• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün Pişmanlık!

eşiniz çok zor ve komplekslı biri baş etmesi çok çok zor ömür törpüsü gibi bir şey
ayrıca da cok bencil üstünden suçu atıp sizin üzülmenizi umursamıyor merhametsiz
aklı başına nasıl gelir bilemem
çocuk var ayrılamam demişsiniz, öyleyse onu bu şekilde kabul edın,yada sessizliğe bürünerek tepkinizi koyun belkı bir şeylerin farkına varır.

ayrılamam diye bir şey yok da, sonraki süreç nasıl olur onları sizlerle konuşmak istedim ya da önerilerinizi dinlemek istedim. ömür törpüsü evet, beni de törpüledi. farkına varsa bile umursamaz.

keşke bu sene olsaydı. katılıyorum kesinlikle.

küçükken olursa çocuk da bende kalıyor. velayet konusunda çok zorlar beni biliyorum yoksa.

Nasıl zorlayacak sizi velayet konusunda, ilk eşinden olan çocuğunu velayeti onda mı ki, çocuk sizinle mi yaşıyor da sizi velayet konusunda zorlayacak. Ne kadar gözünüzü korkutmuş sizin...

değiştirmek istiyorum. döngü bu kapatırsak tekrar başa dönüyor eskiden yaptığım gibi.

değerli arkadaşım hayddi pat boşan eşinden bir cacık olmaz demek yanlış ne kadar zamandır bu çileyi çekiyorsun bilmiyorum ama bundan sonra değiştirmeye çalışmalısın nası dersen ona seni kaybedeceği yönünde korku vermelisin gerekirse boşanacağını hissetsin. bence sen boşanırsan maddi anlamda zorlanmazsın ve emininki manevi anlamdada oh bee dersin bu son çare olsun derim herkes yuvasında hzurlu olmayı ister bununsağlamak için bu forumdaki akıllı bayanların taktiği lazım bence sana ve birazda zaman ondan sonraki duruma göre hareket edersin. bayanlardan ricam evet bu evlilikte elle tutulur birşey yok ama olmaz diyede birşey yok. biraz taktik vermelisiniz boşanın demek kolay ama yarası bir çocuk varsa daha acı verir değil mi.

ayrılamam diye bir şey yok da, sonraki süreç nasıl olur onları sizlerle konuşmak istedim ya da önerilerinizi dinlemek istedim. ömür törpüsü evet, beni de törpüledi. farkına varsa bile umursamaz.

sen şimdi çocuğu alıp aılenın abının ewıne gıtsen tepkısı ne olur?

Kadınlar kulübünde böyle konular okudukça artık saçımı başımı yolasım geliyor artık bu kadar şey de sırf aşk uğruna nasıl görmezden gelinir anlamıyorum hayır biz mi ruhsuzuz ,aşığız ama bazı şeylerin de farkındayız ya da aşık mı değiliz anlamadım gitti. Bir insan hayatını nasıl bu kadar kötü bir duruma sokar aklım mantığım almıyo hayır üniversite öğrencisiymişsiniz cahil bir köyden hiç dışarı çıkmamış hayatı çevreyi görmeyen birisi de değilmişsiniz ki böyle bir karar almışsınız. Umarım daha iyi olur bundan sonra sizin için her şey daha aklı selim yaklaşırsınız yaşadıklarınıza karşı.

yukarda hızlı karar vermek istemiyorum demişsiniz ama kaçarken baya hızlı davranmışsınız..
baştan sona kadar hata dolu bir yaşam..
bir de lisans öğrencisi imişsiniz.

sizi asla suçlamıyorum yanlış anlamayın ama okumak cahilliği alır diye bi laf vardır.. sizinkini alamamış bile..

ya allah insana akıl fikir vermiş, insan bunu kullanmakta neden güçlük çekiyor anlamıyorum?

hem kaçtınız, hem denginiz değilil, hem eski eşiyle konuşuyor, hem sizi küçümsüyor..

bu ne ya..

bunca derdin içinde iyi sürdürüyosun bu evliliği..

üzüldüm de sizin için ne diyim..

ne denir ki ?

boşan mı deyim..boşanınca tüm sorunlar çözülecek mi?

yukarda hızlı karar vermek istemiyorum demişsiniz ama kaçarken baya hızlı davranmışsınız..
baştan sona kadar hata dolu bir yaşam..
bir de lisans öğrencisi imişsiniz.

sizi asla suçlamıyorum yanlış anlamayın ama okumak cahilliği alır diye bi laf vardır.. sizinkini alamamış bile..

ya allah insana akıl fikir vermiş, insan bunu kullanmakta neden güçlük çekiyor anlamıyorum?

hem kaçtınız, hem denginiz değilil, hem eski eşiyle konuşuyor, hem sizi küçümsüyor..

bu ne ya..

bunca derdin içinde iyi sürdürüyosun bu evliliği..

üzüldüm de sizin için ne diyim..

ne denir ki ?

boşan mı deyim..boşanınca tüm sorunlar çözülecek mi?

o zaman ayaklarımın yere basmadığı çocuk diyebilceğimiz bir yaştaydım. o yaş ile şimdiki yaşım arasında geçen zaman,insanların fikirlerinin ve hayata bakış açısının değiştiği dönüm noktalarıdır biyolojik olarak hatta fiziksel olarak. şimdiki ben'le o zamanki ben'i kıyaslamanızı doğru bulmadım açıkçası.

Bişey sormuştum ama görmediniz galiba...

ah pardon üstüste gelince görmedim. velayeti onda değil. yani tabi ki velayet alma gibi bir derdi olmaz, olmayacağını bildiği şeyler için bile uğraşır sırf beni yormak için. olay bu etaplara geldiğinde olabildiğince sorun çıkarmaya çalışır. amacı beni yıpratmak olur bunun için her türlü şeyi yapar. anlatabiliyo muyum böyle bir insan onu demek istedim.

o zaman ayaklarımın yere basmadığı çocuk diyebilceğimiz bir yaştaydım. o yaş ile şimdiki yaşım arasında geçen zaman,insanların fikirlerinin ve hayata bakış açısının değiştiği dönüm noktalarıdır biyolojik olarak hatta fiziksel olarak. şimdiki ben'le o zamanki ben'i kıyaslamanızı doğru bulmadım açıkçası.

Bunun ayakların yere basmamasıyla alakası yok arkadaşım.
ayaklarının yere basmamasından kasıt nedir?Çalışıyor olmamak mı?
Ben de çalışmadım,okul bitti evlendim.Çalışmıyorum.
Üstelik 21 yaşında evlendim.Çocuk sayılabilecek bir yaş.

Ama akıl yaşta değil baştadır.İster 18 ol ister 20.

Madem aklın beş karış havadaydı, çocukken evlendin, şimdi neden yakınıyorsun?

Davul bile dengi dengine.Lisans öğrencisi gidip de ilkokul mezunuyla evlenirse ilkokul mezunu bunu kaldıramaz arkadaşım. Kaldıranlar çok nadirdir. O da bizim gibilerine rastlamaz zaten.

Çok sinirlendim ama sinirim sizin aklınızı kullanamadığınızdan.Ve de çocuktum,ayaklarım yere basmıyo hikayesine yatmanızdan.

Diyecek bir şey yok, boşanın o zaman.
Ne önerisi istiyosunuz ki daha fazla ne bekliyosunuz?

Ayaklarınız yere basıyomuş işte şimdi.Boşanın, kurtulun çocukluk aklınızdan.

ah pardon üstüste gelince görmedim. velayeti onda değil. yani tabi ki velayet alma gibi bir derdi olmaz, olmayacağını bildiği şeyler için bile uğraşır sırf beni yormak için. olay bu etaplara geldiğinde olabildiğince sorun çıkarmaya çalışır. amacı beni yıpratmak olur bunun için her türlü şeyi yapar. anlatabiliyo muyum böyle bir insan onu demek istedim.

Sizi yıldıran bu mu? Bu kadar mı korkuttu sizi? Elinden geleni ardına koymasın, ailen için beni sattın gibi bir cümle kullanacak bir eş değil satılık kiralık bile olamaz.
Onun kurabileceği cümleleri yazıyorsun ve bir de senin cümlelerini görüyorum... Hata yapmışsın tamam da en azından kendine yazık etme artık.

Bunun ayakların yere basmamasıyla alakası yok arkadaşım.
ayaklarının yere basmamasından kasıt nedir?Çalışıyor olmamak mı?
Ben de çalışmadım,okul bitti evlendim.Çalışmıyorum.
Üstelik 21 yaşında evlendim.Çocuk sayılabilecek bir yaş.

Ama akıl yaşta değil baştadır.İster 18 ol ister 20.

Madem aklın beş karış havadaydı, çocukken evlendin, şimdi neden yakınıyorsun?

Davul bile dengi dengine.Lisans öğrencisi gidip de ilkokul mezunuyla evlenirse ilkokul mezunu bunu kaldıramaz arkadaşım. Kaldıranlar çok nadirdir. O da bizim gibilerine rastlamaz zaten.

Çok sinirlendim ama sinirim sizin aklınızı kullanamadığınızdan.Ve de çocuktum,ayaklarım yere basmıyo hikayesine yatmanızdan.

Diyecek bir şey yok, boşanın o zaman.
Ne önerisi istiyosunuz ki daha fazla ne bekliyosunuz?

Ayaklarınız yere basıyomuş işte şimdi.Boşanın, kurtulun çocukluk aklınızdan.

ben hikayeye yatmıyorum. yaşadıklarımı anlatıyorum. herkesin yaşadıkları, gördükleri, kararları aynı olacak diye bir şey yok. siz neden sinirleniyorsunuz benimle ilgili bir olay? teşekkür ederim ederim önerileriniz için.

ben hikayeye yatmıyorum. yaşadıklarımı anlatıyorum. herkesin yaşadıkları, gördükleri, kararları aynı olacak diye bir şey yok. siz neden sinirleniyorsunuz benimle ilgili bir olay? teşekkür ederim ederim önerileriniz için.

Böyle yaşantıları gördükçe sinirlenmemek elde değil.
Anlattığınıza göre de boşanmaktan başka çare var mı?

Bi kere eski eşinin evine gidip burda anlatamıcanız olaylar yaşaması bile boşanma sebebidir, diğerlerini geçtim.

Sizi yıldıran bu mu? Bu kadar mı korkuttu sizi? Elinden geleni ardına koymasın, ailen için beni sattın gibi bir cümle kullanacak bir eş değil satılık kiralık bile olamaz.
Onun kurabileceği cümleleri yazıyorsun ve bir de senin cümlelerini görüyorum... Hata yapmışsın tamam da en azından kendine yazık etme artık.

evet çok doğru söylüyorsunuz.

Kendinizi de,bebeğinizi de,ailenizi de yormayın artık.

Bu adamdan bir cacık olmaz çok afedersiniz de.

Kendinizi de,sizi bu günlere getirmiş o kadar okutmuş ailenizi de daha fazla aşağılatmayın bu adama.

Olan olmuş,karnınızdaki çocuğun bir günahı yok,ona da bu hayatı yaşamayı mecbur etmeyin derim ben.

Zararın neresinden dönerseniz kardır,Allah biran önce kurtulmayı nasip eder inşallah.

evet çok doğru söylüyorsunuz.

Bnim yada diğer bayan ların doğru söylemesi ya da haklı olması bişey değiştirmez. Kusura bakma, kırılma ama bence sen sadece rahatlmak istedin, bişey yapmayacaksın, bu hayata devam edeceksin. Sürekli bahaneler buluyorsun, sürekli savunmadasın. Ya çok korkuyorsun eşinden yada senin elini kolunu bağlayan başka bişey var

babanız için üzüldüm,Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.
ilişkinizi iyice düşünün..eşinizin iyi taraflarını-kötü taraflarını bir kağıda yazın...geleceği bu taraflarıyla sorgulayın..hangisi daha çok ağır geliyorsa ona göre hareket edin.Allah yardımcınız olsun,eşinizide ıslah etsin...

Back