dogru haklisin daaa...sende yapmazsan kim yapacak kadinin gorevi bu degisteremiyoruz calisssa da calismasadaHAbibte .!.:Artık kadınların çoğu da çalışıyor yalnız. Ee çalışma hayatında kadınlar söz sahibi oldu ama nedense ev hayatında kadınların yükü azaltılmadı. Tabii böyle düşünenler oldukça daha da azalmaz o ayrı
İşte ben yapmayınca giriyor mutfağa eşim yapıyor. Bazen birlikte yapıyorsun. Bazen dışardan söylüyorsun. Hiç canın istemezse kahvaltılık hazırlıyorsun ekmek arası yiyorsun falan. Bunları kabul etmeyen bir eşim olsa yani ben erkeğim hehe tavrında bir eşim olsa boşardım bildiğin. Yani herkes böyle düşünse hani nerde yazılı benim görevim olduğu din kuralı mı ahlak kuralı mı hukuk kuralı mı göster dese sonra da bölse işleri bizlikten çıkar yani. Yani bu yemek temizlil işlerini bi kere aşk sevgi göstergesi olmaktan çıkarmalıyız çünkü değil yani. Ne bileyim ben üzülüyorum gerçekten hem işte hem evde sürekli çalışanlara[/QUOTE]dogru haklisin daaa...sende yapmazsan kim yapacak kadinin gorevi bu degisteremiyoruz calisssa da calismasada
dogru haklisin daaa...sende yapmazsan kim yapacak kadinin gorevi bu degisteremiyoruz calisssa da calismasadaArtık kadınların çoğu da çalışıyor yalnız. Ee çalışma hayatında kadınlar söz sahibi oldu ama nedense ev hayatında kadınların yükü azaltılmadı. Tabii böyle düşünenler oldukça daha da azalmaz o ayrı
Tek sevdiğim şey yemek yapmak.
Saatlerce ve hunharca yemek yapabilirim ama kimse bana yatağı toplatamaz, o derece üşenirim.
Size tavsiye edebileceğim şey, bakış açınızı değiştirmeniz.
Yemek yapmak bir sanattır.
Kısa süreli ürünü ortada kalan, doğada varolan şeyleri sadece sizin birleştirdiğiniz şekilde anlamlı ve lezzetli kılan bir eylem.
Her yemeği ezbere yapmayın, farklı lezzetler arayın.
Dolabınıza bakıp, olan malzemelerde bugüne kadar hiç yemediğiniz ama aklınıza yatan şeyleri birleştirip, yeni düyalara kapılar açın.
Yemekleri daima gözünüz kapalı tadın ve içgüdülerinize güvenin.
Canınız istemediği günler kendinizi zorlamak yerine kahvaltılık ya da ara sıcak sayılan tarifler deneyerek monotonluktan çıkarın bu görevi.
Yaşamak için yemek yemek değil, yemek için yaşamak tanımı bana göre olduğundan, saatlerce anlatabilirim size.
Yoksa sen mi kovasınTam olarak bana benziyosun.......sanki duygularima tercuman olmus gibisin ...ayrica ben de film delisiyim...burcun kova mi acep?
Konu sahibi filmdelisi arkadaş dogru diyo bakis acını değistir...veya bakıs açını degil kocanı değistir..belki o daha kolaydir..
Yok taze olacakmış da yok dolaptaki yemek mikrop tutarımis da offfffffff nefret ediyorummmm
asıl sizin gibi üyelerden gına geldi kendi tarlanda kosturur gibi istesigin yorumları yapıysun eski üyesin diye sana fazladan tölerasn gösteriyolar ama biri diş gösterdimi hemen carlıyosun bi gün öyle biri lafla döverki seni sasar kalırsın
kızı elestirmeye hakkın yok bu kadar gerizekalı dediyse dedi neden üsteleye üstelete soruyosun ki bellki kötü bi anda suan
yardımcı olmıcaksan hic yazma
Tek sevdiğim şey yemek yapmak.
Saatlerce ve hunharca yemek yapabilirim ama kimse bana yatağı toplatamaz, o derece üşenirim.
Size tavsiye edebileceğim şey, bakış açınızı değiştirmeniz.
Yemek yapmak bir sanattır.
Kısa süreli ürünü ortada kalan, doğada varolan şeyleri sadece sizin birleştirdiğiniz şekilde anlamlı ve lezzetli kılan bir eylem.
Her yemeği ezbere yapmayın, farklı lezzetler arayın.
Dolabınıza bakıp, olan malzemelerde bugüne kadar hiç yemediğiniz ama aklınıza yatan şeyleri birleştirip, yeni düyalara kapılar açın.
Yemekleri daima gözünüz kapalı tadın ve içgüdülerinize güvenin.
Canınız istemediği günler kendinizi zorlamak yerine kahvaltılık ya da ara sıcak sayılan tarifler deneyerek monotonluktan çıkarın bu görevi.
Yaşamak için yemek yemek değil, yemek için yaşamak tanımı bana göre olduğundan, saatlerce anlatabilirim size.