Her Nasip Vaktine Esirdir

dini inancım zayıf, allahın kullarını böyle acılarla sınava tutma fikrini saçma buluyorum ama inanın çok üzüldüm, ağlıyorum şuan hikayenize. elinizi tutup geçecek demek geldi içimden.

dini inancım zayıf, allahın kullarını böyle acılarla sınava tutma fikrini saçma buluyorum ama inanın çok üzüldüm, ağlıyorum şuan hikayenize. elinizi tutup geçecek demek geldi içimden.

Allah razı olsun. Gebeliginiz sağlıkla geçer ve bebeginizi hayırlısıyla kucaginiza alirsiniz inşallah

Nedir tedaviniz yazabilir misiniz

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

Erkek infertiletesi. Sperm sayısı düşük ,sperm dna hasarı yüksek , varioksel var la yok arasi. Hiç bir şey kullanmiyoruz su an da 3.tüp bebek tedavisi için karar verme aşamasındayız.

Niye sordum canım?

Erkek infertiletesi. Sperm sayısı düşük ,sperm dna hasarı yüksek , varioksel var la yok arasi. Hiç bir şey kullanmiyoruz su an da 3.tüp bebek tedavisi için karar verme aşamasındayız.

Niye sordum canım?
Kimlerin teşhisi ne ,nasıl tedavi olduklarını merak ettiğim için sordum.biZde malesef hiç sperm yok tedavideyiz tese olacak eşim mayıs gibi

Kimlerin teşhisi ne ,nasıl tedavi olduklarını merak ettiğim için sordum.biZde malesef hiç sperm yok tedavideyiz tese olacak eşim mayıs gibi

İnşallah çıkar canım. Bi tane bile yeter unutma.. Gerçekten herkesin durumu ayri zor ..

İnşallah çıkar canım. Bi tane bile yeter unutma.. Gerçekten herkesin durumu ayri zor ..
Canım öncelikle başın sağ olsun çok şükür Rabbim e halimize yazdıklarını ağlayarak okudum. Namaz da her aklıma geldiğinde allahım benden daha çok bekleyenlere acı çekenlere önce ver sonra bana ver diye dua ediyorum. Benim eşim de de dna hasar yüzde 43 sayı 150 mil. İleri yüzde 12. Biz Kaan hocada tedaviye başladık 2 ay oldu aralık ayında cenazemiz vardı o telaşa düştük o ara adet oldum 6 aralıkta. Tabi bu ay çok üzerine düşmedik çocuk konusunun 3 ocak adet tarihim hala adet olmadım 6+2 oldu aksam eşimin test alacak umudum var her zaman ama olacağına inanamiyorum bi türlü sanki imkansız gibi geliyor. Bu arada tüp bebek denedik ama sonuç sizinki gibi oldu yumurta gelişmiyor doktorlarda hasar düzelmeden tüp denemeyin dedi hatta iki doktor yapmayı bile kabul etmedi

Sağol canım. Beterin beteri var Ne kadar şükretsek az yinede.
Sonucunu paylaş bize de umut ol.

Sağol canım. Beterin beteri var Ne kadar şükretsek az yinede.
Sonucunu paylaş bize de umut ol.
Canım hamileyim :) ya hala inanamıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım keseyi gördük 5 haftalık dedi doktor geç döllenme olmus

Canım hamileyim :) ya hala inanamıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım keseyi gördük 5 haftalık dedi doktor geç döllenme olmus

Çok Çok mutlu oldum canım. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.. Hepimize umut oldun .. Rabbim hepimize en kısa zamanda böyle haber almayı nasip etsin

2 aşılama 4 tüp deneyip olumsuz alan biri olarak okurken tutamadım kendimi ahhh çeken bilir o psikolojik yıkımı 1,5 yıldır cesaretim yok vazgeçtim diyorum ama kimbilir belki de içten içe olmasını bekliyorum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Amin canım Allah kulağımıza salih evlat almayı nasip etsin. Tedavilerin hepsi negatif mi sonuçlandı senin? Yaşın kaç bu arada

Mesajınızı ağlayarak okudum... Rabbim tez zamanda tüm bekleyenlerle birlikte sizinde kucağınızı doldursun inşallah

Mesajınızı ağlayarak okudum... Rabbim tez zamanda tüm bekleyenlerle birlikte sizinde kucağınızı doldursun inşallah

Amin İnşallah canım. Her nasip vaktine esirdir. Tevekkül etmek en güzeli

evet canım tüm tedavilerde beta değeri 0.01 i hiç geçmedi sebepsiz infertilite yaşım 36

Anladım canım. Peki tutmamasinin sebebi araştırıldı mi ? Sperm DNA hasarı veya sen hsg çektirdin mi ? Hep aynı hastanede mi yaptırdın tedavilerini? Tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?
Gerçekten çeken bilir tedavi sayısı farklı olsada bence hasret ayni

Yadee kiyamamm yaaa gerçekten ahh cekerek gözlerim dolu dolu okudum. evet çok şükür iyiki geniş ve sabri gösteren bi dinimiz var.evet arkadaşım ne olursa olsun.tevekkül etmememiz lazım.İNŞALLAH meleğin senin sefaatcin olucak.bunlarda bizim imtihanimiz.Rabbim sonunda hemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…