- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Yok artık benim ramazanda başım döndü ne yapim diyeYa kızlar gerçekten bunalım ya offf ona demiyorum tabiki ama hergün 3 çeşit yemek istiyor ve tazeeeeeeee
oooo sizdeki konusma nasıl cok merak ettim kız dert yanmaya gelmiş bırakın icin döksün gerizekalıda der aptalda her cümlede insanlar bosansaydı memlekette adam kalmazdıinsan eşine taze yemek istiyo diye gerizekalı dermi ya
Her hafta pazardan, o hafta boyunca ne pişireceğimin listesini yapıp buzdolabına asıyorum.
Listeyi nasıl hazırlıyorum? Üniversitelerin öğlen yemeği menülerini kopyalıyorum asdasdasd
Hem onların kalorileri falan hazır hesaplanmış oluyor, hem de sebzesi eti dengeli oluyor, menüyü olduğu gibi kopyalıyorum bilgisayardan.
Haftasonu alışverişini de gerekecek malzemelere göre yapıyorum.
Aynen ya milletin tuzu kuru içimi dokemiyorum kadinlar topa tutuyoroooo sizdeki konusma nasıl cok merak ettim kız dert yanmaya gelmiş bırakın icin döksün gerizekalıda der aptalda her cümlede insanlar bosansaydı memlekette adam kalmazdı
Üç öğün değil bacim 3 çeşit yemek istiyor aksamlariesin evde mi surekli 3 ogun nasil yiyor???
Keşke senin gibi olsaydım ama bana zor geliyorSeninde konuşma beni öldürdü bugün thanks diyordun şimdi g.zekalı valla ne diceğimi bilemedim
Neyse hergün iki çeşit yemek yapıyorum eşim evde yemez işten geç geliyor ama çocuklarıma göre yapıyorum bir kızım diyabet bir çeşit ona göre bir çeşit re küçüğüne göre. Ha buda öğlen akşam a da ikisine de farklı yapıyorum birine bulgur pilavı birine pirinç pilavı keşke eşimde evde yemek yesede hergün çeşit çeşit yemek yapsam.
esine köle olan kadınların cogunlugu böyle ev tertemiz olcak kocaya hizmey 24 saat yemek 5 cesit oooo nerdeymis öyle hizmet desene erkege acımaya gelmez valla normalin yapıcam beyenmeyen bi fazla isteyen gecsin yapsın yorma kendini hayatta 1 tane var senden bi dahada gelmicen dünyayaAynen ya milletin tuzu kuru içimi dokemiyorum kadinlar topa tutuyor
Kiz adama 1 tencere yemek yaptım kalırsa öbürünü yeriz diye kıyamet koptu zehirlenirim diyeesine köle olan kadınların cogunlugu böyle ev tertemiz olcak kocaya hizmey 24 saat yemek 5 cesit oooo nerdeymis öyle hizmet desene erkege acımaya gelmez valla normalin yapıcam beyenmeyen bi fazla isteyen gecsin yapsın yorma kendini hayatta 1 tane var senden bi dahada gelmicen dünyaya
kalksın yapsın o zaman kullandırma kendini bu kadar yemek secen erkekten mutfaga karısan erkekten nefret ediyorum buyuran yorulmaz demis eskiler valla bende bıktım ısmarla surdan biseyler deKiz adama 1 tencere yemek yaptım kalırsa öbürünü yeriz diye kıyamet koptu zehirlenirim diye
onların kıymeti hic bilinmiyor be cnm yapıyolarda 40 yasında bileklerinde kireclenme dizlerinde kitlenme oluyo biri deli gibi yemek yapmaktan biri elle yer silmekten cam ovalamaktan bosverrrrrrrrrrKeşke hamarat kadın olabilsem
Öyle dedim de kıyamet koptu dışarı pis diyorkalksın yapsın o zaman kullandırma kendini bu kadar yemek secen erkekten mutfaga karısan erkekten nefret ediyorum buyuran yorulmaz demis eskiler valla bende bıktım ısmarla surdan biseyler de
onların kıymeti hic bilinmiyor be cnm yapıyolarda 40 yasında bileklerinde kireclenme dizlerinde kitlenme oluyo biri deli gibi yemek yapmaktan biri elle yer silmekten cam ovalamaktan bosverrrrrrrrrr
Kime dedin peki? Taze yemekleremi dedin gerizekalı diye? Evet onların Zekası yoktur, doğrudurYa kızlar gerçekten bunalım ya offf ona demiyorum tabiki ama hergün 3 çeşit yemek istiyor ve tazeeeeeeee