Her Nasip Vaktine Esirdir

Canım rabbim yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde bebeğini alıp evine gidersin inşallah . Yanlış anlamazsan eger hergun sadaka vermek bebeğin için. Birde akika kurbanını hemen kestir.

Cok duygulandim canim neler yasamissin benim de iki kaybim var tabi seninki kadar buyuk değildi haftasi ama sonucta ultrasonda pnun kalbinin attığını gormek bile yetiyor ins bu sefer bende senin gibi güzel sonuc alirim Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins canim

Insallah canım seninde acılarını unutturacak bir bebeğin olacak.

Amin canim.ins topigin bana da uğurlu gelir aralıkta 3.gun 2 tane embriyom var demistim ya sana 6 hucreli diye sen de benim oğlumda da öyleydi demistin o yuzden umutlandim ins hayirlusi ile güzeli olur

Insallah. Ama dediğim gibi sayılara Takılma, benim yakın arkadaşım 2 yumurta ile opu oldu 1 tanesi döllendi 2.gün 4 hücreli ve doktor çok az bir ihtimal verdi. Yinede transfer istedi ve geçen ay oğlu 1 yaşına girdi..

Allah sağlıklı uzun ömürler versn evlatlarınıza çok etkilendim allah isteyen herkese nasip etsin

Aglayarak okudum. Bende kendimi bebek icin imtihan oldm saniyordm. Ben hcbsy yasamamisim. Gercekten Allahn ck sevdigi bir kuluymssnz

Ayaklarının altına Cenneti serilecek güzel anne. Gözlerim yaşla okudum ayrıntılı öykünü ve yaşadığım 3.5 yıla imtihan mıymış benimki dedim. Rabbime bin şükür olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı.

Aglayarak okudum. Bende kendimi bebek icin imtihan oldm saniyordm. Ben hcbsy yasamamisim. Gercekten Allahn ck sevdigi bir kuluymssnz

Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. İmtihan dünyası. Herkes kendine göre zor süreçlerden geçiyor. Samimiyetin için teşekkür ederim

Aminnn bizlere de dualarinizda yer verirseniz çok sevinirim.Ben de kızıma kardeş duasindayim. Rabbim cümle isteyenlere içinde de bizlere nasip eder inşallah

Tabiki. Bizi bizden başkası anliyamaz. Rabbim En kısa Zamanda gönlüne göre versin prenses abla olsun inşallah

Inşallah cnm. Rabbim onları bize bağışlasın. Kimseyi mahrum bırakmasın samimiyetin için teşekkür ederim.

Masallah ya sayılara takilmak istemiyorum ama.beynim buna izin vermiyor bir turlu

Canım hikayeni gözlerim dolarak okudum rabbim nelerle imtihan etmiş ve sonunda mükâfatını vermiş dilerim herşey çok güzel gider ikinci bebeğini de sağ salim vaktinde kucağına alırsın inşallah darısı bizlere

Amin Allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…