• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sabah uyandığında beni seviyor olacak mısın?

canımm benii istememesininn tek sebebii oğluu benii seviyor diee
yanii onun istediği değil oğlu kendi isteğiyle evlendii o yüzdenn inanınki kaynanmlaa kavga etmedimm karşısında sen bile demedimm neler yapmasına rağmenn buna en canlı 2 örnek var süpürge ve dishe
bana değill onnara sorun istersenizzz banaa yaptıkları ve benim saygıda kusur etmememii
sırf eşiminn yüzünü kara çıkartmayayımm
seninn sevdiğinn kadınn bize şunu yaptı bunu dedi demesinlerr haklı çıkmasınlarr die tepkisiz kaldım hep ondann mbu kadarrr azıttıı zatenn
oğlu benide gördü onudaa huzurumuz içinn pek aramaz annesinii resmi davranırr odaa benimm doldurduğumuu zannediyo anlıycanızz oysaa günahımı alıyo hepp
oğlunda akıl var fikir var salak değilki benimmm kocamm
ama durupta benim bir suçum varmıı demiycek kadarr cahill ve bençil bir kaynanamm var malesefff
ayrıca çokta paracıdırr çook zengin olmasına rağmenn sende varsa bana var der ve kendidee zırnıkk koklatmaz hiçç
oğlununn maaşını yicekk maksat o yanii
size değil rabbime söyledimm
yalan ve iftira yok hiçç söylediklerimdee
amaa inanınn 6 yıldırr sustumm artıkk görcek o gözeğii
sizedee yazcamm burdaa zaferimiii

dondum kaldım.....

bu nasıl bir anne, bu nasıl bir kadın, bu nasıl bir insan....

ne anneliğe sığar ne kadınlığa sığar ne de insanlığa sığar....

yok mu bu kadına Allah dan kork diyecek bir büyüğü saygı duyduğu birisi

canım neden sizi ayırmak istiyor anlamış değilim ve zaten umurumda da bile değil çünkü siz karı koca birbirinizi seviyorsanız akan bütün sular durur ve kocana kız bakan kadına bile hala anne saygısı duyuyorsan eminim ki kaynana denen kadına senden kaynaklı kötü bir sebep olamaz...

nasıl üzüldüm sabah sabah inan anlatamam.....

tatlım sana bunları kim anlatıyor peki?

canım öncelikle kaynanamm o kadar bencilkii kendini hatasız kusursuzz ve yaptığı söylediği herşey doğruu diyen birisi o yüzdenn kimle konuşsamm onla ben başedememm sana yardım edememm dio
bunnarı bana eşimm annatıı oda artık içine atmaktann bunaldı ve annattığıda iyi olduu korkmuş çünküü bir iftiradann yada başkasındann duymamdann

canım öncelikle kaynanamm o kadar bencilkii kendini hatasız kusursuzz ve yaptığı söylediği herşey doğruu diyen birisi o yüzdenn kimle konuşsamm onla ben başedememm sana yardım edememm dio
bunnarı bana eşimm annatıı oda artık içine atmaktann bunaldı ve annattığıda iyi olduu korkmuş çünküü bir iftiradann yada başkasındann duymamdann

canım tavrını bozmanı tavsiye etmem...sanırım senin bu tavrın eşini sana hayran bırakmış ve ailesine annesine direniyor....eğer sen annesine daha farklı davransaydın sanırım annesinden yana olurdu....

planların olduğunu anlıyorum...fakat iyice gözden geçirmeni tavsiye ederim....bebeğiniz ölmüş başınız sağolsun canım.

Son düzenleme:
evet canımm eşimm annesininn mükemmelliyetçiliğiyle büyümüşş ve beyni artıkk ezberlemişti kalıp gibiydi ilk evlendiğimizdee
ona bişeyyy ıspat edemiyordumm ama zamanlaa gördü ve annadıı
eşim kendi dedi zatenn seninn hoşgörün sayesinde anneminn kişiliğini gördün
ben asla annesini kötülemedimm evimde yiyip içipp gelin beni aç bırakıyo die annatırmışş memlekkette ama yine bişeyy demedimm saygımda kusur etmedimm
bu ensonn olaydada aynı şekildee içimden neler geçiyo ama allahım sen büyüksün diorumm
eşim evladıykenn tüm kötülükleri kaynanam bana yapmışkenn eşimm daha çokk nett ve kesinn tavrıı ben hepp eşim ve rabbimin hatrındann yannış bişey yapmamaya ve söylememeye özen gösterdimm ama bu beni çokk yıktıı bunu düşünenn bundann sonrasınıdaa düşünmüştürr

evet canımm eşimm annesininn mükemmelliyetçiliğiyle büyümüşş ve beyni artıkk ezberlemişti kalıp gibiydi ilk evlendiğimizdee
ona bişeyyy ıspat edemiyordumm ama zamanlaa gördü ve annadıı
eşim kendi dedi zatenn seninn hoşgörün sayesinde anneminn kişiliğini gördün
ben asla annesini kötülemedimm evimde yiyip içipp gelin beni aç bırakıyo die annatırmışş memlekkette ama yine bişeyy demedimm saygımda kusur etmedimm
bu ensonn olaydada aynı şekildee içimden neler geçiyo ama allahım sen büyüksün diorumm
eşim evladıykenn tüm kötülükleri kaynanam bana yapmışkenn eşimm daha çokk nett ve kesinn tavrıı ben hepp eşim ve rabbimin hatrındann yannış bişey yapmamaya ve söylememeye özen gösterdimm ama bu beni çokk yıktıı bunu düşünenn bundann sonrasınıdaa düşünmüştürr

tatlım seni çok iyi anlıyorum....nerde yaşıyor onlar...sanırım başka şehirdeler...

o istediği kadar düşünsün sizi huzursuz ettiği ile kalır...sanırım bu kadar abartmasına sebep seni coşturmak....tuzağa düşme derim...şimdiye kadar sağduyulu davrandın bundan sonra da tavrını değiştirme derim....eşin sende değişiklik görürse emin ol senden uzaklaşır

tatlım seni çok iyi anlıyorum....nerde yaşıyor onlar...sanırım başka şehirdeler...

o istediği kadar düşünsün sizi huzursuz ettiği ile kalır...sanırım bu kadar abartmasına sebep seni coşturmak....tuzağa düşme derim...şimdiye kadar sağduyulu davrandın bundan sonra da tavrını değiştirme derim....eşin sende değişiklik görürse emin ol senden uzaklaşır

gözek cim, sardunya arkadaşın söylediklerine ben de katılıyorum.. öncelikle böyle bir durum başına geldiği için üzgünüm, bi taraftan da eşinle aşkınıza da imrendim yerimseniben.. hernekadar başına böyle kötü durumlar gelse de biliyorsun ki , eşin senin tarafında... onun gücünü sırtında hissettiğin sürece size bişey olmaz canım benim... hem böyle olunca aşkınız daha da artar..
6 sene olmuş, bence bu kaynananın son denemeleridir.. ondan bu kadar problem çıkarıyor..son şanslarını deniyor bence.. o da yılacak artık bu işten.. bi süre sonra sizden elini ayağını çekecek.. sen sessizliğini koru.. ama tabi gerektiğinde lafını da söyle ancak bi kavga falan olursa da kavgayı çıkaran sen olma hayatım... akıllı ve mantıklı bir insansın ama böyle durumlarda insanda mantık falan bırakmıyorlar.. bu yüzden arkadaşların fikirlerini alman iyi olmuş
a.s

evet canımm o nazillide ben manisadayımm
ailemde nazillide ailemlede görüşmüyorlarr böylesi en iisi zatenn
evime gelip eşimi alıpp dışarı çıkıyorlardı ben evde kalıyordumm bundan sonraki tavrım bu yönde olacak ne konuşuyorsanız burda konuşunn bendee duycam dicemm ve eşimi bile bile göndermicemm tek ve kesin tavrım bu olacakk

inşallahh hemşerimm elini ayağını çeker artıkk bendenn bizdenn
gerçektendee eşimlee sevgimizz daha çokk arttıı eşimin aklını karıştırır die korkuyordumm sankii liseli aşıklarr gibi oldukk delicesinee eşimii seven benn şimdii sankii dahada çokk seviyorumm

evet canımm o nazillide ben manisadayımm
ailemde nazillide ailemlede görüşmüyorlarr böylesi en iisi zatenn
evime gelip eşimi alıpp dışarı çıkıyorlardı ben evde kalıyordumm bundan sonraki tavrım bu yönde olacak ne konuşuyorsanız burda konuşunn bendee duycam dicemm ve eşimi bile bile göndermicemm tek ve kesin tavrım bu olacakk

çok uzak olmasa da uzakta olmaları çok iyi....

tatlım bana soracak olursan bu tavrını eşine söyle...ailesiyle sen karşı karşıya kalma....o zaman çok büyük olaylar çıkacağına eminim....benim acizane tavsiyem eşine "bundan sonra beni bırakarak gitmeni istemiyorum, ne konuşulacaksa burda ya da nerde konuşulacaksa orda hep beraber konuşalım" de...ya da hiç aldırış etme..bırak çıksınlar....evli adama kız bakacak kadar bayağı kötü bir kadınla muhattap olma...eşin zaten senin bırak o konuşsun dursun...senin endişen kızı tanıştırmaları mı?

bu kararımı eşime söyledim tamamm gitmemm onlarla dedi
sardunyamm benimm endişemm tanışmaları değill zatenn eşimm aslaa kabul etmezz
kızaa oğlumm dull demişş
endişemm annesininn evinee gittiğinde eşimm kızıı çağırmasıı yadaa gezmeye deyipp kızın evinee götürmesii yada ne bileyimm kızıı buraya getirmesii

Son düzenleme:
Balıımm,benide ağlattın,ama takma hiç kafana bence:a015:
Bak eşin ne güzel vermiş zaten cevaplarınıa.s
Bu da senin sınavınmış demekki,nasıl anneymiş o öyle:sm_confused:
Kendi çocuğunun mutsuzluğunu isteyenfisfisfis
Kolaymı öyle,onun istediği,çocuk oyuncağı sanki
Rüzgardır gelir geçer de,vazgeçecektir elbeta.s
Dua larını eksik etme,bende edicem bi tanem senin için:Saruboceq::nazar:
Allah,ıslah etsin inşallah,aşkını rahat yaşımak nasip olsunŞeniz
Siz bunca zorlukla başetmişsiniz,göreceksin sonuçta aşkınız kazanacak..a.s.:nazar:
Allah,herkese sizinki gibi,bi aşk nasip etsin..kıymetini bilin,elbet çekemeyenler olacaktır.. Şeniz

aminn ablalarınn ablası allah razı olsunn destekk verdinn akıl verdinn
gülerdirr bi çözümm bulamadımm napcamıı şaşırdımm
rabbim en güzell cevabıı versinn inşallahhh

bu kararımı eşime söyledim tamamm gitmemm onlarla dedi
sardunyamm benimm endişemm tanışmaları değill zatenn eşimm aslaa kabul etmezz
kızaa oğlumm dull demişş
endişemm annesininn evinee gittiğinde eşimm kızıı çağırmasıı yadaa gezmeye deyipp kızın evinee götürmesii yada ne bileyimm kızıı buraya getirmesii

hayatım bu endişelerin de son derece haklısın....artık burdan sonrası tamamen eşine düşüyor, tamam demiş fakat bu konuyu temcit pilavı gibi önüne durmadan sunmadan tekrar bir kez daha uygun bir vakti saatte dile getir...senin kararlığını anlasın emin olsun o sinirle söyledi diye düşünmesin...(derim)

Allah sana peygamber sabrı vermiş bitanem maşallah maşallah,

ve sen bu şekilde devam edersen içimden bir his eşinin bu duruma son noktayı koyacağını söylüyor tatlım...

Son düzenleme:
haklısınn canımmm
tekrarr uygun zamandaa söylememm lasımm
sabrımaa bazenn bende şaşıyorumm nasıl dayanıyomm die
ayy inşallah canımm eşimedeee biraz daha cesarett lasımm
son noktayıı koymakk içinn
amaa inşallahh eşiminn kararrlılığınıı gören kaynanamm dahadaa hırslanmazz

haklısınn canımmm
tekrarr uygun zamandaa söylememm lasımm
sabrımaa bazenn bende şaşıyorumm nasıl dayanıyomm die
ayy inşallah canımm eşimedeee biraz daha cesarett lasımm
son noktayıı koymakk içinn
amaa inşallahh eşiminn kararrlılığınıı gören kaynanamm dahadaa hırslanmazz

inşallah bir tanem....

uzun zamandır siteye giremedim,fırsat bulup bugün girebildim.canım sen neler yaşıyormuşsun yaaa.
ama eşinle aranızdaki sevgi bu kadar güçlüyken dayanmalısın.bencede sakın vazgeçme canım benimmm. imtihan dünyası işte...allah o kaynananı da bildiği gibi yapsın.valla çok üzüldüm yaa senin için dua ediyorum.Allah kimsenin sizi ayırmasına,huzurunuzu bozmasına fırsat vermesin:nazar:

aminnn dritamm aminn
allahımm o kaynanamınn cevabını öyle versinkii ben bilee şaşırayımm bu kadarını beklemiyodum diee

canım gözegım ne yaptın nasıl gidiyor.....işallah daha sakın ve daha iyisindir...tatlım....
allah büyük canım...unutmakı alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste....
allah herkese mutlaka cevabını verır canım.....
sen mutlu ol ve eşini cok daha sev tabı o da senı....

Back