- 24 Mart 2011
- 654
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam benlik bir başlık =))
Benim kayınvalidem iyi insandır yalanları kıskançlıkları bencillikleri olmasa daha iyi olur sanırım..Hergün farklı biri bir bakarsın 3 gün konuşmaz bir bakarsın eli ile tatlı yedirir bir bakarsın laf sokar bir bakarsın pis pis bakar nefretle kinle..Anlamış değilim onun yüzünden çok defa severek evlenmeme rağmen pişman oldum evlendiğime..Eşimden Allah razı olsun ama aynı şeyi kayınvalidem için söyleyemiyorum çok canımı yaktı..
inşallah aynı evde oturmazsınız cunku sımdıden tehlıke sınyallerı verıo kaynanan..kolay gelsinnoof off bız evlı bıle degılız ama her fırsatta kadın bana yapışıyo ya .. istiyoki hep ynnda oliim işini gücünü yapiim fılan gıtmıyorum oda küsüyo kendi kendine kıskanıyomudur nedır telde bıle konuşsak oğlunu çağırıyo, buluşsak ay ben eve gıdemıyorum dıyıp benı eve gotur dıye yanına çağrıyo .. haspınalllaaaahh :84:
ben benimkine söyleyecek söz bile bulamıyorum
beni öyle bezdirdiki..........
inşallah aynı evde oturmazsınız cunku sımdıden tehlıke sınyallerı verıo kaynanan..kolay gelsinn
bazen bütün olumsuzluklara rağmen iyi olursunuz kendinizden ödün verirsiniz saygı gösterirsiniz bakarsınızki sonuç koca bi sıfır o zaman yermisin yemezmisin haa bazende verirsiniz alırsınız verirsiniz alırsınız bakarsınızki toprak verimli oooh mis mis
kürtaj oldum kese hiç gelişmemiş biraz uzun bekledim ama kısmet umarım bir daha yaşamam
Ben mi anlayamadım kusura bakmayın kayınvalidenizin dediğinde ne var da konuşmadınız
Asıl o sizinle konuşmamalı resmen öl der gibi mezar var demişsiniz falında Kadın ne güzel dizi izleriz demiş. siz olmaz demişsiniz. olumsuz kelimeler sizde yani
Sırf size değil lafım yanlış anlamayın.
Biraz empati. Kendi annenize mezar görseniz der misiniz
yok yemedım...geceden odada kalan püskevitler vardı onlardan yedımmya dun gece misafrlğe gıttık balkonlarında sallanan kapılardan vardı ayagımı attım kapıya öle ayagımı sallıodum
kaynana:cek ayagını ordan
gelin:nie anne
kaynana:sana cek dıorum
oğlan:anne ne yapıosun sen iyice sacmaladım falal filannnn
kaynana ve oğlu laf yarıştırdıktan sonra oğlu carsıya gıder.....
kaynana:bi daha sana karısmam hele bak bi cek dedık demedık laf bırakmadı
gelin:anne oğlunun huyunu bılıosun bıle bbıle yapıosun
kaynana :yok yok aman amn ne halınız varsa gorun der
ve gece eve gelınce oğlum iyi geceler der gelıne yok nıe e gelın oglunu kıskırtıyo ya ondan aman demezsen deme cok ta lazım
oof off bız evlı bıle degılız ama her fırsatta kadın bana yapışıyo ya .. istiyoki hep ynnda oliim işini gücünü yapiim fılan gıtmıyorum oda küsüyo kendi kendine kıskanıyomudur nedır telde bıle konuşsak oğlunu çağırıyo, buluşsak ay ben eve gıdemıyorum dıyıp benı eve gotur dıye yanına çağrıyo .. haspınalllaaaahh :84:
işte benım kaynanamda aynen cok iyi biri ama dısardan bakanlar için sende mı beraber yasıorsun
Ben mi anlayamadım kusura bakmayın kayınvalidenizin dediğinde ne var da konuşmadınız
Asıl o sizinle konuşmamalı resmen öl der gibi mezar var demişsiniz falında Kadın ne güzel dizi izleriz demiş. siz olmaz demişsiniz. olumsuz kelimeler sizde yani
Sırf size değil lafım yanlış anlamayın.
Biraz empati. Kendi annenize mezar görseniz der misiniz