Gitsin desin ne olacak ki? Zaten aile içinde herkes biliyordur huyunu,suyunu. Bilmeseler de ne olacak,gitsin konuşsun sağda solda banane der geçerim.
Öte yandan o çocuklara sizin gözetiminizdeyken en ufak birşey olsa ne olacak? 2 çocuğum var ve bir anlık olay düşmeleri,yaralanmaları,diğer tehlikeleri saymıyorum bile,kadındaki rahatlığa pes diyorum. Ama birşey olsa konuşmayı bilir siz sebep oldunuz diye.
Bence sınırlarınızı çizin, akrabanız bile olsa adap bilmeli. Evinize misafir gelince dalmamalı içeri kafasina göre. Bunun akrabalık,dostluk vb konularla ilgisi yok. Görgü meselesi.
Kendi anneme bile giderken arayıp soruyorum müsaitmi diye. Belki yorgun,belki hasta,belki dışarı çıkacak yada ne bileyim misafiri,başka bir programı var. Baba evim,çocukluğumun gectiği yer yani burası,orada yaşayan anneme bile müsaitlik durumuna göre giderim. Kaldı ki komşuya,akrabaya cocuk bırakacağım,çat kapı gideceğim. Olmaz yani,olmamalı.
Ama anneniz değişmedikçe bu kadin değişmez bence.
Büyüğü olarak güzellikle uyarsa kızım böyle habersiz gelme,çocukları bırakma ben bakamıyorum,düşerler başka birşey olur sorumluluk alamam vb cümlelerle, belki en azından kafasina göre davranmaz böyle.