Her kv böyle mi yoksa biz çok mu haşır neşiriz..

Evinizi anlatınca ben tiksindim. Nasıl yaşıyorsun o evde benim teyzemin 3 yaşında ve 1 yaşında bebeği var ama evi tertemiz. Bahane aramayın. Kayınvalideniz başka yerdede oturabilirdi. Yapmak zorunda değil. Ayrıca korona var bebek görmesinler sizde buna müsade edecek kadar bilinçsiz birisiniz!! Bebeğe üzüldüm ve sinir oldum umarım bir şey olmaz!
konunun tepesinde kocaman ESKI KONU yaziyorrr !! o kafanızi biraz telefona yaklastirip okuyunnn yaa bilincsiz diye yargilamadan önce. Allahim yarabbim.. bir bucuk sene olmus nerdeyse

Bebeğim neden olsun. Ben Anaokulu öğretmeniyim biliyorum çocukları. Sizin gibi başıma dert alacak kadar kafayı yemedim. Özgürken başıma bela alamam. Kusura bakmayın ama hep kadınlar mı yapacak erkekler yapsın kocalarınıza öğretin konudaki hanfendi kaynanasından bekleyeceğine kocasına yaptırsın
Ben bunu dert olarak asla görmüyorum. Kimi dünyayı gezmek ister kimi havuzlu evde yasamak. Benim hayalim kalabalık aile idi. Oldu çok şükür. İki kişi çalışıyordu evde. Ben çalışıyordum. Bu şekilde sürdüremwdim işimi de bıraktım full evdeyim ve daha mutluyum şuan. Bıraktığım işim de sizin hayatta sahip olamayacagınız türden.
İnsanlara saldırırken acıtöayı hedefliyorsunux ama herkes sizin gibi mutsuz değil. Ben hayalimdeki hayatı yasıyorum ve de mutluyum.
Çocukları bu kadar zul görürken anaokulu öğretmeni olmuşsunuz. Öğrencilerinize acıdım.

Ya şu insanın en kendiyle başbaşa kalması gerektiği zamanlarda, doğumdur cenazedir, nefret ediyorum bu adetimizden ki bide yığılıp külfet oluyolar, neymiş bebek görmekmiş daha annesi bebeği yeni görmüş bi durun be, napcan hem görüp, cenazede hele baş sağlığınaymış acısını yaşasın bi insanlar sizin derdinize düşüyorlar bide, deliriyorum bu adetlere ya
Yemin ederim sırf bu yuzden cocuk istemiyorum. Kımseyı ıstemıyorum evımde ben ya

Eşim cok yardımcı olur zaten
Ben kızlarımın tırnaklarını kesmeye 1 yıldır basladım. İlaçlarını baba verir tırnaklarını keser. Evdeyken yedirir içirir giydirir gezdirir onlarla oynar. Ayrıca edim evle de ilgilenir. Ben ayda bir kez kahvaltı ya hazırlarım ya hazırlamam . Kahvaltıyı eşim koyar. Yemeği yapmasam ses etmez sofrayı kurar toplar. Evdeyse cocukları cıkarır ben iş yapacaksam. Gel gör ki işten istifa edip de gündüz cocuklara bakacak değil. Dünya döndükçe iş hiç bitmiyor. O dışarıda çalışıyor ben evde (ben işimden ayrıldım çocuklar için)
Yazdıklarımda çocuk büyütme in zorluğundan bahsettim. Bir evde bir bebek varsa o evin ışıl ışıl olması zor biraz 👌
Zor tabi de eşinizde yardım ediyosa kv nin de abarttığı gibi bir pis ev canlanmıyor benim gözümün önünde

Bende üçüncüyü okuyorum haberin olsun dediğini yapacağım onun için okuyorum zaten senin gibi boş vaktim çok diye değil

İkincide de mi olmadı? Senin adına üzüldüm. İns bu sefer istediğin işi tutturur mutlu olursun. Gerçekten sevmediğin bu işi yapma geleceğimiz sizin ellerinizde çünkü... Çocuklarımıza yazık olmasın.

Kişiler karıstı.
Benim evim temiz zaten
Ama bunu saglamaj aşırı zor. Konu sahibinin durumunda olan her kadın basaramayabilir. Kınamamak gerekir demek istemişti
Kactane çocuğunuz var? Kalabalık aile hayalim ve işten çıktım demişsiniz merak ettim.cok güzel anlatmışsınız katılıyorum size.cocuklariniz için işten çıkmanız güzel olmuş bu arada.maddi durumunuz elveriyorsa neden olmasın.

Kactane çocuğunuz var? Kalabalık aile hayalim ve işten çıktım demişsiniz merak ettim.cok güzel anlatmışsınız katılıyorum size.cocuklariniz için işten çıkmanız güzel olmuş bu arada.maddi durumunuz elveriyorsa neden olmasın.
Üç tane var:KK68:
Bıcır bıcır bir ev bizimki.
Aslında calışıyordum. Temizliğe ayrı kadın geliyordu. Çocuklara ayrı. Ama büyük okula basladı ikinci Baska Okuka gidiyordu büyük Baska okula. Bebek oldu. Bakıcı üçüne yetemez oldu. İki bakıcı bir yardımcı olsa okullular özel okula gitse... Ben de zaten aklım bebeğime kalıyordu. İşim itibariyle ücretsiz izin şansım yok ama çocuklarım büyüyünce calışma ya dönebilirim.
Ben de radikal bir kararla işi bırakıp evde tek oturmaya karar verdim. Çocukları devlet okuluna alıp servis şoförü oldum. Bebeğimden hiç ayrılmıyorum çocuklara ders yaptırabiliyorum. İş her zaman olur da çocuklar ziyan olursa telafisi yok.

Üç tane var:KK68:
Bıcır bıcır bir ev bizimki.
Aslında calışıyordum. Temizliğe ayrı kadın geliyordu. Çocuklara ayrı. Ama büyük okula basladı ikinci Baska Okuka gidiyordu büyük Baska okula. Bebek oldu. Bakıcı üçüne yetemez oldu. İki bakıcı bir yardımcı olsa okullular özel okula gitse... Ben de zaten aklım bebeğime kalıyordu. İşim itibariyle ücretsiz izin şansım yok ama çocuklarım büyüyünce calışma ya dönebilirim.
Ben de radikal bir kararla işi bırakıp evde tek oturmaya karar verdim. Çocukları devlet okuluna alıp servis şoförü oldum. Bebeğimden hiç ayrılmıyorum çocuklara ders yaptırabiliyorum. İş her zaman olur da çocuklar ziyan olursa telafisi yok.
Yalniz esinizin size yardimini takdir ettim

Ben de valla. Kv milleti alir alir gelir bana agirlatir cunku biliyorum🙄
Hahaha🤣ben 1 ay diye evliyim. Bana mıllet evını görmek ıstıyor dedi. Oralı olmadım. Kimseyi cagırmadım. Onlarda bri kez geldi🤣seviyorlar oturup kalkmayı da ben hıc sevmıyorum daralıyorum

Hahaha🤣ben 1 ay diye evliyim. Bana mıllet evını görmek ıstıyor dedi. Oralı olmadım. Kimseyi cagırmadım. Onlarda bri kez geldi🤣seviyorlar oturup kalkmayı da ben hıc sevmıyorum daralıyorum
Bacim ben bi senelik evliyim hala yeni gelin olarak goruyo beni habire birileri benim evime gormek istiyo onun söyledigine gore.😂 Ne hikmetse hep kendi çevresi. Neden cagirayim ya sen hava atcaksin diye ben senin arkadaslarinla oturup ne konusayim yani?
Bak sinirlendim yine.
Ben de sevmiyorum ic ice olmayi

Bacim ben bi senelik evliyim hala yeni gelin olarak goruyo beni habire birileri benim evime gormek istiyo onun söyledigine gore.😂 Ne hikmetse hep kendi çevresi. Neden cagirayim ya sen hava atcaksin diye ben senin arkadaslarinla oturup ne konusayim yani?
Bak sinirlendim yine.
Ben de sevmiyorum ic ice olmayi
Bende bende. Bir oldu daha. Ve ilk hafta dayılarını falan çagırmamı bekledi. Ve onlarla bızı de alın bızde gelelim dedı. Tamamda ya bız bı aileyiz artık. Her misafirde senin ne işin var yani yalan mı? Ve ıkı ayrı dayısı küs. Ayrı ayrı cagırma lazım. Anneanne falan var daha. Bende varya kimseyi çagırmadım ses çıkarmadım kaldı öyle. Alt tarafı ev. Millet evımı bilse nolur bilmese nolur. Kadın ortamından nefret edıyorum daralıyorum. Ben baskılamasam beni de sokar. Nıkah sonrası onların eve gıttık, evde yemek falan yapmıs lar. Gelınlık üzerimde saatlerce cok sıkıldım. Otur köşeye bılezık gelınlık cıkarma mıllet görsün dedı. Yok daraldım dedim anında cıkardım. Yemek yiyip eşimi alıp cıktım🤣🤣🤣🤣Yani ben he desem neler neler yaptıracak bana da

X