- Konu Sahibi neslihanhan
-
Böyle yaşamayı sen seçmişsin onun için senin yaşadıklarına üzülmedim.
Sadece ailene üzüldüm; onları durduk yere derde sokup beş para etmez bir adamla muhattap ettiğin için.
Bnim yada diğer bayan ların doğru söylemesi ya da haklı olması bişey değiştirmez. Kusura bakma, kırılma ama bence sen sadece rahatlmak istedin, bişey yapmayacaksın, bu hayata devam edeceksin. Sürekli bahaneler buluyorsun, sürekli savunmadasın. Ya çok korkuyorsun eşinden yada senin elini kolunu bağlayan başka bişey var
o zaman ayaklarımın yere basmadığı çocuk diyebilceğimiz bir yaştaydım. o yaş ile şimdiki yaşım arasında geçen zaman,insanların fikirlerinin ve hayata bakış açısının değiştiği dönüm noktalarıdır biyolojik olarak hatta fiziksel olarak. şimdiki ben'le o zamanki ben'i kıyaslamanızı doğru bulmadım açıkçası.[/QUOTE
Bu mesajınızı görünce yazmadan duramadım. Hanımefendi, tabii ki herkesin gençliği çocukluğu farklıdır ama bazı doğrular yanlışlar birdir, değişmez. Lisans öğrencisiyken kaçarak evlenmek de değişmeyen yanlışlardan biridir bence, istisnai durumlar haricinde... Maddi durumunuz ekonomik özgürlüğünüz elinizdedir eşiniz size denktir vs vs. Ancak sizinki gibi bir durumda bunun elle tutulur bir yanı yok bu bir. Ben de 21 yaşında tıp fakültesi lisans öğrencisiyim, ben ve benim gibi birçok insan geçti sizinkinin benzeri süreçlerden ama nedense bu hataya düşen siz olmuşsunuz. Her neyse... Bundan sonra yapabileceklerinize odaklanın lütfen. Bebeğiniz ve kendiniz için bazı şeyleri göze almanız gerektiğini düşünüyorum. Artık hataya düşme değil cesur olup kendi ayaklarının üstünde durma zamanı sizin için. Çözüm arayışına girdiğinize göre aklı başında bir hanımefendi olduğunuzu düşünüyorum ama lütfen artık adım adın özellikle bebeğiniz için, çünkü o evliliğin sürdürülebilir hiçbir yanı kalmamış. İnşallah bundan sonrası bebeğiniz ve sizin için güzel olur, ki doğru adımları attığınız sürece bundan şüphem yok...
Böyle yaşamayı sen seçmişsin onun için senin yaşadıklarına üzülmedim.
Sadece ailene üzüldüm; onları durduk yere derde sokup beş para etmez bir adamla muhattap ettiğin için.
benim de kendimce düşündüğüm beklediğim bir kaç şey var. açıkça söylemek gerekirse işlerimi halletmek istiyorum öncelikle. kendimi güvence altına almak istiyorum. başka bir şehire yerleşmek gibi düşüncem var okuduğum şehire. kötü bir şey değiş ya. bunu gerçekleştirmek için orada yaptığım iş görüşmeleri var. yani ben bunlardan öte derdimi paylaşıp, içimde bulunduğum durumu anlatıp önerilerinizi dinlemek istedim. bu süreç kişiler için önemli bir süreç bu karar aşamaları vs sizlerin yorumlarınızı dinlemek istedim.
Şu anda hamilesin ve kendine yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorsun, iş görüşmelei yapıyorsun. Yani bişeyler yapıyorsun. Peki ne zaman şehir değiştireceksin? Hamilesin ne zamana kadar çalışabileceksin? Bebeğine kim bakacak? Hadi bunları geçtim eşin tamam, haklısın anlaşamıyoruz hadi ayrılalım diyecek mi sana? Daha şimdiden velayeti düşünürken şehir değiştirip güvende olacağına inanıyor musun?
doğru diyorsunuz. çok sevmiyorum değil sevmiyorum. şu an tek düşündüğüm çocuğum. boşanmış bir anne babanın çocuğu olacak olması korkutuyor beni. bekar anne olmak nasıldır. sanırım biraz cesarete ihtiyacım var.
hamile değilim bebeğim doğdu 2 aylık şu an. annemin yanımda olacağını belirttim. güvende olmaktan öte, uzaklaşmak istiyorum basitçe. tabi diyecektir, kavgalarımızda ben gidiyorum, valizimi hazırlıyorum diyen biri neticede. en fazla uzar boşanmamız.
oldu bitti çek. bu düşünce yapısı mıdır yani. pes! kimse bile bile içine atmaz kendini bir şeylerin. neyin ne olacağının ne garantisi var ? hangimiz yanımızdaki insanları tam olarak tanıyabiliyoruz?
bebeğim 3 aylık daha, ailemin destek çıkacağından eminim. yengem abim bile boşanırsa boşansın zorla duracak değil yanında demiş. ben hazır mıyım hiç bilmiyorum şu an. elbette biliyorum bu evlilik bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?