Her Nasip Vaktine Esirdir

Allah bağışlasın cnm üst üste getirmişsin maşallah sana da

Tabiki. Bizi bizden başkası anliyamaz. Rabbim En kısa Zamanda gönlüne göre versin prenses abla olsun inşallah
Aminn inşallah. Güzel haberi alır almaz yazayım inşallah size de.Siz de sağlıkla kucağınıza alıp büyütün
Güzel haber geldi çok şükür henüz doktora gitmedim ama inşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirir. Dualarniz için teşekkürler

gözlerim dolarak okudum yazını. zor bir yoldan inşallah bu evladınada kavuşursun sağlıkla.
ikinci gün transferi bile olamayan biriyim takviyelere başladık 3 ay ara verdik imtihanım da büyük benim. İnsanlar içinde boynu bükük kalıyorsun ama her nasip vaktine esirdir benim için çok kıymetli bir söz. Allah kimseye arattırmasın boynunu bükük bırakmasın

Amin. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin sana da. Sabır.

Canım neler yaşamışsınız gözyaşlarıyla okudum hikâyelerimiz benzemiyor ama zorluğu çok benziyor. Inşaallah nasip olursa bi gün ben de hikayemi yazarim

Canim proxeed ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz nohut da bunlarla beraber kullanilir mi

Canım neler yaşamışsınız gözyaşlarıyla okudum hikâyelerimiz benzemiyor ama zorluğu çok benziyor. Inşaallah nasip olursa bi gün ben de hikayemi yazarim

Amin. Tüm hasret çeken herkese nasip olsun inşallah.

Canim proxeed ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz nohut da bunlarla beraber kullanilir mi

Bunlar kür olduğu için aynı anda kullanılmıyor. Tavsiye de edilmiyor. 15 gün dönüşümlü olarak uygulasan daha doğru olur. Ama proxeedi devam edebilirsin. Yinede bu bak nohut kürünün tarifine orda nasıl doğru uygulanmasi gerektiği yazıyordur.

Bende okurken aglayanlardanim sonu mutlu olmuş Allah evlatlariniza uzun sağlıklı ömürler versin

Ahhh… neler neler yaşamışsın sabırlı acılı kalbinden sarılırım çok şükür ki çektiğin cefanın sefaları olmuş. Rabbim ne büyük ne geniş hazinesi. Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakması

Amin amin amin. Elhamdülillah

Yazını okuduğumda sükürsüzlüğümden utandım.Kimimiz olmasın diye uğraşırken kimimiz ne umutlarla maddi manevi neler koyuyoruz ortaya.Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin.Rastgele meraktan girdim bu yazıya ama çok şey anlattı bana

Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin, imtihandan geçirmesin, herkesin durumu, anlayışı farklı kimine göre uçurum iken kimine göre de özgürlük..
Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…