- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi neslihanhan
benim de kendimce düşündüğüm beklediğim bir kaç şey var. açıkça söylemek gerekirse işlerimi halletmek istiyorum öncelikle. kendimi güvence altına almak istiyorum. başka bir şehire yerleşmek gibi düşüncem var okuduğum şehire. kötü bir şey değiş ya. bunu gerçekleştirmek için orada yaptığım iş görüşmeleri var. yani ben bunlardan öte derdimi paylaşıp, içimde bulunduğum durumu anlatıp önerilerinizi dinlemek istedim. bu süreç kişiler için önemli bir süreç bu karar aşamaları vs sizlerin yorumlarınızı dinlemek istedim.
Planlı hareket etmekle doğru karar vermişsiniz..Zemini hazırladıktan sonra ayrılırsınız olur biter..Tanışmanız,evliliğiniz büyük bir hata...Ama olmuş, herkes hata yapabilir yaşamının büyük bir kısmına mal olsa bile..Önemli olan bundan sonrası...
Bu kötü birliktelikten bile güzel bir pay çıkarın..Bebeğiniz var ,size anneliği yaşattı..Öyle düşünün...
Ayrıca yine çok şanslısınız aileniz size büyük destek..ÇAlışabilecek eğitimi almışsınız..Ya ailende ''sen istedin çekeceksin'' deseydi..
Birde kompleksli erkekler hiiç değişmez..Çevremde buna benzer hikayeye şahit oldum,oluyorum..Tahsil bakımından erkek sürekli aşağılıyor kadını duygusal şiddet uyguluyor ..Ve tanıdığım kadın sizin gibi cesur ve şanslı değil..Çünkü ailesi hiiç destek değil, yalnız..
Herşeyin hayırlısı arkadaşım..Bebeğini huzurlu bir ortamda büyütmen dileğiyle...
Son düzenleme: