Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ki iyi değilmiş ki kötüymüş.
Bunlar gerçek mi şaştım kaldım Bak böyle olmaz taviz verme ne elde bulaşık yıkama falan senin canın yok mu, sen yokken o elinde mi yıkıyor. Makine varken elde yıkanır mı hiç. Bak sağlık sorunun da varmış ezdirme kendini, asıl cevap vermezsen daha kötü olur onlar üstüne gelir. Cevap versen belki heyecanlanırsın falan ama rahatlarsın emin ol, o da o kadar üstüne gelemez. En azından cevap vermesen bile işini yapma, bul bir bahane, ya da aç makinaya yerleştir. Birşey derse bu daha ekonomik dersin. Kendini ezdirme sakın.
şu kaynnama hediye almak bişey değilde alıp göturmek yalancıktan yüzüne gülmek elini öpmek var ya pazar günü sendromu şimdiden bastı beni off offff.
bende kendi annemden ayıramıyorum hatta fazlası vardırda eksiği yoktur çok yüce bi insan o benim için eşimi doğurmuş büyütmüş annesi sonuçta ufak şeyleri duymamazlığa gelin herşey eşleriniz için ama içinizde çok nadir şanslı kişilerdenim maşallahhhhhh
ben kaynanamı ilk zamanlar çok severdim
sonra gerçek yüzünü gördüm hamileyken kanamam oldu düşük riskim vardı
doktorum hiç kıpırdamadan yatıcaksın dedi
hergün arayan kadın o süre içinde 1 kere bile aramadı ki korktu hanım bi iş yapar falan diye
8 aylık hamileyken bana dediki aslında ben kardeşimin kızını istiyordumda oğlum istemedi halada olsa çok isterim çok şaşırdım hiç bişey demedim
kızım doğdu hastaneye geldi sonra eve çıktığım gün eve geldi o kadar
1 ay boyunca ne geldi ne aradı ne sordu
kızım sarılık oldu ben sezeryanlı halimle günde 2 kez hastaneye götürüyorum kızımı 1 kez bile aramadı
erken doğm olduğu için akciğerleri tam gelişmemiş kızımın yine solunum probleminden 8 gece hastanede yattık ne var bunda basit bi hastalık dedi
tam 3 aylıkken kızım ameliyat oldu yine basit bir ameliyat dediler bide böyle profesör edasıyla basit bir ameliyat büyütecek bişey yok demiyormu uyuz oluyorm
yabancı gibi hastaneye geldi geçmiş olsun dedi gitti
odada başka çocukların anneleri vardı hepsi hayret ettiler
kızının 2 çocuğunada bakıyor 7-8 yıldır
eşim bizim kızımıza bakabilirmi bir süre diye sordu çok iyi bir iş teklifi almıştım verdiği cevap kreşe verin
tamam bakmak zorunda değil ama bu çifte standart olmuyormu?
aileme 2-3 ayda bir gidiyorum laf ediyor
bir kere ben annemledeyken aradı beni giderken bi haber verir insan gidiyorum diye danışır dedi
sanki ona sorucaktım evim ayrı barkım ayrı
eşimle gittim ona ne oluyorsa
anneler gününde anneme hediye alıcam karışır
şimdi ev alıyoruz nasipse, ona bile karışıyor
her pazartesi usanmadan arar pazar günü ne yaptınız nereye gittiniz
önceleri haftada 4gün falan hep ordaydık
artık gitmiyoruz yeter , bu yazdıklarım yaptıklarının çeyreği bile değil
yediğim laflar cabası
ben oğlunu avucumun içine almışım
onlardan çalmışım
beni geri göndericekmiş
evine gideriz herşeyi ben yaparım sözde yemeğe çağırıyor evde bekar kızın var hazırlayın beraber
ben oraya gidince bulaşık makinesi kapatılır ben elimde yıkarım bulaşıkları
benimle bütün derdi o hanımefendi ilk başta beraber oturmak istemiş eşime söylemiş eşimde kabul etmemiş benimle oturucaksın diyor bana hala evde 2 bekar kaynım 1 bekar görümcem var birde kaynana kayınbaba ayrıca sabahtan akşama kadar görümcemin 2 çocuğu banane canım onlarlamı uğraşıcam
bana diyorki sizin gelin niye beraber oturuyor sende oturucaksın o onun tercihi annem geliniyle oturuyor diye bendemi oturucam banane canım
bana diyorki oğlum evlenince senin yüzünden evimize giren para azaldı
oooff offf 3,5 yıldır bu saçmalıklara hiç cevap vermedim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum
bilmiyorum bazı özel ilaçlar o reçeteye yazılıyormuş. herkesin alamadığı özellikle doktor raporu gerektiren ilaçlar. ben diyorum bu kadın ruh hastası diye hakkaten öyle galibapembe reçete ne
o aynı şeyi anlatma huyu yaşlıların hepsinde var herhalde ya, ya da ben anlatayım ne olursa olsun oğlumla gelinim rahat konuşamasın mantığı vardır bilemiyorum yalnız aşağıda anlatacağım olay gibi bi çok alakasız olay geldi başıma
biz nişanlımla harıl harıl önemli bişey konuşuyoruz düğün ile ilgili detaylar şu şöyle olsun bu böyle gibisinden
kaynanam: bişey dicem 1 dakika
nişanlım: söyle anne
kaynanam : xxxx şehrinde bi kadın ölmüş (başka bi şehirden bahsediyor)
nişanlım: ee anne
kaynanam: ne eee si allah rahmet eylesin
nişanlım: töööbe tööbeeee
bu ve bunun gibi bi sürü muhabbet kopuyorum ama gülmekten
canım sanırım sen yanlış anladın.ben birliğe gitmiyorum.altlı üstlü olcam :18:
Sonuna kadar haklısın, katılıyorum tamam onlar büyük saygıda kusur etmeyelim ama inanın karşılık vermek saygısızlık demek değil. Asıl susup karşılık vermemek kendine sayısızlık, sen kendine saygı duymazsan başkasından bekleyemezsin. Karşılık verme verme bir süre sonra patlarsın. O yüzden en güzeli söyledikleri lafın güzelce cevabını vermek, aşağılamadan iğnelemeden. Örnek vereyim eşimle giyindik kuşandık, daha yeni nişanlıyız, gezmeye gidicez görümcem eşim için çok yakışıklı olmuş, dikkat et kapmasınlar dedi. Ben de asıl o beni kaptırmasın dedim. Yani niye susayım ki saygı mı kime karşı, beni kırmaya çalışan, laf sokan insanlara mı, isterse annesi olsun umrumda değil, doğurmuşsa benim için doğurmamış ya o devirde erkek çocuk doğurdu diye gereğince şımartılmıştır zaten, bir de ben mi o yüzden ona minnattar olucam. Benim annem de beni doğurdu, büyüttü, okuttu ben kendimi ezdirirsem annemi ve emeklerini de ezdirmiş olucam, o anne de benim annem anne değil mi. Hiç kusura bakmasınlar susamam, herşeye rağmen iyi olamam.ALLAH bozmasın
ufak olsa nan kımse sevdığı ınsanın annesı hakkında böle konuşmaz ama bır ınsanın hayatının aşkının annesıne neden düşman olsun kı kım ıster....
benım en kızdığım tesellı yada laf şudur, yazııık yaşlı onlar ölücek gıtçek PEKII BIZ DEMIR MI ATTIK HAYATA
bıde klasık sen alttan al büyüklük sende kalsın INANIN ALTTAN ALDIKÇA DAHA DA ARSIZ UTANMAZ OLUYOLAR... zaten alttan alınca utanacak kadar karakterlı asıl olsalarr böle ığrenç hıç bı mantığa ymayan saçma sapan haraketler yapmazlar.....
ben ne zaman onlara gıtsem ayaklarım gerı gıder rdaha kapıdannn OOOOO AYAKLARINIZA SICAK MI SOĞUK MU SU dökelımlerden başlar kaşıma gözüme tıpıme kadar başlar ben 2 yıldır lafının karşılığını verıyorm ama bıktım savaş gıbı ev zıyaretımı olur yaaaaaa
BİDE EŞİME BİŞEY SORDUĞUMDA O CVP VERİYO EŞİMİN O ANDA NE DEDİĞİNİ ANLAYAMIYORUM.
ARAYA GİRİYO HEP.
EŞİMLE ONUN YANINDA 2 ÇİFT LAF EDEMIYORUZ.
MİSAFİR GELİYo. BANA SORU SORUYOLAR O ATLIYO HEMEN..
kapıda bıızm bi arkadaşla konuşuyoruz kaynanamda kapıda.
bişey sordu benim adıma o cvp verdi..
konuşturmadı beni.
kızda anladı zaten. ayy deli oluyorum ama söylicem artık.orda araya girip bende onun gibi 'dur ben cvp verıyım istersen' deseydim keşke.
ama dicem artık yeter yaaa. karıda çene prostatı var...
işte benim kaynanam o da kardeşinin kızını istiyormuş. çünkü o kız okumamış cahil, aynı evde oturacaklardı gıkını çıkarmayacaktı, oğlunun parasını rahatça yiyecekti, istediği gibi at koşturacaktı, temizliğini yemeğini yaptıracaktı. allahından bulsun ruh hastası
offf ne kadar zor bı durum harbıdende ınsan cok üzülür bu durumda eee gülüm ya şimdi bugun nasılsın ya moralın senı merak ettımde
anladıgım kadarıyla calısıyorsun allahtankı ısın varda evde devamlı burun buruna degılsınız allahım kayınvaldene şifa sanada sabır versın tamam hastalık allahtandır ama ınsanların boylee yapıpda ben hastayım deyıpde etrafınıda parmagında oynatmasından nefret edıyorum anladıgım akdarıyla sendekı sorunda aynı boyle bısey allahım yardımcın olsun ısın zor hanı saglıklı sıhatlı olsa konusur rahatlarsında ama ısde sözkonusu hastalık oluncada sen sımdı tek kelıme etsen ben uzuluyorum desen etrafından bı alay terane duyarsın sana sabır dılıyorum
anladıgım kadarıyla calısıyorsun allahtankı ısın varda evde devamlı burun buruna degılsınız allahım kayınvaldene şifa sanada sabır versın tamam hastalık allahtandır ama ınsanların boylee yapıpda ben hastayım deyıpde etrafınıda parmagında oynatmasından nefret edıyorum anladıgım akdarıyla sendekı sorunda aynı boyle bısey allahım yardımcın olsun ısın zor hanı saglıklı sıhatlı olsa konusur rahatlarsında ama ısde sözkonusu hastalık oluncada sen sımdı tek kelıme etsen ben uzuluyorum desen etrafından bı alay terane duyarsın sana sabır dılıyorum