biliyo eylülümm eşimm herşeyin farkında ve herşeyi biliyor ama
malesefkii anne yeter artık diemiyorr
eşimden ayırırsanızz ölüm fermanımı imzalarsınız demişş
ama ölürsen paranı o kadın yer demişş
düşün artıkk böyle bir düşünceye sahip bir kadına neyi nereye kadar annatabilirsin kii
yuhh diyorum afedersin başkada bişey demiyorum içimden allah belasını versin demek geçiyo ama,sonuçta bi anne kalbi taştanda katı olmuş resmen yeni gelin alsa bi taraflarımı büyüyecek afedersin..inan ben çok sinir oldum şimdi yaa,bana yapılsa heralde kapımı açmam annede demem bi daha..yazıkk çok yazık koskoca kadın amaa yaptıklarına bak bu devirde böyle kaynana allah sana çok büyük sabırlar versin şekerim bendede var kaynana ama benimki bu kadar çaçaroz değil hiç değilse bizim mutluluğumuza gölge düşürmüyo her kaynana kıskanıyo demek oluyo burdan bu çıkıyo allah bildiği gibi yapsın ne diyim canım yaa içime dert oldu inan..selimmm canımm benimm
beni evinde istemedikleri için ben 2 yıldır gitmiyorum zaten eşim gidiyor ama her gittiğinde yazlarıı 1 seferr izin ayımızda gider o da
burnundann getirirr eşiminn daha ne zaman boşıycan die
kaynanamın arkadaşıyla konuştumm bugünn
yatıyo kalkıyo derdi sen dio seni heryerde kötülüyorr seni boşamak istiyorr ama senn bu fırsatı verme dedii
duyan arıyo zaten beni
aman uyma kocanı bırakma die
ama benle yatıp benle kalkıyormuş yaaa
en büyük korkum eşim annesinin evine gidince hadi gezmeye gidiyoz deyipp kız istemeyee gitmesii
kıza benimm oğlum var dul demişşş
Allah ayırmasın sizi
çok arayacak seni gaynanan çokçekecek cezası :mymeka:
selimmm canımm benimm
beni evinde istemedikleri için ben 2 yıldır gitmiyorum zaten eşim gidiyor ama her gittiğinde yazlarıı 1 seferr izin ayımızda gider o da
burnundann getirirr eşiminn daha ne zaman boşıycan die
kaynanamın arkadaşıyla konuştumm bugünn
yatıyo kalkıyo derdi sen dio seni heryerde kötülüyorr seni boşamak istiyorr ama senn bu fırsatı verme dedii
duyan arıyo zaten beni
aman uyma kocanı bırakma die
ama benle yatıp benle kalkıyormuş yaaa
en büyük korkum eşim annesinin evine gidince hadi gezmeye gidiyoz deyipp kız istemeyee gitmesii
kıza benimm oğlum var dul demişşş
zehirlemekkk o naa basitt kalırr süfümm cann vereyimm diee yalvarsınn allahımaaa amaa veremesinn sürünsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?