Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

cevap yazmadan edemicem

bende çok sevmezdim yemek yapmayı ancak gece bir buçuk falan demeyip mutfağa dalasım geldi

resmen aşk gibi anlatmıssın yahu hayran kaldım

kız sanki kocasına ana avrat küfür etmis ne amacın anlamadım yani kız ufak bi cümlede kullandı her sayfaya onu tasıyosun

Haftanin biegünü disarda yiyin bence :)
Bende hergün düsün düsün ne yapacagimi sasiriyorum benim esimde dünden kalan yemegi yemez..

etrafımda öyle varki bunlardan ben bekarkende sevmezdim bu isleri yapmazdım evlendim zaten hic sevmedim allahtan esim yardım eder ruhumde ev kadınlıgı yok benim hep derim :)))
Esin cok degismis gecenlerde bornozla dislerini silen adam, ellerini yikamayan adam ev isi yapiyor masallah

Bazılarının evinde normaldir limoncu, ben gerizekalı dedigim bi adamın koynuna giremezdim bunu kendime hakaret sayarım, sizi bilmem saygı baska sey be, sükür sebebim oldu bazı yorumcular

Sahsen yemek yapmayi seven biriyim.. haftalik liste yapmanizi oneririm.. hafta basinda her aksam icin ayri bi cesit yazin bir kagida.. o gun listedekinden istemezseniz baska birsey yaparsiniz..oneririm deneyin

Valla ugrasamiyacam bi dertlesiriz dedik sen kocana niye öyle diyorsuna geldik demedigimm halde ..sorun şurda demedigm haldeeeee eleştiri topuna tutuluyorm şaka gibi)))))

Limoncu ciddi misin sen? Ya bu yazdigin yalan ya da daha once actigin konular yalan. Esin o kadar iyiyse neden ikide bir sikayetini ediyorsun?

Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))

Her gün taze yemek isteyen girsin mutfağa yapsın.

Çorbalarım 2 günlük olur.
Sebze yemeklerim 2 günlük olur.
Et yemeği ertesi güne kalınca sevmiyorum, takıntılıyım biraz.
Ama eti az sebzesi bol yemekler bunun dışında, onlar da 2 günlük.

Sebzenin yanına çok nadir salata yaparım.
Etin yanına çoğunlukla salata, bazen köz biber-patlıcan salatası, onlar annem sağolsun dondurucuda.

Bazen sadece soslu bir makarna yaparım, bazen 3 çeşit yemek.
Ama daha çok bizde 2 çeşit olur.

Yazın bol bol bezelye ve barbunya koyarım dondurucuya.

İşin püf noktası ise pizza bayılır, little sezars'ı selamlarız.

Limoncu ciddi misin sen? Ya bu yazdigin yalan ya da daha once actigin konular yalan. Esin o kadar iyiyse neden ikide bir sikayetini ediyorsun?
eeee kızıyorum iyi olması baska bisey her konuda anlasıyoruz demedim benim işime gelmeyen bi sey oldumu sitem etmem normal her kadın gibi

Bence en çok canınız ne çekiyo hergun duşunun.ben oyle yapoyorum. Haftanın iki gunu arlıklarla da mutlaka makarna, kızartmayla falan geçiştiriyorum. Boylece yorulmuyorum..
sanırım siz mutfağı sevmiyorsunuz biraz da

Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))
wooowwww alkıs efekti olsa yapıcam ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…