Her Nasip Vaktine Esirdir

Amin canım inşallah. Bunları hatırlayacağımız güzel günler de olacak biiznillah

tutmasının sebebi araştırıldı kan testleri kromozom testleri 3 defa hsg cekildim artı bir defa kamerayla polip toplandı iki ayrı yerde yaptırdım denemelerimi velhasıl böyle

tutmasının sebebi araştırıldı kan testleri kromozom testleri 3 defa hsg cekildim artı bir defa kamerayla polip toplandı iki ayrı yerde yaptırdım denemelerimi velhasıl böyle

Böylesi de cok zor gerçekten. Allah en kısa zamanda nasip etsin..
Tekrar bir tedavi düşünüyor musunuz

Böylesi de cok zor gerçekten. Allah en kısa zamanda nasip etsin..
Tekrar bir tedavi düşünüyor musunuz
şu ara düşünemiyorum cesaretim yok bir de göğsümde beze gibi bişey çıktı hormonlardan biyopsi yaptırmaya çok korktum 1,5 yıl filan oluyor o yüzden tedaviyede korkuyorum çok karışığım çeken bilir

Rabbim en hayırlı olanından,sağlıkl,sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah canım...dualarım seninle...

Sağlık önce gelir bence tetiklerini yap. Sonrası allah kerim..

Rabbim en hayırlı olanından,sağlıkl,sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah canım...dualarım seninle...

Amin İnşallah canım. Allah razı olsun dileklerin için. Ettiğin ve edeceğin dualar kabul olması dileğiyle.

buda gececek, bebeginizi elinize aldiginizda herseyi unutacaksiniz, guzel dusunelim guzel seyler olsun..

Çok üzüldüm gerçekten ne söyleyeyim ne yazayım bilemedim hikayelerimiz farklı ama in anki acilarimiz aynı . Rabbim hikayemizin sonunda anne olduk yqzabilmeyi nasip etsin inşallah. En büyük en zor imtihan bu olsa gerek beterin beteri var diyerek teselli oluyoruz Rabbim can sağlığı versin öncelikle biz gucumuz yettiğince savaşacağız. Birde Rabbim sevdiği kulunun duasını ertelermis derler . Gene de hayirlisini versin . Kopuk kopuk yazdım k.bakma nasıl toparlayacahimi bilemedim zor şeyler yaşıyoruz inşallah hayırla sonuçlanır

Amin. Inşaallah

Canım Allah sabırlar versin senin hikayeni okuyunca kendimden utandım çünkü ilk doktora gittiğimizde eşimde sorun var demişlerdi senin kadar olmasada senin uyguladığın herşeyi uyguladım bekledik 6 ay yine olmadı artık korktuğum gitmek istemediğim tüp bebek merkezinin kapısını çalmak zorunda kaldım ve orda tam eşimin değerleri tam düzene girdiğini öğrendiğimde meğersem bende sorun varmış rezerv yetmezliği dedi doktor hiç zamanın yok menapoza giriyorsun diye baştan aşağı sıcak su döküldü 2 boyunca eşimin üstüne yüklenip durdum meğersem tüm sorunlar bendeymiş sperm tedavilerler üretilebiliyorken yumurtanın öyle bir şansı yok ilk defa tedaviye başlayacam aynı şekilde bu sefer kendime kür hazırlayıp duruyorum ilk defa deneyecem korkular içerisindeyim olmama ihtimalini bildiğim için gittikçe artıyor bu, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu kadar emeklerimizin karşılığını Rabbim rahmimize can vererek mükafatlandırır.

Amin İnşallah.. Allah kimseyi mahrum bırakmasın.
Birbirimize burda güzel haberi vermek nasip olur inşallah

Elhamdülillah iyiyim canım iki üç güne Regl olacam, heycanliyim:)
Sizin sonuç geldi mi?
Gelmedi canım daha iki haftaya amca çıkarmış sonuç bu ay da baslayamadik tedaviye sonuç temiz ciksinda artık öbür ay başlarım bende. Sen gidecek misin diyarbakira insallah

Gelmedi canım daha iki haftaya amca çıkarmış sonuç bu ay da baslayamadik tedaviye sonuç temiz ciksinda artık öbür ay başlarım bende. Sen gidecek misin diyarbakira insallah

Evet gidecez inşallah ilk gün randevu alacam 3.gün için..

C
cok uzuldum canim.cok agir seyler yasamissin insallah yuzun guleer Ama ikinci cizgiyi gordugume sevinemedim bunlardan sonra. Ancak saglikla kucagimiza alinca sevinebilecegiz demek ki allahin izniyle. Normal yolla hemen hamile kalanlar nasil bir hazineye sahip olduklarin bir bilselerdi...ah bir bilselerdi.

İnşallah artık yüzümüz güler canım..bütün hasret çekenlere hayırlı sağlıklı tez zamanda rabbim evlat nasip etsin.
Dur daha test gününe kadar sabret bu günler tutunma zamanı ani hareket etme

Canım takvimi görünce “ay hadi inşallah ”dedim icimden var mi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…