- 24 Ocak 2021
- 11.672
- 26.403
- 548
Zaten son yazışmalarında çılgınca hamile kalmaya çalışmış, bu adamı baba yapmak için çok uğraşmış ama olmamış, ovulayon testleri, aşılama yöntemleri , testler neler neler , bikac gün öncesine kadar da gebe kalma çabası içindeymiş, muhtemelen dönünce kaldığı yerden devam edecek , sanıyor ki çocuğu olursa eşi bambaşka bir adam olacak lakin mal ortada, kendi ayağına sıkacak, görürsünüz tam da dediğim gibi olacak ...Bence bir mesaj atsa koşa koşa gidersiniz, bşr bir iki de çocuk yaparsınız, sonra da çocuklarım babasız kalmasın der adamın her türlü şiddetine susup oturursunuz gibi.
Ailenize neden anlatmadınız daha önce?
Anlatsanız kocanız olacak kişiye belki haddini bildirirlerdi.
Çocuğunuz yokken bunun kıçına tekmeyi basarsınız umarım.
Ne yapcan bacım hazırı çocukta yok koş kurtar kendiniEvet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
İmkan meselesi tabi ki Büyük konuşmak istemem ama asla minnet etmem bana hakaret edecek he bende kovduğu evde duracağım o evi onun başına geçirir al aşşağı eder öyle bi çıkarım ki o evden kendi bile ne olduğunu anlamaz afallar kalır bana küfür,hakaret edecek he s..git annenin evine diyecek ve ben o evde duracağım asla asla benlik değil dimdik olun kardeşlerim eşiniz de olsa kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin kolunuzda bi altın bileziğiniz olsun insan olmayan şahsiyetler için hayatınızı zindan etmeyin ne ben kalırım o evde ne de ona kalacak bir ev bırakırım asla !Ya bir arkadasm da eşi kovuyor evden sürekli annesinde haftalarca kalıyor arkadaslar bu evler bizim evin sahibi kadındır gitmeyin onlar d.folsun gitsin eve kitleyn kendnizi neden kadınlarn düzeni bozulsun ki onlar gitmeli bilerek yapyolrlar kafa dinliyot olan kadına oluyor gitmeyn evinizden ne derse desin
Bazı noktalarda haklısın fakat zaten istedikleri bu hep kadınlar gitsin onların konforu hiç bozulmasın neden kadınlar düzeninden olsun ben adamladn bu gevşekliğine ayarım madem ben onca eşyamı düzenimi bozuyorum onuda rahat oturttmam o evde biri gidecekse o gidecek yok öyle rahat rahat düzen bozmadan boşanmayı beklemekİmkan meselesi tabi ki Büyük konuşmak istemem ama asla minnet etmem bana hakaret edecek he bende kovduğu evde duracağım o evi onun başına geçirir al aşşağı eder öyle bi çıkarım ki o evden kendi bile ne olduğunu anlamaz afallar kalır bana küfür,hakaret edecek he s..git annenin evine diyecek ve ben o evde duracağım asla asla benlik değil dimdik olun kardeşlerim eşiniz de olsa kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin kolunuzda bi altın bileziğiniz olsun insan olmayan şahsiyetler için hayatınızı zindan etmeyin ne ben kalırım o evde ne de ona kalacak bir ev bırakırım asla !
Diyorum ya evi başına yıkarım oturacagi ne ev kalır ne düzen kimse kimseye zulüm edip hor göremez yeltenende misliyle bedelini öderBazı noktalarda haklısın fakat zaten istedikleri bu hep kadınlar gitsin onların konforu hiç bozulmasın neden kadınlar düzeninden olsun ben adamladn bu gevşekliğine ayarım madem ben onca eşyamı düzenimi bozuyorum onuda rahat oturttmam o evde biri gidecekse o gidecek yok öyle rahat rahat düzen bozmadan boşanmayı beklemek
Arkadaşlar bizden boşanmak kurtulmak için değil eşini nasıl ikna edip hamile kalabilir onun için akıl istiyor sen ara özür dile hatta şöyle ağla biraz ayaklarına da kapan ki etkilensin sonra o yumuşar zaten ondan sonra da çocuk denemeye devam et ama sürekli devam et boşluk bırakma öptüm seniEvet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Keşke bir kaç gün olsa daha bugün test konusunda yorumları var yok kuruma çizgisi yok bişey.. Bende benzer bir gelecek göreceğimizi düşünüyorum.Zaten son yazışmalarında çılgınca hamile kalmaya çalışmış, bu adamı baba yapmak için çok uğraşmış ama olmamış, ovulayon testleri, aşılama yöntemleri , testler neler neler , bikac gün öncesine kadar da gebe kalma çabası içindeymiş, muhtemelen dönünce kaldığı yerden devam edecek , sanıyor ki çocuğu olursa eşi bambaşka bir adam olacak lakin mal ortada, kendi ayağına sıkacak, görürsünüz tam da dediğim gibi olacak ...
Klasik hikaye 1 sene sonra çocuğum için katlanıyorum der. Sonra ikinciyi yapar biri kucağında biri eteğinde Allah'ım yazdıkça içime korku basıyor yahu nasıl akıllaf bunlar. Cidden kadınlarımızın eğitim alması gerekBöyle bir adamdan çocuk yapmak için uğraşan birine ne desek boş.
Evet maalesef tek derdi hamile kalabilmek o zaman evliliği kurtulur ve kocası da onu ailesinin kapısına atmaktan vazgeçer sanıyor, şuanda bile neden hamile kalamadım diye ahlanıp vahlanmıyorsa ben de Mihrimah değilim, geri dönüp hamile kalmaya çalışacak tekrardan , çocuğum olursa yerim de sağlam olur kafasında...Keşke bir kaç gün olsa daha bugün test konusunda yorumları var yok kuruma çizgisi yok bişey.. Bende benzer bir gelecek göreceğimizi düşünüyorum.
Bak şimdi canım şu içinde bulunduğum halde bu kadar açım varken sana ah etmek istemiyorum. Ben sana bulaşmadan sen işine bak bende öptüm seniArkadaşlar bizden boşanmak kurtulmak için değil eşini nasıl ikna edip hamile kalabilir onun için akıl istiyor sen ara özür dile hatta şöyle ağla biraz ayaklarına da kapan ki etkilensin sonra o yumuşar zaten ondan sonra da çocuk denemeye devam et ama sürekli devam et boşluk bırakma öptüm seni
İyi de siz her kavgada annenin evine git diyen adamla girdiniz bu sürece. Yeni bi şey değil ki, yarını beklemeye gerek yok düne baksanız yeterSiz salak mısınız ? Terbiyemi bozmayayım dedim ama yeter yani. Hanginizin yarın eşiyle kavga etmeyeceğine garantisi var ? Burda ahkam kesenlerin yarın aldatılmayacağını, en ufak kavgada eşimden şiddet görmeyeceği ne malum ? Aptal aptal konuşuyorsunuz. Ben böyle bir adam çocuğum olmuyor diye üzüldüm pişmanım demek istedim orda. Neyin kafasındasınız siz ?? Evimden ayrıldım bu durumda çocuk nasıl olur diye size sorumu soracam? O küçük beyninizi daha fazla yormayın yeter
Henüz olay çok yeni. Eve bu akşam geldim ve benimle konuşmadılar diyorumAileniz geri döneceğinizi bildiği için ses etmiyordur, siz dik durup kararlı olabilseniz tavırları da daha başka olurdu bence.
Ben bunları yaşıyorum, boşanacağım, iş bulup düzenimi kurana kadar da birlikte yaşamaya devam edeceğiz( tıpkı üç beş sene önce olduğu gibi) dediniz de size sırt mı çevirdiler ?
Tekrar oku istersen “pişmanım” yazmışımİyi de siz her kavgada annenin evine git diyen adamla girdiniz bu sürece. Yeni bi şey değil ki, yarını beklemeye gerek yok düne baksanız yeter
Peki pişmanlığın kalıcı mı? Yoksa eşin arasa özür dilese pişman olduğun için pişman olur musun ?Tekrar oku istersen “pişmanım” yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?