- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
O yurtta kızın adı unutulmuştur, bereket tanrıçası diye bahsediyorlardır, menba çeşmesi de diyen çıkıyodur.-"Beni bugün beklemeyin,abiniz sevismeye gidiyor".Diyerek basiyordur muhtemelen.
"Gelmek istiyorum ama kız bana hasta oldu,bırakırsam intihar eder" diyerek de ekliyordur"
Kızdan da muhtemelen sevgilim değil benim ATM'em şeklinde bahsediyordur
Cidden bak şimdi canlandı gözümde.
Yahu yok anam yok.Şimdi neneler gibi konuşacağım ama
Babanızın parasıyla elin herifini niye besliyorsunuz? Adam da sanıyor ki kızımı okutuyorum. Yazık zavallıya.
Baba parasıyla sevgili tutacaksanız bari biraz daha karakterlisini,sorumluluk sahibini falan alın. Bunu değil.
Kesinlikle yolla, sevginden faydalanıyor. sevdiğin için ona da hayır diyemeyeceğini bildiği için böyle davranıyor, sevdiğine de inanmıyorum insan çalışır katkıda bulunur. halini görüyor sonuçta durumunu biliyor.. Yolla bunu yapışır kalır yoksa. ekmek elden su gölden ohhh ne güzel dünyaa beeeMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır biriyle beraberim ve seviyoruz da birbirimizi mutluyuz. İkimiz de öğrenciyiz. Başlarda arada kalır arada giderdi yurduna şimdi son 1 buçuk aydır hep evde. Ben bunu yapacağını bilsem başta söylerdim aynı evde biriyle hep beraber duramam falan diye bilemedim ki hiç gitmeyeceğini. Ben ondan sıkılmıyorum aslında ama hiç özel alan diye bir şey kalmadı bana. Ayrıca faturalar 2 katı gelmeye başladı bu beni yoruyor. Babamın gönderdiği kira parası dışında kendim çalıştığım ve bursum var. Çalıştığım da bir şey değil 2000 tl civarı burs da öyle. Fatura 2 katına çıktı ve benim birikimim bu şekilde yok olacak gibi. Kendime bir şekilde yetiyordum ama artık biraz zorlanacak gibiyim ister istemez ona da ters yaklaşıyorum biraz anlıyor gibi. Yemek gibi masraflarda da yine %75 ben ödüyorum malzemeler bittikçe alıyorum. Ben bu konuda asla bir şey diyebilecek biri değilim ama çok bunaltıcı olmaya başladı sizce ne yapmalıyım
Bence çocuk henüz çıtır.Market alışverişi için ''canım evde eksik malzemeler var gelirken ''x, x alır mısın'' (liste hazırla) diyebilirsin.
Faturalar için ''canım ben diğer faturayı ödedim sen de bunu öder misin'' diyeceksin bu kadar basit. Bunları söyledikten sonra kırılıyorsa zaten amacı seni kullanmak ki kullanıyorher ilişkide alma-verme dengesi olmalı ama siz de bu yok daha ağzınızı açıp bir şey isteyemiyorsunuz. Adam çok mu iyi sevişiyor da besliyorsun anlamadım ?
Sen artık biraz yurda/evine mi gitsen diyemiyormusunuz?Aslına 2 kere söyledi ama daha burada yaşamaya başlamadan önce gülerek bari kiraya da dahil olayım gibi. Ama ben bu kadar hiç gitmeyeceğini bilemedim
o herif tünemiş resmenMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır biriyle beraberim ve seviyoruz da birbirimizi mutluyuz. İkimiz de öğrenciyiz. Başlarda arada kalır arada giderdi yurduna şimdi son 1 buçuk aydır hep evde. Ben bunu yapacağını bilsem başta söylerdim aynı evde biriyle hep beraber duramam falan diye bilemedim ki hiç gitmeyeceğini. Ben ondan sıkılmıyorum aslında ama hiç özel alan diye bir şey kalmadı bana. Ayrıca faturalar 2 katı gelmeye başladı bu beni yoruyor. Babamın gönderdiği kira parası dışında kendim çalıştığım ve bursum var. Çalıştığım da bir şey değil 2000 tl civarı burs da öyle. Fatura 2 katına çıktı ve benim birikimim bu şekilde yok olacak gibi. Kendime bir şekilde yetiyordum ama artık biraz zorlanacak gibiyim ister istemez ona da ters yaklaşıyorum biraz anlıyor gibi. Yemek gibi masraflarda da yine %75 ben ödüyorum malzemeler bittikçe alıyorum. Ben bu konuda asla bir şey diyebilecek biri değilim ama çok bunaltıcı olmaya başladı sizce ne yapmalıyım
Allah korusun bi de hamilelik çıkar başına gençsin hata yaparsın annene babana yazık canım benimYa zaten eve fatura kâğıt olarak gelince büyük ihtimalle şok olacağım yine o da görecek
Ablam sen de maşallah gel beni ye der gibisinÇok haklısınız ama galiba pek parası yok
Adamin hatasi cok da siz de hem istemem deyip hem de pasif agresif davranislar sergilemeyin. Acik acik dersiniz neyse sakince belirtin. Yoksa hakli konumdaj haksiz konuma dusersiniz.Aslına 2 kere söyledi ama daha burada yaşamaya başlamadan önce gülerek bari kiraya da dahil olayım gibi. Ama ben bu kadar hiç gitmeyeceğini bilemedim
Sanane elin herifinin parasından ?Çok haklısınız ama galiba pek parası yok
Yok hiç korkmuyorum inanın ama anlaşıyoruz aramız iyi. Zaten beğeniliyorum aksine ben hep çelişkideyim acaba yanlış kişi mi diyeBurda bir arkadaşımız vardı, memur olmasına rağmen öyle bi batağa girdi ki sevgili besleyeyim derken aklınız hayaliniz durur. Siz bi de öğrencisiniz. Battığınız gün ama söylersem gider diye korktuğunuz bu velet zaten çıkıp gidecek kendine yeni kapı bulacak.
İlişki yaşamıyorum ayrıca doktor bile bir şey yok sende diyor her gidişimde hiçbir şeyim kalmadıErkek arkadaşınızın hsv2 ve hpv rahatsızlığınızdan haberi var mı ? Gerekli korunma önlemlerini kullanıyor ve tedaviye devam ediyor musunuz ?
Anlaşırsınız tabi, veledin yediği önünde yemediği ardında. Minderini altından az çekin bakalım napıyo size o minnoş sevgiliniz görürsünüz.Yok hiç korkmuyorum inanın ama anlaşıyoruz aramız iyi. Zaten beğeniliyorum aksine ben hep çelişkideyim acaba yanlış kişi mi diye
Aranız iyi çünkü annenizin babanızın helal rızkını bu adama yediriyorsunuz.Vicdan yok, merhamet yok sizde.Yok hiç korkmuyorum inanın ama anlaşıyoruz aramız iyi. Zaten beğeniliyorum aksine ben hep çelişkideyim acaba yanlış kişi mi diye