasınaa bile gerekk duymuyorr çünküü karşıdakii kendindee suç bulmuyorr kim başedebilirr yada nereye kadarr
eğer varsaa böyle biri adresini telefonunu vereyimde arasınn haksızsınn gözekk dersenizzz benn hepinizdenn özürde dilerimm
biliyorumm canımm hemşomm
haklısınn
eşimle daha detaylı ve ciddi birr konuşma yapmamm lazımm
bu konudaa tümm arkadaşlarımla hem fikirizz
önce benim eşimle enine boyuna konuşmamm lazımm
içimmi dökerekk iice annatarakk
belki bu işe yararr
eşimmm malesefki annesindenn aşırı korkan biri keşkee birazdaa bendenn korksa :roflol:
ama şunu ii ce annadımkii benn çokk büyükk ve aşırı tavizz verdimm hep sineye çektimm
bugün babam konuştu eşimlee
eşim eşim daha çokk hırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo
ben onu dinledikçe hee hee dedikçe o inanıyorumm sanıpp kendinii kandırırrr die düşünüyoo eamaa banada bu çokk gereksizz geliyoo annatamıyomm iştee
senn sesini yükseltmedikçee senn masaya vurmadıkçaa boş meydanda oynamaya devam ederler düşüncesinii kabul ettiremiyomm
benden ii kimse tanıyamaz dio başka bişey demiyoo aradaa kaldımm
önce eşiminn fikri değişmelii anlamalıı
illa evimi terketmemm lasımm olayın ciddiyetini kabull ettirmekk içinnn bilmiyorumm çıkamıyomm işin içindenn
boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyooo
fıstıkım inan ilk üç beş mesajını okuduğumda anladım sorunun nerdemn kaynaklandığınıbiliyorumm canımm hemşomm
haklısınn
belki bu işe yararr
eşimmm malesefki annesindenn aşırı korkan biri keşkee birazdaa bendenn korksa :roflol:
ama şunu ii ce annadımkii benn çokk büyükk ve aşırı tavizz verdimm hep sineye çektimm
eşim eşim daha çokk hırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo
ben onu dinledikçe hee hee dedikçe o inanıyorumm sanıpp kendinii kandırırrr die düşünüyoo eamaa banada bu çokk gereksizz geliyoo annatamıyomm iştee
senn sesini yükseltmedikçee senn masaya vurmadıkçaa boş meydanda oynamaya devam ederler düşüncesinii kabul ettiremiyomm
illa evimi terketmemm lasımm olayın ciddiyetini kabull ettirmekk içinnn bilmiyorumm çıkamıyomm işin içindenn
biliyorumm canımm hemşomm
haklısınn
belki bu işe yararr
heşim eşim daha çokk ırslanır annem daha büyük kötülük yapar die korkuyorumm dio başka bişey demiyoo