Sen ilk sayfaları oku önce gayet güzel konusuyordukKizin konusma uslubunde sorun olmasin? Ya da seni ortaligi alevlendirme seklinde ve bizi kucuk gormende?
Ben yemek yapmayı severim. Öyle yapayım tabağa lap diye koyayım da değil baya özenirim amanbu ne yemek yapayım derdi deli ediyor beni. Liste kaç kere denedim başta güzel sonra aksıyor biyerde.Hergün yemek yapmak tan ve ne yemeği yapacağımı bilmemekten bıktım
Hayirdir kocan seni aldatiyor mu ? Simdide bu rezilligi ele aldin sanirim. HadsizAma kocalari niz sizi çatır çatır aldatır demi
Hahahaha :))) seninki aldatır belli Yaran varHayirdir kocan seni aldatiyor mu ? Simdide bu rezilligi ele aldin sanirim. Hadsiz
Sende oku ilk yorumlardan birini ben yazdim hak verdim sana bende ne yemek yapayim diye dusunurken gun bitiyor diye yazdim.Sen ilk sayfaları oku önce gayet güzel konusuyorduk
Demekki biz güzelce konuşuyor musuz demiSende oku ilk yorumlardan birini ben yazdim hak verdim sana bende ne yemek yapayim diye dusunurken gun bitiyor diye yazdim.
Sen kendin karistirdin ortaligi.. Esiniz sizi aldatiyor sizi dovuyor falan yazdin ne yapmamizi bekliyorsun ki?Demekki biz güzelce konuşuyor musuz demi
Sen resmen haddini astin. Cok sukur tek bir derdim yok benim kocamla . Bu sekilde muhattap olamazsin benimle. Burda yemek diye konu acip kocana kufur yagdirip herkese hakaret eden sensin. Burda bile cekilmezsin. Evde kim bilir kocanin burnundan getiriyosundur. Napsin adam seni. Yazik adama . Igrenc mahlukHahahaha :))) seninki aldatır belli Yaran var
Banlanacaksin:))))Sen resmen haddini astin. Cok sukur tek bir derdim yok benim kocamla . Bu sekilde muhattap olamazsin benimle. Burda yemek diye konu acip kocani kufur yagdirip herkese hakaret eden sensin. Burda bile cekilmezsin. Evde kim bilir kocanin burnundan getiriyosundur. Napsin adam seni. Yazik adama . Igrenc mahluk
Sende yok olcaksin. Limoncuyla kaybolun surdan . Iki hasta ruhluBanlanacaksin:))))
Senin ruhun nasıl acaba :)))Sende yok olcaksin. Limoncuyla kaybolun surdan . Iki hasta ruhlu
Sende Fak sinInsan gibi konuya yorum yapayim dedim. Kadinin Etmedigi hakaret kalmadi. Artik kadinligindan da supheliyim. Gelmis ki ortaligi karistirsin. Fake midir nedir. Acilen cozum bulunmali bu iki insana