dun persembe gunu dıe mezarlıga gıttık. gıdıp gelırken de arabayla gıtmeyelım yuruyelım dedık cıktık yola:
1:ben eşimin yanında yuruorum koluna gırıorum yok neymıs efendım burası kucuk yermıs eşime demıo haa kulagıma soluo esım ne var deyıncede pıs pıs gulupp bıseee yoook dıo
2:bende esimin kolundan cıktım baktım aramızda yurumeye calısıodu bende yapıstım elıne esımın kol kola yurumek ayıpsa bende elele yururum der gıbı bı baktım buna
3:bayagı yuruduk ben cok yoruldum kocısımde aman aman ben kıyamam sana arayalım arabayı getırsınler dedı daha ben cevap vermeye kalmadan yok haa ben istemıorum araba ben yurucem dedı sınır oldum sankı sana soran var alla alla neyse
4:bayagı bı asagı indik demez mı oglum ben cok yoruldum dıee
beklıo kı oglu hemen araba cagırsın pışşıııkkkk.....koçısımde az kaldı cagırsam soverler dedı gelmıs gelmıs burda cagırmıs derler dedı daha bişi demedi
5:yolda gıderken hamıle olan bı akrabasıyla karsılastık eşim onden gıttı bız durduk kadın bana sende yokmu bısıler dedı daha ben cevap vermeden kalktı yok o beceremez dedı ya aglıcaktım zor tutum kendımı diğer 4 tanesini hadı salla gırgır olsun dıe anlarrım ama beceremez o ne demek