Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

asıl sizin gibi üyelerden gına geldi kendi tarlanda kosturur gibi istesigin yorumları yapıysun eski üyesin diye sana fazladan tölerasn gösteriyolar ama biri diş gösterdimi hemen carlıyosun bi gün öyle biri lafla döverki seni sasar kalırsın

kızı elestirmeye hakkın yok bu kadar gerizekalı dediyse dedi neden üsteleye üstelete soruyosun ki bellki kötü bi anda suan
yardımcı olmıcaksan hic yazma

Aynen öyle..yani Kocasına ister gerizekalı der ister ileri zekalı bu kadar büyütmeye ne gerek var ki.. Bazı üyeler bazen gerçekten saldırmak için yazıyorlar

ama gerçekten ayıp tamam belki öfke ile belki ağız alışkanlığından söylemiş olabilir arkadaş hoşta olmayabilir

ancak mantıklı olan tarafta olduğunu düşünen uzatmamalıydı ve konuyu kapatmalıydı yada bağlamalıydı

yani velhasıl tek tarafa yüklememek gerek inadına kızıştıranlarda cabası

bence daha fazla kırmadan kırılmadan konu kapatılmalı

ve hala daha eğleneceğiz diye kırıcılığa devam etmemeniz
gerekir :KK52:

Eskiden bende severdim ama .çocuğun yemek seçmesi bıktırdı ömür boyuda sevilmiyor ,
Tek sevdiğim şey yemek yapmak.
Saatlerce ve hunharca yemek yapabilirim ama kimse bana yatağı toplatamaz, o derece üşenirim.:KK45:

Size tavsiye edebileceğim şey, bakış açınızı değiştirmeniz.
Yemek yapmak bir sanattır.
Kısa süreli ürünü ortada kalan, doğada varolan şeyleri sadece sizin birleştirdiğiniz şekilde anlamlı ve lezzetli kılan bir eylem.
Her yemeği ezbere yapmayın, farklı lezzetler arayın.
Dolabınıza bakıp, olan malzemelerde bugüne kadar hiç yemediğiniz ama aklınıza yatan şeyleri birleştirip, yeni düyalara kapılar açın.
Yemekleri daima gözünüz kapalı tadın ve içgüdülerinize güvenin.
Canınız istemediği günler kendinizi zorlamak yerine kahvaltılık ya da ara sıcak sayılan tarifler deneyerek monotonluktan çıkarın bu görevi.

Yaşamak için yemek yemek değil, yemek için yaşamak tanımı bana göre olduğundan, saatlerce anlatabilirim size.

Malesef bendede aynisindan var hergün2 çesit taze yemek olcak ve salata zorunlu bende bıktım yapmaktan değil düşünmekten sana ne diyeceğimi bilemedim suan bende aynı durumdayim cnm

üniversitelerin yemek listesini kullanma güzel fikirdi. ben de bundan sonra bu yemek listelerine göz atacağım ve haftalık listemi oluştururken zorlanmayacağım.

Konu sahibesi böörtlenin yazdigi yorumu dikkate alsa guzel olur konu sacma bir sekle girmezdi bence:KK14:

Her gün cesit cesit yemek isteyen girer mutfaga yapar diyelim:KK47:

Bu arada limoncuya panpa gelmis onu da öğrendik :KK53:

E="HAbibte, post: 41981158, member: 422108"]konuu komikk hergun yapacaksin tabiki isin ne canimm:KK70::KK70::KK70: adam.hergun calismaktan sikayet ediyor mu :p:p:p aman biz kadinlar hoc memnun olmayiz ha:KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Artık kadınların çoğu da çalışıyor yalnız. Ee çalışma hayatında kadınlar söz sahibi oldu ama nedense ev hayatında kadınların yükü azaltılmadı. Tabii böyle düşünenler oldukça daha da azalmaz o ayrı

E="HAbibte, post: 41981158, member: 422108"]konuu komikk hergun yapacaksin tabiki isin ne canimm:KK70::KK70::KK70: adam.hergun calismaktan sikayet ediyor mu :p:p:p aman biz kadinlar hoc memnun olmayiz ha:KK70::KK70::KK70:
Artık kadınların çoğu da çalışıyor yalnız. Ee çalışma hayatında kadınlar söz sahibi oldu ama nedense ev hayatında kadınların yükü azaltılmadı. Tabii böyle düşünenler oldukça daha da azalmaz o ayrı[/QUOTE]
dogru haklisin daaa...sende yapmazsan kim yapacak kadinin gorevi bu degisteremiyoruz calisssa da calismasada:KK20:

X