Her Gün Pişmanlık!

Böyle yaşamayı sen seçmişsin onun için senin yaşadıklarına üzülmedim.

Sadece ailene üzüldüm; onları durduk yere derde sokup beş para etmez bir adamla muhattap ettiğin için.

benim de kendimce düşündüğüm beklediğim bir kaç şey var. açıkça söylemek gerekirse işlerimi halletmek istiyorum öncelikle. kendimi güvence altına almak istiyorum. başka bir şehire yerleşmek gibi düşüncem var okuduğum şehire. kötü bir şey değiş ya. bunu gerçekleştirmek için orada yaptığım iş görüşmeleri var. yani ben bunlardan öte derdimi paylaşıp, içimde bulunduğum durumu anlatıp önerilerinizi dinlemek istedim. bu süreç kişiler için önemli bir süreç bu karar aşamaları vs sizlerin yorumlarınızı dinlemek istedim.

Böyle yaşamayı sen seçmişsin onun için senin yaşadıklarına üzülmedim.

Sadece ailene üzüldüm; onları durduk yere derde sokup beş para etmez bir adamla muhattap ettiğin için.

oldu bitti çek. bu düşünce yapısı mıdır yani. pes! kimse bile bile içine atmaz kendini bir şeylerin. neyin ne olacağının ne garantisi var ? hangimiz yanımızdaki insanları tam olarak tanıyabiliyoruz?

Şu anda hamilesin ve kendine yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorsun, iş görüşmelei yapıyorsun. Yani bişeyler yapıyorsun. Peki ne zaman şehir değiştireceksin? Hamilesin ne zamana kadar çalışabileceksin? Bebeğine kim bakacak? Hadi bunları geçtim eşin tamam, haklısın anlaşamıyoruz hadi ayrılalım diyecek mi sana? Daha şimdiden velayeti düşünürken şehir değiştirip güvende olacağına inanıyor musun?

hamile değilim bebeğim doğdu 2 aylık şu an. annemin yanımda olacağını belirttim. güvende olmaktan öte, uzaklaşmak istiyorum basitçe. tabi diyecektir, kavgalarımızda ben gidiyorum, valizimi hazırlıyorum diyen biri neticede. en fazla uzar boşanmamız.

Son düzenleme:

Evet,bosanmıs aıle cocugu olmak zor ama mutsuz aıle cocugu olmak daha zor. bekar anne olmak kolay dıyemem sana ama ımkansız degıl dıyebılırım. cunku boyle cocuguna verımlı bı anne olamazsın.
esının senı rahat bırakacagına ınanıyormusun pekı.? baska bı sehır fıkrını okudum yenı bı sehır yenı bır hayat gıbı gelebılır ama aılenden fazla uzaklasma ılk basta ıstersen.zorlanıcaksın bırde yenı sehırde yalnız bocalarsın, ama herseyden once plan yaparken esının ne kadar cırkınlesebılecegını goz onunde bulundur ki daha cok uzulme.

Anladım... Yani evden ayrılmana sorun çıkarmaz diye düşünüyorsun. Bebeğin de doğmuş hayırlısı olsun, annen de yanında olacak anladığım kadarı ile. Kısaca kafanda pek çok şeyi halletmişsin sadece yaşamanı kurmak için şartların oluşmasını bekliyorsun ve sen zaten kararını vermişsin, sadece içini rahatlatmak için yazmışsın, biraz da manevi destek olursa fena olmaz demişsin. Hayırlısı olsun hakkında. Umarım net olursun, gel gitler yaşamazsın ve daha fazla eziyet çekmeden istediğin hayata kavuşursun.

oldu bitti çek. bu düşünce yapısı mıdır yani. pes! kimse bile bile içine atmaz kendini bir şeylerin. neyin ne olacağının ne garantisi var ? hangimiz yanımızdaki insanları tam olarak tanıyabiliyoruz?

Ne oldu gerçekleri söyleyince hemen celallendin.

Bana gösterdiğin efeliği umarım seni döven aileni hiçe sayan kocanada gösteriyorsundur.

Zamanında görmek istemediğin gerçeklere gözlerini kapatmışsın ve bu durumu "kim yanındakini tam olarak tanıyabiliyor kimse kendini bile bile içine atmaz " gibi saçma sapan bir cümle ile açıklıyorsun.

Zaten olay en başından itibaren yanlış aileni hiçe sayıp kendinden 15 yaş büyük birine kaçmışsın böyle bir adamdan ne bekliyordun acaba.

Baştan sona hatalarla dolu bir hayat

O zamanlar hayat tozpembe görünmüş, belki de bir şekilde evlenmeye mecbur kalmışsınız.

Üzerinden yıllar geçmiş, bebeginiz dogmuş.
En azından artık tüm önceliğiniz ona göre olacak.

Karar aşamasındasınız sanırım,
umarım sizin ve bebeginiz için hayırlı bir karar verebilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun...

aşk ,gözünü kör, etmiş. ama, bu zamanda herşey aşkta değil seven insan üzmez.sevdiğini böyle bir ömür geçmez pişmanlıklarla ahlar vahlar fayda etmez. artık

Vay be ne igrenc bir hayat bu böyle. Sen ne yapmissin be kardesim?
Insallah genc kizlarimiz okurda, kendilerine bir pay cikarirlar.
Iste gencler okuyunda ibret alin, ailesini dinlemeyen, egitimini düsünmeyen, gelecegini sadece bir erkek icin harcayanlarin sonu böyle oluyor.
Bizimle paylastigin icin tesekkürler, cok vahim canim, Allah yardimcin olsun.

ben bu durumda olsam gençlik hatası yaptım der hatalarımı kabul ederdim.
daha sonra evliliğinizin tek olumlu tarafını yani çocuğumu yanıma alır, boşanırdım.
neden sadece çocuğunuzun sorumluluğunu almak yerine başka bir çocuğu daha yükleniyorsunuz?
yazık etmeyin kendinize sokaktan herhangi biri gibi eşiniz sizin için bence.
size sevgi verecek, mutluluk yaşatacak biri olabilecekken neden mecbur hissediyorsunuz kendinizi?
bu arada başınız sağolsun.

İnsanlar ne kadar da hazır yargılamaya!Zaten konu sahibi hatasını farketmiş ;birde buradaki insanlara hesap vermek zorunda değil.Sadece fikir almak istiyor ve desteğe ihtiyacı var.
Sevgili arkadaşım;
Eşinden eğitim olarak daha önde olduğun için eşin bunu kompleks yapıyor ve bunun acısını da seni ezerek''sen eğitimlisin ama ben senden üstünüm,sana istediğim gibi davranırım''şeklinde davranışlarıyla ifade etmeye çalışıyor.
Çocuğunuz çok küçük olabilir ama eşiniz nasıl bir baba önce bunu düşünün.Yani yokluğu ne kadar çok şey kaybettirir.
Kendinize güvenin kaç yaşındasınız bilmiyorum ama daha gençsinizdir.Sürekli bu kompleksin içinde büyüyen bir çocuk zaten sağlıklı olamaz.
İsterseniz her şeyi başarırsınız,ailenizde destekmiş zaten.
Ayrıca bir hata yapmış olabilirsiniz ama bu hatanın bedelini ömür boyu çekmek kendinize ve çocuğunuza yaptığınız en büyük haksızlık olur.
Allah kolaylık versin.

Arkadasım sen bu adamla kaçtığında annenlerle gorusmiceksin dediginde bide esiyle cok samimi oldugunda anlamaliydin nası biri olduğunu kEndinize yazık etmissiniz valla,hayırlısı olsun... Sunu sezdim esınız kompleksi gibime geldi bide aranizdaki yas farkida kompleks yapar insana sen genceciksin o orta yaşlı ....

ya niye yerden yere vurmaya bu kadar hevesliyiz bu kadar benciliz anlamıyorum yarın bizimde cahillikle başka hatalar yapmayacağımızın garantisi ne yan ne olur eleştirmeden daha beter ol demeye getirmeden daha sıcak bişeyler yazsak anlamıyorum yani yazamayacaksaz hiç yazmamak daha doğrusu kadın zaten hatalarının farkında her saniye pişmanlıkla kıvranıyor geçmişi silemezki yani daha ne yapsınn kız büyük hatasından utandığından belki ailesinin yanına bile dönmek istemiyor olabilir

arkadaşım hiç korkama çok byük bi hata yapmışsın ama hatanın neresinden dönersen dön kardır hiç düşünmke boşa o adamı boşanmak istemezse bile 3 yıl süründürür seni en sonunda boşanırsınız ama çocuk zaten sende kalır allahtan okumuş okulu bırakmamışsn mesleğin ne bilmiyorum ama biraz azim edersen muhakkak düzgün bi iş bulursun bi sürede bebeğine annen bakar sen hayatını düzene kyana kadar kreş zamanı gelir korkma kendine güven

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR!

Elbet oyle, herkez bosan demezsi cok kolay tabiki!
bence size bosan dediklerinde, ya sonra diye sorun? sana gercekden destek vereceklerse, hic durma! hemen bosa o pisligi!
tabi destek verirken sende yan oturup kalkmayacaksin, sende kendini topladiginda calisacak, kimseye yuk olmayacaksin.

Ask elbet bur sure sonra bitigini soylerler ama ondan sonra saygi baslar, eyer saygi diye bir sey yoksa demekki o evlilik bitmisdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…