Her Nasip Vaktine Esirdir

Allahım sana sabır versin canım senin yaşadığını okumak da bana ağır geldi .. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı hayırlı bebeklerimize..
amin arkadasım saolasn bu ay tekrar bir mucize yaşadım ve hamıle olduğumu öğrendık ınsallah allahım sağ salım kucağıma almayı nasp etsin isteyen herkesede nasıp etsin kımsenın kucağı boş kalmasın ınsallah

Amin. Maşallah rabbimin hazinesi geniş bütün mahrum kardeşlerime hayırlı sağlıklı tez zamanda evlat bağışlasın İnşallah.
Bende dün 9.günüm 3.gün embriyo ile silik çizgi gördüm ve kanda beta 29.0 Cikti.
Yarın tekrarlayacam Allahin izniyle inşallah bu sefer oldu♡

14.gün beta hcg 149 Çıktı Rabbime şükürler olsun ..
Ohhh cok şükür bin şükür Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Canım eşin mikrotese mi oldu yine yoksa normal mi nohut suyu içiyor demiştin sayı hız morfoloji nasıldı

Ohhh cok şükür bin şükür Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Canım eşin mikrotese mi oldu yine yoksa normal mi nohut suyu içiyor demiştin sayı hız morfoloji nasıldı

Allah razı olsun canım❤ bugün 18.günüm beta hcg 771elhamdülillah. Tekrar istemedi doktor artık kese kalp atisi için gün sayıyorum:))) darısı bekleyenlere Allahım kimseyi mahrum bırakmasın.
Hayır canım mikro tese olmadı. Nohut suyu icmisti ama faydası olmadı sayi 2mil hiz %10 morfoloji 2 dna hasarı %48.

Bu degerlere ragmen 3.gun embriyosu tutmus.cok sevindim valla hayirli ugurlu olsun.bizim de degerlee yakin.artik cok uzak hayaller geliyor pozitifi gormek.siz nerde yaptirdiniz kacinci denemeydi?

Bu degerlere ragmen 3.gun embriyosu tutmus.cok sevindim valla hayirli ugurlu olsun.bizim de degerlee yakin.artik cok uzak hayaller geliyor pozitifi gormek.siz nerde yaptirdiniz kacinci denemeydi?

Allah razı olsun darısı bekleyen herkese inşallah❤
3.deneme Bahceci diyarbakir zekki akumda oldu ve dondurulmuş transferi yapıldı ilk defa.. İlk sayfaya yazdım canım. Bu değerlerle zaten bize tek çare tüp bebek.

Canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Ay çok acayıp bır hıkaye gercekten. Benımde ılk oglum azospermıden 3 tup bebek denemesınden olmustu . Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bu defa ınsallah aynı ay annelerındenmısız bol bol beraber oluruz ınsallah

Ahhh kuzum neler yaşıyor neler görüyor insan nasıl büyüyor bu yaşadıkları ile okurken gözlerim doldu kendi yaşadıklarım gözlerimin önünden geçti nasipse kısmet oluyor değilse ne yaparsan yap olmuyor gerçekten ((bende bahçeci Diyarbakır'da tedavi oldum iki gün önce pozitif i gördüm dilerim bu defa sorunsuz bir şekilde sonuna kadar gider hamileliğimiz vakitlice doğar bebişler sağ sağlim inşşşş

Ayy cok sevindim adiniza gozunuz aydin. Umarim allah bize de nasip kismet eder

Bizim de morfoloji kötü ve DNA hasarı var sizce başarı şansımız nedir kızlar yardımcı olun lütfen maddi olarak çok iyi değiliz ama denemek de istiyoruz özellikle eşim nolur fikir verin

Canım havuç suyu keçiboynuzu kürü ve maddi olarak çok yüksek olmayan ilaçlar var onlarla başlayabilirsin şakın bırakma öncelikle DNA hasarını düşürmek lazım aksi taktirde tüp bebek yaptırsan bile başarısız olma ihtimali yüksek olur.düzenli beslenme ısırgan otu ayçekirdeği bol yeşillik yedir eşine

Sanirim siz de kaan hocaya gittiniz :) ayni seyleri yapiyoruz su anda. Evet 2 kez tup denedik olmadi dogal olarak. 6 ay kaan hocanin dediklerini yapip sonra tup deneyecegiz. Beklemedeyiz

Evet canım Allahin izniyle Aralık anneleriyiz:) Nasipten öte yol yok gerçekten. 2017ocak annesi olacakken, şimdi 2017Aralik için gün sayıyorum. Kün fe yekün..

Amin İnşallah canım Sende selametle sona ulaşırsın inşallah canin:) diyrabakirda ilk deneme miydi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…