Her hafta sonu misafirlik

Benimki de aynı işte. Kocasını ikna edip zorla yaptırdığı şeyleri millete anlatırken ne yapayım adama laf anlatamadım diye anlatıyor.

Çok masum bakıyorsunuz o hayal falan değiş. Yapmak istediklerimi söylüyor size.
Böyle kırmadan kırmadan derken işin sonu buna dönecek.
Adamlarım zırt pırt gelme sebebi de bunu gerçekleştirmek
Ben konuyu ilk okuduğumda hislerim kayınpederin konu sahibi ile beraber yaşamak istediğini söyledi. Suyu bulandırma boşver mutlak butlan dedim kendi kendime. Adamın amacı bu ve alıştırmaya çalışıyor.

Ben konuyu ilk okuduğumda hislerim kayınpederin konu sahibi ile beraber yaşamak istediğini söyledi. Suyu bulandırma boşver mutlak butlan dedim kendi kendime. Adamın amacı bu ve alıştırmaya çalışıyor.
Aynen öyle. Düz amaç bu.
Kendine hizmet ettirecek. O hizmet etmeyi seviyor sözleri de boşa değil.
Her haftasonu gelmek demek kızın ailesinin gelmesine de engel olmak demek. Üstelik kızın annesi de tek yaşayan bir kadın. Madem öyle konu sahibi de her haftasonu annesine gitsin. Kocamın anasını çekeceğime kendi anneme giderim. Herkes kendi anasıyla kalsın madem

Merhabalar...
Bir yorumunuzda önceden böyle değildi gibi bir şey okudum. Eşiniz babasını bir an önce norolojiye götürsün. Karakter değişikliklerinin ardında demans veya alzheimer gibi hastalıklar olabiliyor.

Değilse de ima ile anlatarak anlaşılmayı beklemeyin. Kusura bakmayın planlarımız var deyin. Uygun oldugumuzda biz sizi arar davet ederiz vs. Bazı insanlar doğrudan söylemeden anlamazlar veya anlamazdan gelirler. Kolay gelsin...

Burda çözülmesi gereken bir şey var.

Birkaç hafta her aradığında “dün arkadaşta kaldık”, ya da “cuma akşamından şuraya tatile gittik pazar gecesine kadar yokuz” gibi o an mecburen gelemeyeceği bahaneler üretin bence. Psikolojisi kötü demişsiniz hem gönül koymaz hem bir süre sonra vazgeçer.

Siz de bakmayın telefonlara her seferinde. Kocanizda is bitiyor maalesef planımız var diyerek kestirip atması lazım. Her hafta yatılı ne misafirliği sanki Kerbela'dan geliyorlar

Yahu bi haftasonu da baska gidecek yer bulsunlar.

Siz de bakmayın telefonlara her seferinde. Kocanizda is bitiyor maalesef planımız var diyerek kestirip atması lazım. Her hafta yatılı ne misafirliği sanki Kerbela'dan geliyorlar
Telefonu açmazlarsa kapıya kadar gelebilirmiş gibi bir enerji aldım kayınpederden…

Telefonu açmazlarsa kapıya kadar gelebilirmiş gibi bir enerji aldım kayınpederden…
Müsait değiliz dışarı çıkıyoruz keşke haberli gelseydiniz diyecekler madem kırmak istemiyorlar. Ya da bu aralar her haftasonu dışarıda olacaklar. Dediğim gibi iş kocada bitiyor o çok pasif kalmış. Konu sahibi sakın sen konuşma kocan halletsin. Anası babası varken de kocanla merhaba etme aklı başına gelir belki.

Evet net sınır koymak çok önemli oraya katılıyorum ama kayınpeder inanılmaz ısrarcı. Dışarı çıkıyoruz derse “bizde sizinle gelelim” ya da “biz sizin evin oralarda olucaz dönüşte siz eve geçerken geliriz, geç oldu kalırız” gibi konu sahibi ve eşini bastıracak cevaplar verebilir. Bu yaşlarda ısrarcı olan yaşlı insanların zamanı bol ve ne bahaneler üretiyorlar örnekleri duysanız şok olursunuz

İltifat etmek canım kızım birtanem demek sizi önemsediği size saygı duyduğu anlamına gelmiyor gelmemiş de zaten. Ben yoldan çevirip hiç tanımadığım birine sana aşığım diyebilirim ama bu ona aşık olduğum manasına gelmez. Sözlerden çok fiillere odaklanın. Bu insanların bir haftasonu var dinlensinler diye düşünmeyen aile ne semi seviyordur ne de sana saygı duyuyordur.

Yazık ya. Zaten kayınvalide sürekli is yapıyormuş yük olmasınlar diye. Problem kayınpeder. Kadın ona hayır diyemediği için mecbur geliyormuş. Üzüldüm ben kayınvalideye de. Hepsi babanın yüzünden.

Ya öyle eve daha çok yerleşir daha evin sahibi gibi davranırlarsa? Çay mı çekti canları çay koyacaklar, acıktılar mı yapıp yiyecekler iyice kendi evleri gibi benimseyecekler korkunççççç

Uff ben böyle laf çarpmali konuşmaları çok çocukça buluyorum ya. Açık acik söylemekten daha kötü değil mi bu. Ben utanırdım valla. Bisey soylencekse açık söylenmesi daha mantıklı bence.

Eşiniz aynı benim nişanlım. Anne babası da aynı benim kv kp. Sizi o kadar net anlıyorum ki. Benimkine en baştan kalmalı misafir istemiyorum diye söyledim keza nişanlıyken bile 15 dk mesafede oturmamıza rağmen sizde kalırız diyen bir kv vardı. Bakalım evlenince göreceğiz ama görsennn dünyanın en sevgi dolu insanı onlar. Bana aşıklar resmen kızım da kızım.

Ama ben asla inanmıyorum sevgilerin. Hepsi oğullarını onlardan ayırmayayım diye.

Sadece saf ayagina yatiyor kendi kizinda kalmayip geline gelen birinin iyi niyetine asla inanmam
Bir itiraz etsin gorecek iyi niyeti

Sadece saf ayagina yatiyor kendi kizinda kalmayip geline gelen birinin iyi niyetine asla inanmam
Bir itiraz etsin gorecek iyi niyeti
Ben öyle düşünmüyorum. Bizim ülkemizde çok kadın var böyle. Sırf kocasına hayır diyemediği için uyan. Kadın yoksa neden paralansın kendini yemek temizlik yapıcam diye. Kızının evine gitmeme kararında da kadının pek söz hakkı olduğunu sanmıyorum. Adam karısına saygı duymayan biriymiş konu sahibinin dediğine gore

Ben bunu açık açık söylüyorum aslında. Onların bir semtte evleri var kiracı çıkınca oraya geçecekler. Bize sürekli siz bu evi satın ordan ev alın yakın olalım ne güzel birbirimize kenetleniriz falan diyorlar. Ben de biz anneme de yakın oturmuyoruz. Benim gözlemlediğim çok yakın olanlar dünya iyisi de olsa araları bozuluyor biz aramız bozulmasın diye biraz uzak oturmak istiyoruz diyorum. Eşim de biz evimizde çok mutluyuz huzurluyuz diyor. İsteyince konuşuyor gayet ama bizim de gerçekten sınırları tam olarak öğrenmemiz lazım. Keşke bunu en başından yapsaydık. O zaman huyu budur derlerdi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…