Bunu baştan yapacaktınız, ayrıca adamın hayali değil o dubleks ev, bildiğin plan. Hele çocuk olsun aylarca kalır gitmezler evinizden. Bizde 2 saat mesafedeyiz, ama müsait değilsem derim, çekinirler öyle pat diye gelmeye bir kez geldiler ondada yokuz dedik mesela( gerçekten uzak bir ilçeye yola çıkmıştık) Baktılar ki kendi aile içindeki gibi hadi geliyoruz diyince gelme durumu olmuyor haber vermeye,müsade istemeye başladılar, ki dünya tatlısı insanlardır. Sınır koyduk diye ne onlar ne biz kötü olmadık.
Mesela ben bizim şehre taşınsınlar istiyorum çünkü sınırlarımızı öğrendik, ben kv/kp varken bu şehre gelin ama aynı bina yan komşu vs olmasın ben hayatta istemem kendi annemlede oturmadım biliyosunuz dedim. Mesajı verdim ne düşünürse düşünsünler zaten mıh gibi yerimden oynamam eşimde bilir, ikna edilemem

Onlar mesela Bella kötüdür demez bellanın huyu şudur der. Anlatabildim umarım, bu evliliğin ilk senesi oturan bi şey.
Siz bir dahakine evde yokuz diyin telide sessize alın neden her aramasını açtınız orasını anlamadım adamın laf anlamadığını biliyosunuz, gece derselerde bizim kaçta gelceğimiz belli olmaz arkadaşlarlayız diyip kapatacaksınız. Alınan alınacak küsen küsecek.
Biraz tavır yaparlar sonra geçer.