• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün et ya da tavuk yemek??

Herkesin bünyesi aynı değil benim demirim çok düşüktü. İşte bile 1 2 defa bayıldım.
Neden demirin düşüktü acaba? 😂

Normal insanlarin yediği eti balığı çok çok fazla buluyorsun çünkü muhtemelen zamanında ailen senin beslenmene hic ama hic ozen gostermemiş, bulgurla, ekmekle büyütmüşler, bu düzene o kadar alismişsın ki şimdi istesen de , paran olsa da alıp yiyemiyorsun çünkü lüks gibi , israf gibi geliyor.... Yiyene de bu yüzden şasiriyorsun.

Yazık ya adama işlerin yüzde seksenini yapsın evde , bir yandan çocuğa yardım etsin karısı da evde kardeşini ağırlasin DÖRT Yıl yetmez üstüne maaşından para yollasın hediyeler yagdirsin birde adamın yediğine karışsın . Yani o kadar belli ki bu adamı sevmediginiz sırf para getiriyor diye yanınızda tutuyorsunuz. Burada bir çok kadının gözü açıldığı gibi keşke onun da gözü açılsa sizi bıraksa . Yazık hem ailesi sevmemis ayırmış hem karısı hizmetçi gibi kullanıyor. Daha et yiyor diye onu da yemesin sizin sulalelinize yedirsin

Neden demirin düşük acaba? 😂

Normal insanlarin yediği eti fazla buluyorsun çünkü muhtemelen zamanında ailen senin beslenmene hic ama hic ozen gostermemiş, bu düzene o kadar alismişsın ki şimdi de istesen de , paran olsa da alıp yiyemiyorsun çünkü lüks gibi geliyor.... Yiyene de şasiriyorsun.
Ailesi yemiyor diye boğazından geçmiyordur. Adam keşke yemese de konu sahibinin ailesine yollasa

Neden demirin düşük acaba? 😂

Normal insanlarin yediği eti fazla buluyorsun çünkü muhtemelen zamanında ailen senin beslenmene hic ama hic ozen gostermemiş, bu düzene o kadar alismişsın ki şimdi de istesen de , paran olsa da alıp yiyemiyorsun çünkü lüks gibi geliyor.... Yiyene de şasiriyorsun.
Hayır hunharca çay içiyorum ve de demli dr buna bağladı azalt ve açık iç dedi. Bir de yemekle ayran içerim en azından çay kadar. En çok bunlar yapıyor dedi.

Yazık ya adama işlerin yüzde seksenini yapsın evde , bir yandan çocuğa yardım etsin karısı da evde kardeşini ağırlasin DÖRT Yıl yetmez üstüne maaşından para yollasın hediyeler yagdirsin birde adamın yediğine karışsın . Yani o kadar belli ki bu adamı sevmediginiz sırf para getiriyor diye yanınızda tutuyorsunuz. Burada bir çok kadının gözü açıldığı gibi keşke onun da gözü açılsa sizi bıraksa . Yazık hem ailesi sevmemis ayırmış hem karısı hizmetçi gibi kullanıyor. Daha et yiyor diye onu da yemesin sizin sulalelinize yedirsin
Oha ciddi misiniz? Tam bir nankör adamın yemeğine bi de gözünü sokmuş kesin anası bacısı doldurmuştur ifrit gibi! Nefret ederim böyle insanlardan 🤬

Ay anlatamiycam bacım, içim parçalandı adamın hâline, ailesini de bypass etmiş , koparmış bağlarını resmen sahipsiz kalmış oğlan bunların elinde, boğaz toklugu bile çok görülmüş, en son lokmaları sayılıyor işte haberi yok 😢 az geri git yorumları oku bak bakalım sen ne diycen?

İyi ki ben bunun gorumcesi değilim valla, yoksa eminim çok vukuatimi okurdunuz burda 😂
İşte hemen sazan gibi atlamayacaksın benim gibi, Allah affetsin ne diyeyim 😂

Ben konuştum annemle bana vermezsen onlara yaparsan seni silerim dedim. Böyle düşünüyorsan bir daha beni arama dedim 2 3 gün konuşmadım. O da aradı açmadım. Mesaj atmış ağlıyordu kızım sen benim ilk göz ağrımsn ben sana herkesten çok layık görüyorum baban yapmaz erkek kardeşine de yapmaz zaten biliyorsun vs dedi. Benim elimde olsa keşke dedi. Tm verme para zaten sen haklısın dedi. Bunlar işe girsin inşallah hepsi de senin çocuğa alır dedi Keşke bende olsa torunuma dünyayı almak istiyorum çok seviyorum onu görmeden uykum gelmiyor dedi. Yani öyle diyince bende uzatmadım.
İnandın yani 😂😂😂 sen bunlara hepsi ölene kadar cocugunun kocanın boğazından kesip yine de o parayı akiticaksin, asla inanmıyorum kesecegine ... Umarım kocan bir noktada uyanır da çocuğunu bari kurtarır.

Neden demirin düşüktü acaba? 😂

Normal insanlarin yediği eti balığı çok çok fazla buluyorsun çünkü muhtemelen zamanında ailen senin beslenmene hic ama hic ozen gostermemiş, bulgurla, ekmekle büyütmüşler, bu düzene o kadar alismişsın ki şimdi istesen de , paran olsa da alıp yiyemiyorsun çünkü lüks gibi , israf gibi geliyor.... Yiyene de bu yüzden şasiriyorsun.
Herkesin beslenme kodları var ya ben sebzenin etten pahalı olduğu yerde yaşayıp sebze ağırlıklı beslendim :D konu maddiyat değil gerçekten.

Ben de inanmıyorum ailenize para vermeyi keseceğinize. Hep erkeklere saydırırız kopamamış kök ailesinden, kendisini eşiyle aile olarak görememiş falan diye. O sizsiniz şu anda. Çocuğunuz olmuş hala kök ailenizlesiniz.

Ailesi yemiyor diye boğazından geçmiyordur. Adam keşke yemese de konu sahibinin ailesine yollasa
Ay yani aile de değecek bı aile olsa...

KV eltileri el üstünde tutarken konu sahibinin annesine küfür etmiş , konu sahibini de evinden kovmus ya sözde , sebebini hiç sormadım konu sahibine dikkat edersen çünkü tahmin ettim yani kadının o noktaya nasıl geldiğini 😂

O derece belli yaşananlar ve kimin ne olduğu...

Herkesin beslenme kodları var ya ben sebzenin etten pahalı olduğu yerde yaşayıp sebze ağırlıklı beslendim :D konu maddiyat değil gerçekten.
Senin için değil ama konu sahibinin tek derdi para... Adam 7/24 kuru ekmek yese konu sahibi asla konu acmazdi buraya "sağlığı bozulacak korkuyorum" felan diye... Aksine oh oh ne güzel 10 lira arttı der, bütçeden artani anasına kardeşlerine yollardi anında emin ol...

Ay yani aile de değecek bı aile olsa...

KV eltileri el üstünde tutarken konu sahibinin annesine küfür etmiş , konu sahibini de evinden kovmus ya sözde , sebebini hiç sormadım konu sahibine dikkat edersen çünkü tahmin ettim yani kadının o noktaya nasıl geldiğini 😂

O derece belli yaşananlar ve kimin ne olduğu...
Kayınvalideye de hak vermemek elde değil . Baksana beş kardeşine bakacaklar okutacaklar dört yıl kayınvalide de herhalde ailesine destek olmalıydı konu sahibinin . Ben olsam bende basardım kalayi

Evet doğru kıyafet spor almaz. Daha ben ona aldım 4 5 defa. 2 3 ayda halı saha. Onun dışında evde sürekli. Et yemesine de gerçekten bir şey demedim tabiki yesin içsin ama bu ara ev borcu taşınma çocuk çok sıkıştık. Azıcık düşünmesi lazım dedim.
İlk olarak da adamın boğazından mı kısmaya karar verdiniz.

Bu konu sahibesinin bir günü dahi olaysız geçmiyor nedense. Üye olduğundan beri her günü bir kaos.
Bu mesajı görünce eski konulara baktım. Konu sahibi cidden çok fazla konu açmış ama şimdiki konuyla alakalı olan şu konu dikkatimi çekti. Kimisi " et yesin, n'olacak, birlikte yiyorsunuz" demiş de bu eş kişisi sorunlu biri belli.

Param varken mi iyiyim? Eşimle memuruz. Evlendiğimiz zaman 3 kardeş de nişanlıydı. Sürekli kardeşlerşm özelde diye duygu sömürüsü ile geçti. Gerçekten acımıştım. Kendim kıytırık eşyalar aldım. İlerde yaparız dedim. Bir tane bilezik fazla istedim diye kıyametler koparmıştı eş kişisi.Bıçak takımı almak istedim diye annesinin eskisini kullanmamı istedi. Gözüme perde inmiş. Neyse düğün arifesinde o zamanki para ile koltuk yatak odası gelecek para eşim tarafından annesine atılmış ama sorsan yeminler ediyor güya annesi toplamış parayı kimse harcamasın diye eşim ona biriktirmiş yeminler ediyor. Sonra neyse ben kiraya çıktım idarelik eşya aldım. 1 yıl içinde durumları çok kötü olan kayınlarım aile apartmanındaki evlerini lüks şekilde yaptırıp marka eşya aldılar. Kendimi kandırılmış hissettim. Eş ailesi sadece onlara yardımcı oldu. Konu sadece maddiyat değil en çok başka sebeplerden konuşmayı kestim. Eşim durumu idare edemedi. Beni kötüleyip paragöz ilan edip kendini sıyırdı. Tabi en son da o da kazığı yedi görüşmüyor ama günah keçisi ben oldum. Şuan yatırımımız bir. Evladım da var. Parayı beraber toplar harcarız. Yatırımlık altın alıyorduk giderler bitince. Şuan birikimimiz ve belli miktar kredi ile ev aldık 1. 5 yıl ödemesi var. Ev benim üzerime. 500 bin TL lik arabada onun üzerine. O gün kavga ettik bende bıktım ayrılalım dedim. Hemen çirkinleşti yarı yarıya yaparız diye. Bende düğün bilezikleri takıları ne olacak dedim onları asla vermem dedi.Bir çeyrek bile vermem dedi. Bilmiyorum gerçekten. Boşanma fikri çok ben de. Bir kaç konuda da gene çok kırgınım ona aile dışında. Ama bana katkısı yok gibi bir şey. Tek yaşasam da işim var çocuğuna nafaka vermek zorunda zaten. Çocuğuna çok iyi bir baba ama eminim ailesi ile görüşse onlar çocuğa karşı doldursa ona karşı bile değişir. Sizce ne yapmalıyım?

Back
X