• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sabah uyandığında beni seviyor olacak mısın?

biliyo eylülümm eşimm herşeyin farkında ve herşeyi biliyor ama
malesefkii anne yeter artık diemiyorr
eşimden ayırırsanızz ölüm fermanımı imzalarsınız demişş
ama ölürsen paranı o kadın yer demişş
düşün artıkk böyle bir düşünceye sahip bir kadına neyi nereye kadar annatabilirsin kii

gözek şuan şoktayım aha bele kaldım :1shok:
bir annemi bunları yapan yaaa inanamıyorum.
güçlü ol, dua et sabır dile...
bak hıdırını o kadar sıkıştırma anası betermiş hee (şaka yapıom)

sen görüşme eşin gitsin gelsin, boşver, kocan ne kadar emin ki kendine senden vazgeçmiyor

selimmm canımm benimm
beni evinde istemedikleri için ben 2 yıldır gitmiyorum zaten eşim gidiyor ama her gittiğinde yazlarıı 1 seferr izin ayımızda gider o da
burnundann getirirr eşiminn daha ne zaman boşıycan die
kaynanamın arkadaşıyla konuştumm bugünn
yatıyo kalkıyo derdi sen dio seni heryerde kötülüyorr seni boşamak istiyorr ama senn bu fırsatı verme dedii
duyan arıyo zaten beni
aman uyma kocanı bırakma die
ama benle yatıp benle kalkıyormuş yaaa
en büyük korkum eşim annesinin evine gidince hadi gezmeye gidiyoz deyipp kız istemeyee gitmesii
kıza benimm oğlum var dul demişşş

biliyo eylülümm eşimm herşeyin farkında ve herşeyi biliyor ama
malesefkii anne yeter artık diemiyorr
eşimden ayırırsanızz ölüm fermanımı imzalarsınız demişş
ama ölürsen paranı o kadın yer demişş
düşün artıkk böyle bir düşünceye sahip bir kadına neyi nereye kadar annatabilirsin kii

Canım benim yaaa allah yardımcınız olsun gerçekten uff ne yapılır inan kaldım sabır dostum sabır dile bol bol rabiimden bu mübarek günde dularım senin için :çok üzgünüm:

kelimeler yetmiyoo içimi ve çaresizliğimi annatmakk içinn allahımdann onun içinn hepp hidayett vermesini dilemiştim
ama artıkk ahhh ediyorum yaa
uyku uyumadımm daha benn gözlerim davul oldu yaa
her yazdığım kelimee içimdekileri annatmakk için azmışş gibi geliyooo

selimmm canımm benimm
beni evinde istemedikleri için ben 2 yıldır gitmiyorum zaten eşim gidiyor ama her gittiğinde yazlarıı 1 seferr izin ayımızda gider o da
yatıyo kalkıyo derdi sen dio seni heryerde kötülüyorr seni boşamak istiyorr ama senn bu fırsatı verme dedii
duyan arıyo zaten beni
en büyük korkum eşim annesinin evine gidince hadi gezmeye gidiyoz deyipp kız istemeyee gitmesii
yuhh diyorum afedersin başkada bişey demiyorum içimden allah belasını versin demek geçiyo ama,sonuçta bi anne kalbi taştanda katı olmuş resmen yeni gelin alsa bi taraflarımı büyüyecek afedersin..inan ben çok sinir oldum şimdi yaa,bana yapılsa heralde kapımı açmam annede demem bi daha..yazıkk çok yazık koskoca kadın amaa yaptıklarına bak bu devirde böyle kaynana allah sana çok büyük sabırlar versin şekerim bendede var kaynana ama benimki bu kadar çaçaroz değil hiç değilse bizim mutluluğumuza gölge düşürmüyo her kaynana kıskanıyo demek oluyo burdan bu çıkıyo allah bildiği gibi yapsın ne diyim canım yaa içime dert oldu inan..

gözeğim o kadın seni ayırcam derken bilmiyo senin ne kadar güçlendiğini.
sen eşini eşinde seni böyle severken kimse sizi ayıramaz bitanem:asigim:

cok sasirdim bir anne evladinin canini verebilecek kadar sevdigi esine neden bu kadar eziyet etsin
o kadar belliki birbirinize ne kadar guclu baglandiginiz
dilerim bu baginiz bir omur boyu sursun rabbim sizi hep iyilerle karsilastirsin
canim o kadina diyecek soz bulamiyorum hicmi korku yok icinde bunlarin hesabini nasil vericem diye
buyuk bir sinav insallah bu sinavdan hic yara almadan alninizin akiyla cikicaksiniz

Bu bir annemii nasıl bu kadar cani olabilir böylee ...

Allah sana sabırlar versin canım çok üzüldüm gerçekten, senin için tüm kalbimle dua ediyorum :Saruboceq:

ayy canım yaaa inan şu an ağlıyor um yazdığın satıları okurken kelimeler boğazıma dizildi ne diyeceğimi bilemiyor um ama sende eşinde as la mücadelenizden yılmayın birbirinizi sevmekten ASLA vazgeçmeyin

RABBİM SİZİN KALBİNİZZDEKİ SEVGİYİ HEP GÜÇLÜ ETSİN KİMSELERE YENİLMEYİN YUVANIZDA SEVGİ VE MUTLULUKLA HEP ELELE DİZDİZE OLMAYI VE BERABER ÖMRÜNÜZÜN SONUNA DEK OLMAYI NASİP ETSİN.DİLERİMKİ RABBİM SİZİ BERABER YAŞLANDIRSIN CANIM TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN.DUALARIM HEP SENİNLE CANIM....:teselli:a.s.

yuva yikmaya calisanlarin yedi cihandada yüzü gülmesin...insallah sevginizle,bagliliginizla üstesinden geleceksiniz canim...icini ferah tut...Rabbim yardimcin olsun...

yazınızı ağlayarak okudumsenağlama bunlar gerçek olamaz diye düşündüm, o kadının (a...diyemem o kişiye)dediklerini okuyunca kanım dondu:1shok:çok güçlü ve sabırlı biri olduğunuzu söyleyebilirim.Sevgi en kuvvetli silahtır, inanın sizi kimse ayıramaz ve yıkamaz.O kişi sadece kendiyle savaşıyor...................Siz mutluluğunuza bakın kaybeden o olacak....... :teselli: Bir ömür boyu mutluluklar,hep böyle sevgiyle kalın

ule gözek zehirlesene su kaynanani.
kesin cözüme ulasirsin,
aksam konusalim.

zehirlemekkk o naa basitt kalırr süfümm cann vereyimm diee yalvarsınn allahımaaa amaa veremesinn sürünsünnn

selimmm canımm benimm
duyan arıyo zaten beni

ula ne karımış beee...
hakkatten Rabbm sana sabır versin. hç kolay değil böyle bi kadınla uğraşmak.
eşin biliyor nasılsa daha temkinli davranacaktır inan. dua etde eşin başkaları gibi annesini tarafında değil. gerçekleri görüp senin yanında, sana destek.
elleme o kaynana da kudursun kendi kendine yesin başını :sm_cool:

seni seviyoss kendine gel lütfen :teselli:

gözek bak zaten dolmusum patlamaya hazir bir bomba bide üstüne senin bu yazin catladim burda aglamaktansenağlama
bak sana ne diyorum sen bosa üzülüyorsun seninn hidirin seni asla ama aslaaaa birakmaz :1hug:
sadece allaha havale et o herseyin en iyisini bilir görür
kimsenin yaptiklari yanina kalmaz senin bu gözyaslarininda hesabi sorulacak er yada gecbenneyaptımki

suan en büyük dilegim rabbim sizin o güzel yuvanizi cifter cifter bebislerle doldursun tam bir düzine :emir_bebek::ecrin_bebek:

SIZI KIMSE AYIRAMAZZZZZZZZZZZZZZ

zehirlemekkk o naa basitt kalırr süfümm cann vereyimm diee yalvarsınn allahımaaa amaa veremesinn sürünsünnn

ule senın netıne ne dıyım konusamadık gene.:çok üzgünüm:

ya sen benı dınne evıre cevıre bı güzel patakla o zaman.
car car konusup durmasın:smiley-cool:

hanı bır söz vardır
nus ıle uslanmayanı etmelı tekdır,
tekdır ıle uslanmayanın hakkı kötekdır.kötükedihüso

gozek pekı neden kaynanan senı ıstemıyor onu anlamadımmmmm rabbım bır omur boyu sızı bır yastıkta kocatsın ellerınız ve kalplerınız hıc ve hıc ayrılmasnn

Back