Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

Her hafta pazardan, o hafta boyunca ne pişireceğimin listesini yapıp buzdolabına asıyorum.
Listeyi nasıl hazırlıyorum? Üniversitelerin öğlen yemeği menülerini kopyalıyorum asdasdasd
Hem onların kalorileri falan hazır hesaplanmış oluyor, hem de sebzesi eti dengeli oluyor, menüyü olduğu gibi kopyalıyorum bilgisayardan.
Haftasonu alışverişini de gerekecek malzemelere göre yapıyorum.

Ya kızlar gerçekten bunalım ya offf ona demiyorum tabiki ama hergün 3 çeşit yemek istiyor ve tazeeeeeeee
Yok artık benim ramazanda başım döndü ne yapim diyesenede 1 ay düşün eşim akşam yemek yemezbende yemem çok istisna olursa ya tereyağlı yumurta yada çocuklara yemek yapıyorum ondan atıştırıyor
Ayy hergün yemek yapdığımı düşünemiyorumyazın karpuz kavun peynirde kurtarıcı ohhh miss

Bende böyle yapıyorum genelde hazır menülerden buluyorum.Hem onun yanına ne yapsam ne olur diye düşünmek gerekmiyor.Çok rahat gerçekten :))

Konu sahibi arkadaşım bunu uygulayabilirsin ya da eşin işe gitmeden istediği yemeği söylesin onu yap.Gerçekten düşünmek yapmaktan daha çok zorluyor.

Seninde konuşma beni öldürdü bugün thanks diyordun şimdi g.zekalı valla ne diceğimi bilemedim
Neyse hergün iki çeşit yemek yapıyorum eşim evde yemez işten geç geliyor ama çocuklarıma göre yapıyorum bir kızım diyabet bir çeşit ona göre bir çeşit re küçüğüne göre. Ha buda öğlen akşam a da ikisine de farklı yapıyorum birine bulgur pilavı birine pirinç pilavı keşke eşimde evde yemek yesede hergün çeşit çeşit yemek yapsam.

Keşke senin gibi olsaydım ama bana zor geliyor

Tek sevdiğim şey yemek yapmak.
Saatlerce ve hunharca yemek yapabilirim ama kimse bana yatağı toplatamaz, o derece üşenirim.

Size tavsiye edebileceğim şey, bakış açınızı değiştirmeniz.
Yemek yapmak bir sanattır.
Kısa süreli ürünü ortada kalan, doğada varolan şeyleri sadece sizin birleştirdiğiniz şekilde anlamlı ve lezzetli kılan bir eylem.
Her yemeği ezbere yapmayın, farklı lezzetler arayın.
Dolabınıza bakıp, olan malzemelerde bugüne kadar hiç yemediğiniz ama aklınıza yatan şeyleri birleştirip, yeni düyalara kapılar açın.
Yemekleri daima gözünüz kapalı tadın ve içgüdülerinize güvenin.
Canınız istemediği günler kendinizi zorlamak yerine kahvaltılık ya da ara sıcak sayılan tarifler deneyerek monotonluktan çıkarın bu görevi.

Yaşamak için yemek yemek değil, yemek için yaşamak tanımı bana göre olduğundan, saatlerce anlatabilirim size.

Aynen ya milletin tuzu kuru içimi dokemiyorum kadinlar topa tutuyor
esine köle olan kadınların cogunlugu böyle ev tertemiz olcak kocaya hizmey 24 saat yemek 5 cesit oooo nerdeymis öyle hizmet desene erkege acımaya gelmez valla normalin yapıcam beyenmeyen bi fazla isteyen gecsin yapsın yorma kendini hayatta 1 tane var senden bi dahada gelmicen dünyaya

Kiz adama 1 tencere yemek yaptım kalırsa öbürünü yeriz diye kıyamet koptu zehirlenirim diye

Kiz adama 1 tencere yemek yaptım kalırsa öbürünü yeriz diye kıyamet koptu zehirlenirim diye
kalksın yapsın o zaman kullandırma kendini bu kadar yemek secen erkekten mutfaga karısan erkekten nefret ediyorum buyuran yorulmaz demis eskiler valla bende bıktım ısmarla surdan biseyler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…