Sen niye bu kadar kudurdun onu daha anlamış değilimBurda laf yetiştireceğine babanın parasıyla sahiplendiğin jigolo’nu evden kov ablaa
Ona gelince ‘ayıp olur’ yapıyorsun burda Deli yüreksin ona karşı Fatih ürek
Bi anda onu yapacağım eninde sonunda ama daha uygun yolla çözülse keşkeAynısını yaşadım. Kızınca dedim ki, "Ben iki kişiye bakamıyorum." Gözleri kocaman açıldı, "İki kişiye BAKAMIYORSUN???" dedi.
Vaktinde ayrılmanız lazım. Şu an aranız iyi zannediyorsunuz ama aslında siz sustuğunuz için iyi :) Ben de sustuğum zaman aramız iyiydi, ben ne zaman ayrılmak istedim ya da şikayet ettim o zaman kıyamet koptu, aileme ulaştı :) Konuşmalısınız, olmuyorsa da ayrılın.
Babanın gönderdiği parayı elin sünepe parazitine yedirme gururlu düzgün bir karakter olsa aylarca evinde kalmaz hadi kalıyor gider iş bulur herseye ortak olur kızım okulunu bitir sınavlarına odaklan okul bitince unutur seni sen de bitikligine ağlarsınMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır biriyle beraberim ve seviyoruz da birbirimizi mutluyuz. İkimiz de öğrenciyiz. Başlarda arada kalır arada giderdi yurduna şimdi son 1 buçuk aydır hep evde. Ben bunu yapacağını bilsem başta söylerdim aynı evde biriyle hep beraber duramam falan diye bilemedim ki hiç gitmeyeceğini. Ben ondan sıkılmıyorum aslında ama hiç özel alan diye bir şey kalmadı bana. Ayrıca faturalar 2 katı gelmeye başladı bu beni yoruyor. Babamın gönderdiği kira parası dışında kendim çalıştığım ve bursum var. Çalıştığım da bir şey değil 2000 tl civarı burs da öyle. Fatura 2 katına çıktı ve benim birikimim bu şekilde yok olacak gibi. Kendime bir şekilde yetiyordum ama artık biraz zorlanacak gibiyim ister istemez ona da ters yaklaşıyorum biraz anlıyor gibi. Yemek gibi masraflarda da yine %75 ben ödüyorum malzemeler bittikçe alıyorum. Ben bu konuda asla bir şey diyebilecek biri değilim ama çok bunaltıcı olmaya başladı sizce ne yapmalıyım
Doğrudan söyleyin. Ev arkadaşı isteseydiniz ev arkadaşı ile eve çıkardınız. Masraflar arttı ve yalnız yaşamak istiyorum diyin. Arada bir misafir gibi kalabilirsin diyinBi anda onu yapacağım eninde sonunda ama daha uygun yolla çözülse keşke
Parası yoksa kalmasın sizin paranıza güveniyor,çok safsiniz valla ben kendimi bilirdim ama bu kk ya üye olduktan sonra anladım ki valla uyanıkmişim bayagiÇok haklısınız ama galiba pek parası yok
Bir de daha 3 aydır tanıyorsun,zaten 1.5 aydır evinde,nasıl guveniyorsunuz böyle,Esra mugeye çıkıp adamlara para kaptiranlarda böyle, çoğu farkinda ama harekete geçip bir şey diyemiyor,küçük versiyonu seninkisi diyelim.Guzel kardeşim kendine acımıyorsunda babana da mı acimiyorsun annenin kardeşlerinin rızkını bu parazite yediriyorsun.Bi anda onu yapacağım eninde sonunda ama daha uygun yolla çözülse keşke
Basta alıştırıyorsunuz sonra buraya gelip sitem ediyorsunuz daha 3 aylık sevgiliyi ben eve sokmam 3 ay nasıl tanıdında evde ara ara yaşamaya basladın bide ögrencisin ne acelen var sevgili bulmaya cocuk baktı sen kabul ediyorsun niye gitsin yurda ekmek elden su gölden yapacak bişey yok ya kovacan yada devam edecenMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır biriyle beraberim ve seviyoruz da birbirimizi mutluyuz. İkimiz de öğrenciyiz. Başlarda arada kalır arada giderdi yurduna şimdi son 1 buçuk aydır hep evde. Ben bunu yapacağını bilsem başta söylerdim aynı evde biriyle hep beraber duramam falan diye bilemedim ki hiç gitmeyeceğini. Ben ondan sıkılmıyorum aslında ama hiç özel alan diye bir şey kalmadı bana. Ayrıca faturalar 2 katı gelmeye başladı bu beni yoruyor. Babamın gönderdiği kira parası dışında kendim çalıştığım ve bursum var. Çalıştığım da bir şey değil 2000 tl civarı burs da öyle. Fatura 2 katına çıktı ve benim birikimim bu şekilde yok olacak gibi. Kendime bir şekilde yetiyordum ama artık biraz zorlanacak gibiyim ister istemez ona da ters yaklaşıyorum biraz anlıyor gibi. Yemek gibi masraflarda da yine %75 ben ödüyorum malzemeler bittikçe alıyorum. Ben bu konuda asla bir şey diyebilecek biri değilim ama çok bunaltıcı olmaya başladı sizce ne yapmalıyım
Canim fatura ve mutfak masraflari iki katina cikti.Param bitti bu ay kirayı sen odermisin de bakalım ne yapacak.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır biriyle beraberim ve seviyoruz da birbirimizi mutluyuz. İkimiz de öğrenciyiz. Başlarda arada kalır arada giderdi yurduna şimdi son 1 buçuk aydır hep evde. Ben bunu yapacağını bilsem başta söylerdim aynı evde biriyle hep beraber duramam falan diye bilemedim ki hiç gitmeyeceğini. Ben ondan sıkılmıyorum aslında ama hiç özel alan diye bir şey kalmadı bana. Ayrıca faturalar 2 katı gelmeye başladı bu beni yoruyor. Babamın gönderdiği kira parası dışında kendim çalıştığım ve bursum var. Çalıştığım da bir şey değil 2000 tl civarı burs da öyle. Fatura 2 katına çıktı ve benim birikimim bu şekilde yok olacak gibi. Kendime bir şekilde yetiyordum ama artık biraz zorlanacak gibiyim ister istemez ona da ters yaklaşıyorum biraz anlıyor gibi. Yemek gibi masraflarda da yine %75 ben ödüyorum malzemeler bittikçe alıyorum. Ben bu konuda asla bir şey diyebilecek biri değilim ama çok bunaltıcı olmaya başladı sizce ne yapmalıyım