o zaman ayaklarımın yere basmadığı çocuk diyebilceğimiz bir yaştaydım. o yaş ile şimdiki yaşım arasında geçen zaman,insanların fikirlerinin ve hayata bakış açısının değiştiği dönüm noktalarıdır biyolojik olarak hatta fiziksel olarak. şimdiki ben'le o zamanki ben'i kıyaslamanızı doğru bulmadım açıkçası.[/QUOTE
Bu mesajınızı görünce yazmadan duramadım. Hanımefendi, tabii ki herkesin gençliği çocukluğu farklıdır ama bazı doğrular yanlışlar birdir, değişmez. Lisans öğrencisiyken kaçarak evlenmek de değişmeyen yanlışlardan biridir bence, istisnai durumlar haricinde... Maddi durumunuz ekonomik özgürlüğünüz elinizdedir eşiniz size denktir vs vs. Ancak sizinki gibi bir durumda bunun elle tutulur bir yanı yok bu bir. Ben de 21 yaşında tıp fakültesi lisans öğrencisiyim, ben ve benim gibi birçok insan geçti sizinkinin benzeri süreçlerden ama nedense bu hataya düşen siz olmuşsunuz. Her neyse... Bundan sonra yapabileceklerinize odaklanın lütfen. Bebeğiniz ve kendiniz için bazı şeyleri göze almanız gerektiğini düşünüyorum. Artık hataya düşme değil cesur olup kendi ayaklarının üstünde durma zamanı sizin için. Çözüm arayışına girdiğinize göre aklı başında bir hanımefendi olduğunuzu düşünüyorum ama lütfen artık adım adın özellikle bebeğiniz için, çünkü o evliliğin sürdürülebilir hiçbir yanı kalmamış. İnşallah bundan sonrası bebeğiniz ve sizin için güzel olur, ki doğru adımları attığınız sürece bundan şüphem yok...