Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))
Kac yillik evliyim asla demedim de isitmedim de. Sakayla karisik sacmalama dese bile hemen haddini bildiririm.
Tabi ki bizde de sorunlar oluyor her evde oldugu gibi, ama hakaretle ne cozulur ki? Hersey daha beter olur.
Mis gibi iletisim kurmak varken neden esimi assagilayim?
Herkesin evliligini neden kendinizin ki gibi saniyorsunuz? Sirf bu yuzden yalanci miyiz yani?

Edit: Kimse siddetten bahsetmedi kendiniz konuyu actiniz demek ondan da sikayetcisiniz. Iyiligin icin bosanmalisiniz derim. Herkesi mutsuz ve siddet magduru saniyorsunuz uzuldum size.

İnan benim çoğu gunum tek yemek + salatadır.. Çok nadir pilav yada çorba yaparım yemeğin yanına onuda fazla yaparım diğer gune de kalsın diye..

Valla ugrasamiyacam bi dertlesiriz dedik sen kocana niye öyle diyorsuna geldik demedigimm halde ..sorun şurda demedigm haldeeeee eleştiri topuna tutuluyorm şaka gibi:KK66:)))))
oooo hemen pes etme hayatta böyle olma evlliktede sakın her zamam güclü ol basını dik tut cnm kimse icin boyun egme lafa lafla cvp ver hep derim atatürkte savastan kacsaydı simdi ingiliz sömürgesinde olucaktık savastan kacma ...

oooo hemen pes etme hayatta böyle olma evlliktede sakın her zamam güclü ol basını dik tut cnm kimse icin boyun egme lafa lafla cvp ver hep derim atatürkte savastan kacsaydı simdi ingiliz sömürgesinde olucaktık savastan kacma ...
Ne sinir olacam Türk halkının gerçeklerini biliyoruz hergün kaç kadın öldürülüyor.bunlar Paris'de yaşıyor galiba hersey dört dörtlük bunların hayatında

Her gün 3 yemek yapma şartı çok ağır senin eşin piskopat mı?

Interneti kullanabilirsin her gün de yemek yapma kocan değerini anlasın. Arasıra kahvaltı hazır noodle yapıp onları yeyin. Bir kadın rahat ve mutlu etmezse ailesini de mutlu edemez.

Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))
Bilmiyorum farkinda nasil olmazsiniz ama burasi zaten kimliklerimizin aciklanmadigi herkesin rahatlikla hayatinin ic yuzunu acikladigi bi platform. Yani kimse oynamiyor. Herkes gercek. Polyanna oynayan kimsenin de oldugunu sanmiyorum. Kime hava atcaz ki. Sana mi limoncuya mi :KK53: bizler genelde hayati saygi ve sevgi icinde yasariz. Kocamizin yuzunede arkasindan da gerizekali demeyi ne kendimize yakistiririz ne de iliskimize. Kal saglicakla

admin nerde ya nasıl etiketliyorduk burda kızı tiye alıyolar kız istedigini der neden bu kadar yükleniyosunz kı kız ne sormus siz nereye cekiyosunuz işi allah askıan ya kadının düsmanı gene kadın işte

Bilmiyorum farkinda nasil olmazsiniz ama burasi zaten kimliklerimizin aciklanmadigi herkesin rahatlikla hayatinin ic yuzunu acikladigi bi platform. Yani kimse oynamiyor. Herkes gercek. Polyanna oynayan kimsenin de oldugunu sanmiyorum. Kime hava atcaz ki. Sana mi limoncuya mi :KK53: bizler genelde hayati saygi ve sevgi icinde yasariz. Kocamizin yuzunede arkasindan da gerizekali demeyi ne kendimize yakistiririz ne de iliskimize. Kal saglicakla
Ama kocalari niz sizi çatır çatır aldatır demi

admin nerde ya nasıl etiketliyorduk burda kızı tiye alıyolar kız istedigini der neden bu kadar yükleniyosunz kı kız ne sormus siz nereye cekiyosunuz işi allah askıan ya kadının düsmanı gene kadın işte
Kizin konusma uslubunde sorun olmasin? Ya da senin ortaligi alevlendirme seklinde ve bizi kucuk gormende?

X