Her günüm stres ve üzüntü

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.196
-33
118
Kızlar benim 7 yaşında bir oğlum var .sezeryan ile doğum olmuştu .
7 sene sonra tekrar çocuk düşündük Rabbim verdi ama 13 haftalık su kesem patladı aniden ve bebeğimi normal doğumla düşürdüm .
Patolojide sonuçta bebek 11 hafta ile uyumlu görünüyordu kanamalı plasenta falan yazıyordu sürekli pıhtılı kanamalarım oluyordu net sebebini söylemedi doktor iki adet sonrası tekrar gene kaldım şuan 16 haftalığım ve aşırı korkuyorum özelede gidiyorum devletede ama içim içimi yiyor ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye özeldeki doktor aynı olacak diye bir şey yok diyor rahim ağzı yetmezliği falan mı var acaba ondan mı düştü 13 haftada bebeğim bilmiyorum …
Şimdi tekrar 16 haftalık hamileyim ikili test falan dün çıktı sorun yok der cinsiyeti öğrendik , iyi gidiyor ama çok korkuyorum başına böyle bir olay gelen var mı canlarım desteğinize ihtiyacım var .

Konuyu buraya açtım diğer başlıklarda çok yanıt alamayorum.
Lütfen burada kalsın

Dedikleri gibi hep aynı olacak diye bir şey yok sakin olun bütün testlerde yapılmış sorun yok. Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Saglikli olmayan bebek bazen gebeliği sonlandiriyormus yani çok uzulmenize gerek Yok rabbim saglikla hayirla kucağınıza almayi nasip etsin bir çocuğunuz sağlıkla doğmuş ikincisi düşük olmus simdi tekrar hamilesiniz bebeginize de stresinizi yansıtmayın lütfen

Dedikleri gibi hep aynı olacak diye bir şey yok sakin olun bütün testlerde yapılmış sorun yok. Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah canım ani su gelişinden dolayı kaybettim korkum bu yüzden çok teşekkür ederim güzel mesajınız için

Çok şükür su gelmesi beni endişenlendirdi açıkçası bunun bir çok sebebi oluyor Muş rahim ağzı yetmezliği falan çok oluyormuş çok okudum o yüzden kafama takılıyor Rabbime emanet

Düşünmemeye çalışın bu tarz şeyleri, güzel şeylere odaklanın inşallah sağlıklı bir bebişiniz olacak minicik kıyafetler giyecek size tatlı tatlı gülümseyecek Güzel düşünün güzel olsun hamileliğin tadını çıkarmaya bakın sağlıklı beslenin yürüyüş yapın olumsuz şeyleri izlemeyin bilmeyin görmeyin sadece karnınızdaki minik bebişi düşünün

düşünmemeye çalısın , stres duygu cok önemli . Zaten olacağına varıyor herşey Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Çok haklısınız Allah razı olsun güzel mesajınız için

Dila'cim bu kaçıncı konun, kendini gerceklestiren kehanet diye birsey var, lütfen bir psikolojik destek al artik, boyle boyle stresten o cocuga da zarar vereceksin, yapma lutfen.

Kocaman sariliyorum, biraz sakinlesmen gerekiyor artik

Aynı haftlarda gebe olduğumu öğrendiğim uzak bi tanıdığın bebeği 9. haftada kalbi durup düşmüştü ablam da bana bunu söyledi ben 1-2 hafta kadar sanki benim de bebeğim düşecekmiş hissiyle sancı yaşadım psikolojik olmalı muhtemelen. Benim bebeğim sağlıkla doğdu çok şükür ama o kişinin de sonradanbebeği oldu neredeyse 2 yaşına girecek :) demem o ki korkmayın sağlıklı gebelikse tutunuyor endişe etmeyin sağlıcakla kavuşursunuz inşallah yavrunuza

Dila'cim bu kaçıncı konun, kendini gerceklestiren kehanet diye birsey var, lütfen bir psikolojik destek al artik, boyle boyle stresten o cocuga da zarar vereceksin, yapma lutfen.

Kocaman sariliyorum, biraz sakinlesmen gerekiyor artik
İnanın bende düşünmek istemiyorum ama herhangi bir ihmallikten korkuyorum ,bazen çok pozitif düşünüyorum sonra aklıma olumsuz şeyler takılıyor .

Çok teşekkür ederim

İnşallah canım Allah razı olsun

İnanın bende düşünmek istemiyorum ama herhangi bir ihmallikten korkuyorum ,bazen çok pozitif düşünüyorum sonra aklıma olumsuz şeyler takılıyor .

Çok teşekkür ederim
Biliyorum hislerini, neredeyse her basligini okudum ya da yazdim, bir uzman destegi alman gerekiyor bunu göz ardı etme. Bu çocuk dogdugunda guclu bir anneye ihtiyaci olacak, lohusaligin zorlugunu sende biliyorsun. Bebek dogunca bu hallerim gececek diye düşünüyorsun belki ama gecmezse cok cok zorlanacaksin.

Idrar ve vajinal kultur baktiracaktin, onlar ne oldu? Erken kese patlamasi genelde enfeksiyon kaynakli oluyor diye konusmustuk hatirlarsin?

Hep aynı olacak diye birşey tabiki yok, ama bu psikoloji çok zor ne yapsan geçmez. Ben cesaret edemeyebilirdim mesela

Tüm tahlillerimi yaptırdım doktor sorun olmadığını söyledi .
Bu gebeliğin başında yapıldı .
Ama ben her ay istememe rağmen doktor gerek duymuyor ,dün gittiğimde idrar a sık çıktığımı söyledim şase şeklinde bir ilaç ve b grubu antibiyotik verdi .
Önlem amaçlı bu gebeliğimde hiç kanamalı bir şey yaşamadım .
13 haftalık kaybımda sürekli kan pıhtıları ve kanlı akıntılar geliyordu .

Aa sevindim, bak goreceksin bu kuzu sapasaglam dogup annesine gulucukler sacacak, sende boşuna tasalanmisim diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…