canım öncelikle kaynanamm o kadar bencilkii kendini hatasız kusursuzz ve yaptığı söylediği herşey doğruu diyen birisi o yüzdenn kimle konuşsamm onla ben başedememm sana yardım edememm dio
bunnarı bana eşimm annatıı oda artık içine atmaktann bunaldı ve annattığıda iyi olduu korkmuş çünküü bir iftiradann yada başkasındann duymamdann
evet canımm eşimm annesininn mükemmelliyetçiliğiyle büyümüşş ve beyni artıkk ezberlemişti kalıp gibiydi ilk evlendiğimizdee
ona bişeyyy ıspat edemiyordumm ama zamanlaa gördü ve annadıı
eşim kendi dedi zatenn seninn hoşgörün sayesinde anneminn kişiliğini gördün
ben asla annesini kötülemedimm evimde yiyip içipp gelin beni aç bırakıyo die annatırmışş memlekkette ama yine bişeyy demedimm saygımda kusur etmedimm
bu ensonn olaydada aynı şekildee içimden neler geçiyo ama allahım sen büyüksün diorumm
eşim evladıykenn tüm kötülükleri kaynanam bana yapmışkenn eşimm daha çokk nett ve kesinn tavrıı ben hepp eşim ve rabbimin hatrındann yannış bişey yapmamaya ve söylememeye özen gösterdimm ama bu beni çokk yıktıı bunu düşünenn bundann sonrasınıdaa düşünmüştürr
tatlım seni çok iyi anlıyorum....nerde yaşıyor onlar...sanırım başka şehirdeler...
o istediği kadar düşünsün sizi huzursuz ettiği ile kalır...sanırım bu kadar abartmasına sebep seni coşturmak....tuzağa düşme derim...şimdiye kadar sağduyulu davrandın bundan sonra da tavrını değiştirme derim....eşin sende değişiklik görürse emin ol senden uzaklaşır
evet canımm o nazillide ben manisadayımm
ailemde nazillide ailemlede görüşmüyorlarr böylesi en iisi zatenn
evime gelip eşimi alıpp dışarı çıkıyorlardı ben evde kalıyordumm bundan sonraki tavrım bu yönde olacak ne konuşuyorsanız burda konuşunn bendee duycam dicemm ve eşimi bile bile göndermicemm tek ve kesin tavrım bu olacakk
bu kararımı eşime söyledim tamamm gitmemm onlarla dedi
sardunyamm benimm endişemm tanışmaları değill zatenn eşimm aslaa kabul etmezz
kızaa oğlumm dull demişş
endişemm annesininn evinee gittiğinde eşimm kızıı çağırmasıı yadaa gezmeye deyipp kızın evinee götürmesii yada ne bileyimm kızıı buraya getirmesii
haklısınn canımmm
tekrarr uygun zamandaa söylememm lasımm
sabrımaa bazenn bende şaşıyorumm nasıl dayanıyomm die
ayy inşallah canımm eşimedeee biraz daha cesarett lasımm
son noktayıı koymakk içinn
amaa inşallahh eşiminn kararrlılığınıı gören kaynanamm dahadaa hırslanmazz
aminnn dritamm aminn
allahımm o kaynanamınn cevabını öyle versinkii ben bilee şaşırayımm bu kadarını beklemiyodum diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?