Her günüm stres ve üzüntü

Yani ne yapabilirsiniz ki elinizde olmayan sebeplerden yasamisin bu durumlari biraz da ihnmallik var doktor takip etmeliydi , bence senin pihtilasman yada rahim agzi yetmezligin olabilir tecrübeli doktorlar rahim agzi yetmezligi varsa belli haftada serklaj yapiyor bebegi icerde tutmak icin pihtilasma icin de eger varsa igne yada ilac vermesi gerekir ..

Bu gebelikte pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma yok neden bu haftalarda düşer dediğimizde bir çok nedeni olur dediler .
İlk çocuğumda sıkıntı yaşamamıştım .
Ama 13 haftalık sonlanan gebelikte sürekli kanamalı akıntalarım vardı .şimdi ki gebeliğim 16 haftalık şimdiye kadar kanama vs olmadı çok şükür

Anladim insallah olmaz benim bildiklerim bunlardi o yüzden yazdim umarim saglikla kucagina alirsin

İnşallah saglikla kucağınıza alın birakin kuruntuyu olanda olmayanda hayır var belliki sağlıklı gebelik değildi .İyi düşünün kendinizi zorlayın her kötü düşünce gelince Allah büyüktür o yanımda herşey yolunda hep bunu söyleyin

Çok haklısınız
İnşallah sağlıkla nasip olur

Kötüyü çağırmayın. Güzel düşünün güzel olsun içinizi ferah tutun herşey güzel olacak sağlıcakla gelsin yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…