Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

Kızlar beyin gerilemesi yaşıyor olmalısınız
Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))
Hahahaha :))) seninki aldatır belli Yaran var
sana elektrk werecek kadar bas gaza kızım yazma
Bir şeyler var ama.

Üşenmedim ve genelde konu sahibinin yorumlarını okudum ona karsı yorum yapanların çogunuda okudum ve baktım konu sahibi gecici olarak pasif yani bu kadın burada yazdıgı yorum yüzünden banlanmışsa eger cok saskınım ee ona yorum yazan karsı taraflarda var onlar neden banlı değil kaldıki agır ithamlarda var.banlanmak konu sahibinin basınamı patladı cok ama cok merark ediyorum yani tek suclu suan konu sahibimi??? Bana bunu biri acıklasın olaylara tarafsız baktım ve birbirne laf sayan taraflardan tek kişimi banlandı.

Yemek yapmak kadar eğlenceli kendisini yemek kadarda keyifli bişey yok.

Ev dediğin yerde hergün taze yemek pişer.
Bazı arkadaşlar hergün yemek yapmaya müsriflik demişler gülerek okudum.
Bi yemeği 2-3 gün Yemen için 2-3 katı pişirmen lazım sonuç maliyet aynı ???

Bigün yetecek kadar pişiriyorum. Hergün 5 çeşit yemeğim var. Çorbası sulu yemeği mezesi pilavı salatası kızartması

Ha dersenki nekadar yiyosun hepsinden 1 Kaşık.

Şimdiden başladım buzluğu doldurmaya dün taze fasulye yapıp attım.
Haftayada patlıcan kızartıp atıcam karnıyarıklık.

Kuru fasulye barbunya nohut hepsini haşlanmış olarak koyuyorum.

Dolma yaptığımda enbüyük tencerede Yaparım onunda 3te ikisini tam pişmeden çıkartırım. 6 lı yada 4lü olarak buzluğa atarım çok geç geldiğimde yada çeşit az olduğunda hop çıkartırım.

Soğanla kıymayı salçayı kavurup bölüp buzluğa atarım. Ana kısmı hazır sebzesi eksik olur . Hergün kavurup doğrayıp vakit kaybetmektense ayda 1 kere mutfakta çok zaman geçiririm.

Böyle olunca 5 çeşiti yapıp pişmesi yarım saat bile sürmüyo.

Ben bütün yorumları okumadım, ama konu sahibinin küfürlü bir mesajı var ki ben de sadece o mesajı kib'ledim.

Geçen aynısını ben yaşadım kadın bana saldırdı ayağıma bastı ben hiçbir hakaret etmeme rağmen banlandim tek taraflı davraniliyor kadının anlatmak istediği gergin ondan yemek bekleyen bir işin ucundan tutmayan onu zorunlu koşan kocası amaburda nasıl ustune gitmişler inanamiyorum geçen türkler geri dedim beni turluge hakaret etmiş olarak yansıttılar ekonomi eğitimin hali ortada ileri diyemem

Ben bütün yorumları okumadım, ama konu sahibinin küfürlü bir mesajı var ki ben de sadece o mesajı kib'ledim.
Acıkcası ben pek bilmem banlama kibleme ama karsı taraflardanda agır sözler okudum ve tahrikde gördüm yani tek hatalı konu sahibi değil ozaman diye düşündüm kim kapatır banlarda bilmiyorum ama adeletsiz olur bu durumda arayı kızıstıranlar acık tek taraf kapalı kendini savunamıyor.

ne yemek yapmayı ,nede yemek yemeyi sevdiğim söylenemez...allahtan önüne çeşit çeit yemek bekleyen kocam yok...gerçi öyle olsa kocam olamazdı...
kendine şu an mutfakta menemen yapıyor
Yemek yemeyi sevmemeyi bana da öğretir misiniz? Bilhassa tatlı yememeyi :)
Bu arada ben de doğru dürüst yemek yapmam, bekarım zaten. Annem de yapmaz pek, 3 güne bir 2 çeşit yemek pişirir, bitene kadar isteyen alır yer. İnsana özel yemek çıkmaz bizim evde. 3 çeşit yemeği en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum

Bence de konu sahibi banlandıysa ona hakaret eden üyeler de banlanmalı, tek taraflı değil hiçbir suç
Forumda da adam kayırma var demeyin bana lütfen

konu sahibi sikayet edemeden gitmis heralde ki karsi taraf banlanmamis.

hakaret etmeyi bilememis te olabilir. mesela senin sorunlarin var heralde biraz gec anliyorsun diyecegi yerde aptal misin dediyse zaar

Yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi yemekle ilgili soru soruyor, kocasının takıntılı olmasına sinir olup biranlık 'gerizekalı' kelimesini kullanıyor (bence hiçbir mahsuru yok kendi kocasıdır isterse yüceltir isterse yerin dibine sokar) ve aradan birileride çıkıp parazit olmak adına yemek ile ilgili değilde kocasına söylediği lafı yadırgayacak şekilde yorum yapıyor.
Hepimiz insanız ve çokta rahat tahrik olabiliyoruz üzerimize oynandığı zaman.
Açıkçası üzüldüm sadece onun pasif olmasına.

Üzerine yürüyüp tahrik edenler köşeye çekiliyor lafları koyup koyup, konu sahibi de sinirden kudurup klavyeden çıkanlara dikkat etmeyince banlanıyor yada pasif ediliyor.

Bence bu suç sadece onun değil, kaldı ki sadece bu konu içinde söylemiyorum bunu çoğu konuda bu böyle yürüyor.
Bu duruma yönetim bi el atmalı diye düşünüyorum yada bu tarz olaylarda tek tarafı suçlu bulmamalı. Onunla münakaşaya giren, bile bile konu dışı tahrik eden kişilerde aynı cezayı almalı (!)

eşim yemek seçen biri olduğu için sevdiği şeyler sınırlı, o yüzden genelde aynı şeyler pişer bizde. ben aynı şeyleri pişirmekten sıkılıyorum artık. çeşit istiyorum ama ikimiz de çeşit sevmiyoruz. böyle garip bir durum işte :)
koy salçalı makarna, cacık bayılır.
gerçi nişanlıyken ben yemek yapmayı bilmem de sevmem de ilerde sorun olmasın diye baştan pazarlık yapmıştım. o yüzden genelde sorun etmez yemek olmazsa. hiçbir şey yapmasa dışardan çiğ köfte alır yer. kendi istediğini pişirir yer.

konu sahibi eşini al karşına. beraber yaparsanız eşin zahmeti görür,her gün çeşit istemekten vazgeçer, belki yemek yapmak sana keyifli gelir.

Kesinlikle öyle bende çoğu kez karsılaştım ve bazı yorumlarda bazı isimlerin buranın sahibi gibi davrandıgını hep tezat seyler yazdıgını konu acanlara hep saldırdıklarını görüyorum.çoğu insan bu yüzden yorum acamaz durumda.tabiki hep güzel yorumlar yapılmaz insanlar fikirlerini söylemeli ama hep hep olunca itici duruyor.ve sonra bi bakıyorsun hoppp banlanan taraf gariban taraf saldıranlar cekilmiş,olmaz böyle.insanlar buraya yazıp rahatlamak için burda azarlanıp sonrada cocuk gibi lönkk diye pasifleştirilmek için değil.bi ara öyle yorumlar gördüm ki tamamen alakasız amac sadece saldırmak acaba dedim konu hareketlensin daha çok yorum alsın diyemi ortalık karıstırılıyor bunu bile düşündüm yani.bilmiyorum ama anlayamadım seyler oluyor ve insan sanalda olsa sinirleniyor haksızlıklara

Aylar önce bi konu açmıştım eşimi çocuk yapmak için nasıl ikna edebilirim diye. Gayet sakin kafayla öneri almak için açmıştım konuyu, hani davranışlarınız nasıl, çocuk yapmakla ilgili neler konuşuyorsunuz gibisinden. Üşenmezsen gir bak verilen cevaplara suçlu ve terbiyesiz ben oldum verdiğim cevaplarla. Kocana saldır diyenimi ararsın, sperm bankasına git diyenimi kandır diyenimi. Sonuç: Kocaman terbiyesiz ukala bir ben

Biri sanki beni anlatmış sanırım insanın içinde olması gerek yemek için yaşamak tanımından yanayım bende

Konu sahibi arkadaşım en kolayı liste hazırlamakHaftalık liste oluştururum farklı her hafta başka bir lezzeti denemek dengeli beslenmeye çalışırımBöyle çeşit çeşit yapayım misafir ağırlayayım onlar beğenerek gülümsesinler dünyalar benim olur yeter ki bütçem olsun hiç sıkılmam yemek yapmaktan 2 kişiyiz ama her gün 3 çeşit yiyecek olur akşamları salatasıyla tatlısıyla beraber daha da artar ve çalışıyorum akşam 7 de anca evdeyim bu aralar çok sıcak o yüzden çorbayı eledik sadeceYaptığım 2 gün yenir ama bu şekilde eşimi de alıştırdım bir gün dinlenmiş oluyorum bende azaldıysa yemekler meze tarzı bir şeyler ayarlıyorum hemen hafta da bir günde yine ödül şeklinde gözleme, kızartma, pizza, börek tarzında basit şeyler yapıp günü bitiriyorum böyle dönemeçli daha güzel öneririm

Bu arada sadece eşimiz için değil kendimiz içinde gereklisi budur mesela eşim ne olsa yer tek çeşit bile yeter ya da sürekli kızartma, hazır gıdalar, abur cuburla da geçiştirebilir ailesinin evinde öyle görmüş ama bu kuralı yıktım sağlıklı beslenmek şart vücudun herşeye ihtiyacı var et, tavuk, baklagiller, sebze, bunları orantılı olarak vücut almalı siz kendiniz için yapmalısınız en başta

Son düzenleme:
onların kıymeti hic bilinmiyor be cnm yapıyolarda 40 yasında bileklerinde kireclenme dizlerinde kitlenme oluyo biri deli gibi yemek yapmaktan biri elle yer silmekten cam ovalamaktan bosverrrrrrrrrr
çok bilimsel bir yaklaşım bravo limoncu eşsiz bilgilerinle bir kez daha aydınlattın bizi

Yemek konusunda bile nasıl kavga çıkıyo arkadaş çok ilginç hee

Ben her gün yemek yapmasam da çorba illa ki yapıyorum oğlum için, haftada 2 3 aksamda dışardan söylüyoruz, sağolsun eşim yemek seçmez yemek yoksa uydurur bişeyler yer, her gün 3 çeşit hem de taze falan ohooo aşçı tutsun o zaman, çocuğun var mı bilmiyorum ama çocukla zor zaten her gün onca yemek, bebeye tv yi açıp günü mutfakta geçireceksin demek bu

Bu iki üye neyden bahsediyor Allasen diye bi baktım.
Siz sesli harfleri yazmadığınız ve iç içe yazarak anlattığınız için kimse konunuzdan bir şey anlamamış. Anlamadıkları için de yorumlar güme gitmiş. ''Konunuzu düzenleyin'' diye öneri veren bir üyeye de ''Konumu kapattıracağım'' yazmışsınız. E napsınlar daha??
Siz de ''Eşim çocuk istemiyor, ben istiyorum. Nasıl ikna ederim? 8 aylık evliyim'' yazmışsınız. Millet kendince cevap vermiş. Erken olduğunu falan yazmışlar. Sonra ''Ben sizden bu yorumları istemiyorum. Nasıl ikna ederim, yöntem söyleyin yazıp şu ifadeyi koymuşsunuz. Yeni evlilik, çocuk istemeyen koca varken konuda, bu insanların sizin eve gelip de kocanızı ikna edecek halleri yok. Sonra tekrar konuda ''Bakın bu konuyu tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk idrak etsin diye okkk!!'' yazmışsınız. Ki bu ''Okk!!!'' kısmına güldüm.

3 yıldır üyeyim. Polemiğe de girdim, üstüne ceza da aldım. Kimse kayırma yapmadı. Bir kere haksızlık yapıldığını düşündüğüm oldu ama sonra bana nedenleri açıklandı zaten. Konu açmayın o zaman, çözüm basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…