Her Nasip Vaktine Esirdir

Yok canım Diyarbakır da ikinci denemem di.doktorun zeki bey mi ilaç kullanımın nasıl devam ediyor canım

Evet zeki bey. Benim ilk denememdi diyarbakirda. Daha önce 1 kere ankara da denedim.
İlaçlar şöyle estrofem kalp atışı duyulduğu zaman kestik. Jel ve kan sulandirici iğne devam. Folik asit ve devit damla kullanıyorum.

Arkadaslar bu dna hasar testi istesem yaparlar mi devlette? Erkeğe yapılıyor peki kadına yapılıyor mu nasıl oluyor? Benimde sıkıntılarım var vakit kaybı olmasın diye biriktiriyorum testleri.

Arkadaslar bu dna hasar testi istesem yaparlar mi devlette? Erkeğe yapılıyor peki kadına yapılıyor mu nasıl oluyor? Benimde sıkıntılarım var vakit kaybı olmasın diye biriktiriyorum testleri.

Sperm dna hasar testi her yerde yapılmıyor biz ankara da 250tlye yaptırdık.
Senin ve eşin için de kromozom analiz testi yaptırabilirsiniz. Ama bu test de büyük merkezlerde sadece yapılıyor
Allah yardimcin olsun canim

Hikayeni okudum arkadaşım. Sayfaları tek tek okuyodum güzel haberler gelmiş mi diye. Yüzüm güldü gerçekten bunu görünce. çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Çok şükür Allah kavuşmayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize..

Amin İnşallah canım Sende selametle sona ulaşırsın inşallah canin:) diyrabakirda ilk deneme miydi!
Canm gözünaydn tekrar hamileymissin.Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin bekleyen herkesi.her karanlığın ardında bir aydınlık vardr.ins hepimiz o aydınlığa ulaşacağız Rabbim nasip eder ins

Sperm dna hasar testi her yerde yapılmıyor biz ankara da 250tlye yaptırdık.
Senin ve eşin için de kromozom analiz testi yaptırabilirsiniz. Ama bu test de büyük merkezlerde sadece yapılıyor
Allah yardimcin olsun canim
canım hangi lab.yaptınız nekadar ucuza yaptirmissiniz normalde 800geciyor diye biliyorum.sadece hasar testi tek miydi nezaman sonucu çıktı??

canım hangi lab.yaptınız nekadar ucuza yaptirmissiniz normalde 800geciyor diye biliyorum.sadece hasar testi tek miydi nezaman sonucu çıktı??
800 tl civari ankara mikrogende verdik biz. Ama duzende butun testler arti spermiyograma 500 kusur odedik. Dna hasar max 250 tl ydi.

Günaydın canim:KK36:,mikrogen lab. niye bukadar pahalı izmirdede sordum oda aşağı yukarı 800 yakın acaba düzen lab. iyi değilmi?:işsiz:

23.10.2017... Oğlum 2 ay erken doğdu. Kalbimdeki şüpheyle kalkıp doktora gittim, o gün. Ve evet bebeğim gerçekten tehlikedeydi. Suyu bitmiş, kan akımı da durmuştu. 30 haftalik olması gerekirken 28haftalik 950gr. doğdu.
Kuvezde yatiyor ve ona dokunamiyorum..
Herkesten dua bekliyorum♡

23.10.2017... Oğlum 2 ay erken doğdu. Kalbimdeki şüpheyle kalkıp doktora gittim, o gün. Ve evet bebeğim gerçekten tehlikedeydi. Suyu bitmiş, kan akımı da durmuştu. 30 haftalik olması gerekirken 28haftalik 950gr. doğdu.
Allah bagislasin cnm , umarim cok saglikli bir sekilde evine goturursun bebegini, benim arkadasim da tam senin gibi 7 aylik ve 980 gr dogurmustu kizini, simdi.cok saglikli, hicbir sorunu yok masallah, 40 gun kadar kalmisti kuvozde, dr. Ona demis 1 kg sinirdir ve 1 doganlar pek sorun yasamaz iyi toparlanir genelde, seninki de guzel toparliycak insallah, allah yardim etsin, size bagislasin evladinizi..

Allah bagislasin cnm , umarim cok saglikli bir sekilde evine goturursun bebegini, benim arkadasim da tam senin gibi 7 aylik ve 980 gr dogurmustu kizini, simdi.cok saglikli, hicbir sorunu yok masallah, 40 gun kadar kalmisti kuvozde, dr. Ona demis 1 kg sinirdir ve 1 doganlar pek sorun yasamaz iyi toparlanir genelde, seninki de guzel toparliycak insallah, allah yardim etsin, size bagislasin evladinizi..

Allah razı olsun. İnşallah bizim bebek de başka prematüre annelere umut olur..

Canım 7 aylık doğan bebekler hayata tutunuyor. Benim kuzenimin kızı da aynen böyle dünyaya geldi çok üzülmüştük şimdi ilkokula başldı. Gönlünü ferah tut allah yardımcısı olsun hayata tutunaun inşallah :dua:

bu konuya uzun zamandır bakmıyodum. yeni mesaj bildirimi var, sende hamilelik varmı diye meraktan bakayım dedim bunu gördüm. Rabbim şifasını versin inşallah, bi an önce sağlıkla evinize dönersiniz. nasıl hamile kalmıştın

Rabbim size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin yer gök dua üzerine bizde çok dua edeceğiz bebeğine

Canım 7 aylık doğan bebekler hayata tutunuyor. Benim kuzenimin kızı da aynen böyle dünyaya geldi çok üzülmüştük şimdi ilkokula başldı. Gönlünü ferah tut allah yardımcısı olsun hayata tutunaun inşallah :dua:

Rabbim size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin yer gök dua üzerine bizde çok dua edeceğiz bebeğine

bu konuya uzun zamandır bakmıyodum. yeni mesaj bildirimi var, sende hamilelik varmı diye meraktan bakayım dedim bunu gördüm. Rabbim şifasını versin inşallah, bi an önce sağlıkla evinize dönersiniz. nasıl hamile kalmıştın

Allah razı olsun Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Tüp bebekle hamile kaldim ..

X