- 4 Mayıs 2023
- 74
- 31
- 24
bende sevgilimle beraber 2 senedir yaşıyorum ama benimki asla öyle değil hatta evin gideri yüzde 60 bendeydi onunla konuştum kendimi yüzde 40 lara çektim . Seninki biraz bedavyı görmüş e bir şey de denmiyor ona baktı böyle çok güzel devam ediyor. Bu çok büyük bir sıkıntı . Yarın bir gün ona bunları desen başına da kakabilecek birine benziyor. ( ben fazlalık oldum demekki aramızda paranın da mı lafı olacaktı falan diye) Bu konulara hiç girme hiç de takılma. Net olarak söyle böyle böyle de madem ikimiz yaşıyoruz her şeyi ikiye bölmeliyiz diye konuş. Ben yetişemiyorum bazen de beni enayi yerine koyduğunu düşünüyorum artık bunu yapmayacağım eğer tamam dersen benim için sorun yok ama madem sana uymuyorsa kapı orda de. Böyle insanları hayatımda çok gördüm hepsi de rahatına düşkün beleş kapıyı buldu mu bir şey söylemeyene kadar gitmeyenlerden .
YANNİİ demem o ki konuş onunla. Yazık yani ailenin gönderdiği harçlığı sen niye onu geçindirmek için harcayasın. Git sadece kendini geçindir. Kalan parayla da alışveriş yap başkasını bul tak koluna derimm :))
YANNİİ demem o ki konuş onunla. Yazık yani ailenin gönderdiği harçlığı sen niye onu geçindirmek için harcayasın. Git sadece kendini geçindir. Kalan parayla da alışveriş yap başkasını bul tak koluna derimm :))