etrafımda öyle varki bunlardan ben bekarkende sevmezdim bu isleri yapmazdım evlendim zaten hic sevmedim allahtan esim yardım eder ruhumde ev kadınlıgı yok benim hep derim :)))kız çok tatlısın güldürdün benj
Sanane canım benim haa Sananeee koca benim kocaKime dedin peki? Taze yemekleremi dedin gerizekalı diye? Evet onların Zekası yoktur, doğrudur
Tamam da adam bayat yemiyoooooooEğer eşinizin başka zorluğu yoksa, büyütmeyin. Haftanın 1 gününü sadece yemeğe ayırın. Yarım pişirin ve buzluğa atın. Tencere kalan yarım da pişer. Tek buysa sıkıntınız, ağzınızın tadını bozmayın. O boşan diyen lüzumsuz yorumlara da aldırmayın. Kesin boşanmış kişilerdir onlar. Boşanmak ayıp değil elbette, ama bu tip insanlar bunu eziklik olarak görüp herkesi boşatmaya çalışır.
Bunun için ağzınızın tadını bozmaya değmez inanın.
Buzluktan indirince isteseniz de bayat olmaz zaten. İnsanlar yazdan başlıyor kışa hazırlık, domatesleri biberleri buzluğa atıyorlar. Bayatlıyor olsa tüm kış nasıl yiyecekler. Zaten yarı pişmiş koyacağınız için tadından da anlayamaz. Püf noktası yarı pişmiş koymanız.Tamam da adam bayat yemiyooooooo
burda boşluktan ota m.ka konu açıp, sonra yorum yapanlara"sinini bi, binim kicimdin" diyen beyin ölümü gerçekleşmiş tiplerden iyice gına geldi. Siteye bi sınırlandırma sartSanane canım benim haa Sananeee koca benim koca
Sende bunlari takip etme bacim mm :)))demekki otu boku takip ediyorsun hahahahahhaburda boşluktan ota m.ka konu açıp, sonra yorum yapanlara"sinini bi, binim kicimdin" diyen beyin ölümü gerçekleşmiş tiplerden iyice gına geldi. Siteye bi sınırlandırma sart
Aaa ne şanslı kız :)))Bende yemek yapmayi sevmiyorum ama eşim kalmis yemeği afiyetle yer ben pek yemem
Mesela nasıl yarı pişmiş olacakBuzluktan indirince isteseniz de bayat olmaz zaten. İnsanlar yazdan başlıyor kışa hazırlık, domatesleri biberleri buzluğa atıyorlar. Bayatlıyor olsa tüm kış nasıl yiyecekler. Zaten yarı pişmiş koyacağınız için tadından da anlayamaz. Püf noktası yarı pişmiş koymanız.
Evet Kısmen öyle. Haklısın otu ve bazende senin konun gibi m.ku takip ediyorum. Burdan bakınca beyninin seyyar oldugunu göremiyorum, o Yüzden kusura bakma, seviyene inmem icin beynimi çıkarmam Lazım, bizlerde bu mümkün değil sen bilmezsinSende bunlari takip etme bacim mm :)))demekki otu boku takip ediyorsun hahahahahha
Atıyorum taze fasulye, diyelim ki 20 dk içinde pişiyor, o zaman siz 10 dk pişireceksiniz. Hani yemeği kontrol ederiz ya, daha 5 dk var deriz, o kıvamda da alabilirsiniz ocaktan.Mesela nasıl yarı pişmiş olacak
asıl sizin gibi üyelerden gına geldi kendi tarlanda kosturur gibi istesigin yorumları yapıysun eski üyesin diye sana fazladan tölerasn gösteriyolar ama biri diş gösterdimi hemen carlıyosun bi gün öyle biri lafla döverki seni sasar kalırsınburda boşluktan ota m.ka konu açıp, sonra yorum yapanlara"sinini bi, binim kicimdin" diyen beyin ölümü gerçekleşmiş tiplerden iyice gına geldi. Siteye bi sınırlandırma sart
Bencede seyyar beyin senin gibiler olabilir mi çok rahatsızsan konuyu takip etme ...bak itiraf da etmişsiniz. Takip ediyorum diye.Ayrıksı otu gibi Filiz verme.ben arkadaşlarımla dertlesiyorum ama ne hikmetse sadece rahatsız olan sensin .bas gaza kızımEvet Kısmen öyle. Haklısın otu ve bazende senin konun gibi m.ku takip ediyorum. Burdan bakınca beyninin seyyar oldugunu göremiyorum, o Yüzden kusura bakma, seviyene inmem icin beynimi çıkarmam Lazım, bizlerde bu mümkün değil sen bilmezsinhadi bys