Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

şimdi konuya yorum yazmak istiyorum

bu arada kkya üye oldum olalı

ilk kez bi konunun tüm mesajlarını okudum

kim kiminle nerde nasıl noluyo leeeeeeeeeeeeeyn

sweet haklısın insan bazen bunalabiliyor

eşinin davranışları ev hayatı bi monotonluk

e kavga anındabizde eşimle birbirimize verip veriştiriyoruz öyle tekme yumruk değil tabi elhamdülüllah

nacizane söylemek istediğim açık konuşmak gerekirse bana da itici geldi söylemin hani haklıyken haksız konuma düşmüş gibi oldun

hani böyle bunaldığını söylesen eşine neden buzdolapların var olduğunu falan yada arada kendisinin yapması istesen

sonra bir arkadaş yarım pişir demişya ilk kez duydum ama denemekte fayda var

velhasıl çok canını sıkacak ve çözülemeyecek bi mesele değil

eğlenceli hale getirmeye bak en olmadı

yani kendini bunalttıkça daha boğucu hale gelir
koşullama kendini

Son düzenleme:
her gün yemek yapılmaz ki.
2 kişi oldugumuz ve az yediğimiz için genelde tek çeşit yemek ve salata yeriz.
haftanın 2 günü de dısardan yeriz. tabii şuan hamıle oldugum için düzen değişti biraz.

Ohooo ben de oturmuş yorum yapıyorum.

Konu kavgaya dönmüş, konu sahibi de diğer mesajları sallamıyormuş zaten.

Hahahaha :))) seninki aldatır belli Yaran var
Sen resmen haddini astin. Cok sukur tek bir derdim yok benim kocamla . Bu sekilde muhattap olamazsin benimle. Burda yemek diye konu acip kocana kufur yagdirip herkese hakaret eden sensin. Burda bile cekilmezsin. Evde kim bilir kocanin burnundan getiriyosundur. Napsin adam seni. Yazik adama . Igrenc mahluk

Banlanacaksin:))))

Igrenc mahluk oldum çekilmez biri oldum :)))başka hadsiz oldum )):)) daha var mı? ???

Insan gibi konuya yorum yapayim dedim. Kadinin Etmedigi hakaret kalmadi. Artik kadinligindan da supheliyim. Gelmis ki ortaligi karistirsin. Fake midir nedir. Acilen cozum bulunmali bu iki insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…