- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
MeRvE_ cnm bnmmm aynı şeyleri yaşamışız.. dogumgünümde eşim bana telefon aldııı kayınvalidem benim telefonumda eskidi dedii..öyle bakakaldımmm:)hediye alamadım sonra alcam dedii hala hediye yok ortalıkta.bi kaç gün sonrada eski telefonumu istedii eşim ilk sevgililer gününde almıştı bana gözüm gibi bakıyordummm vermedimm tabii degerli benim içinn..ben görümcemin,2 oglunun,kayınpederimin dogumgünlerini kutladım pastalarını alıp gittim evlerineee amaaa eşimin dogum gününü kimse sallamadııı gecen haftaydı dogum günü 1 tanesi bile aramadı bende eşimin tüm arkadaşlarını çagırdım güzelce kutladıkkk..bundan sonra hiç birinin dogum gününü kutlamıycammmm benim dogum günümüde kayınvalidemde kutlamamasını söyleidm eşimee...insan karşısındakine nkdr deger veriyorsa aynısını bekliyorr...anneler günününe mecbur hediye alacagım çünkü hediyesini istedi anneler gününde blender seti ald dedi..diger anneler gününde yemek takımı dogum gününde mikrodalga fırın alacakmışımm...ama çok bekler dogumgününü kutlamıycam:)
eeee güzelım artık kaynanalarında gözü acılmıs ben ogluma okumus çalışan kız alayım hem calıssın evıne baksın cocuguna baksın gıderlere ortak olsun hemde banada baksın verdıgım sıparıslerı alsın ohhh bırde sıparıs verıyor ya hayter bısey ya
eeee güzelım artık kaynanalarında gözü acılmıs ben ogluma okumus çalışan kız alayım hem calıssın evıne baksın cocuguna baksın gıderlere ortak olsun hemde banada baksın verdıgım sıparıslerı alsın ohhh bırde sıparıs verıyor ya hayter bısey ya