• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek yaparmi ki??

Bence bu kizla arkadaşlığını bitirmelisin. Körler yatan şasi kalkar. Bigun midesi artık dolup tastiginda kabul ettikleri tokat gibi vuracak yüzüne. Erkekler degisr taniyan sensin yaparmi yapnazmi sen bilursin ama bu ark. gittigi yol yol degl.
Soyluyorum soyle yap ayril ondan boyle olmaz diyorum ama dinlemiyo beni. Cok baglanmis cocuga

Arkadasin cok gurursuzmus dunyada erkek mi kalmadi yuh bence uzak dur tehlikeli yani baksana aklina girmeye baslamis aranizi bozar sende saf olma herseyini anlatma aksine sen ona yuh boynuzlarin arşı alada bana laf edicegine kendine bak de bida konusamaz:KK14:

Soyluyorum soyle yap ayril ondan boyle olmaz diyorum ama dinlemiyo beni. Cok baglanmis cocuga
Söyleme kötü sen olursun akışına bırak bence. Sadece eğer bu konuları açmaya dvm edecekse onunla Konuşmayacagini zi söyleyin. Herkez kendi hayatını yaşasın kim zararlı çıkarsa çıksın diyin bence.

Okul hayatımda bazı tipler vardı, sevgilisi hatta nişanlısı olan kızların bir de cinsellik yaşadığı partnerleri vardı. Düşün bak, kızların sevgilisi veya nişanlısı var, cinsellik yaşamadığı, evliliğe giden. Bir de cinsellik yaşadıkları partnerleri var. Kızlar bile varken erkekler de haydi haydi vardır, kendisiyle birlikte olmayan kız arkadaşları nedeniyle cinselliği başka partnerlerle yaşayanlar. Ama bu durumun daha çok, önceden aktif cinsel yaşamları olup sonradan cinsellik yaşamak istemeyen bir sevgili edindiklerinde kendilerini cinsellikten mahrum bırakmak istemeyip ayrıca sevgililerinden de belki evliliğe gideceği düşüncesiyle vazgeçemeyip ikisini bir arada yürütenler.
Ama bu bahsettiğim olay her çevrede olabilecek bir şey değil. Hani böyle daha bi özgür öğrencilerin olduğu okullarda fakültelerde olabilecek bir şey. Yoksa küçük yerlerde buna cesaret edilebileceğini sanmıyorum. Büyük ve kalabalık yerlerde olsa bile çok nadir olabilecek bir durum bence. Eğer sevgilin senden önceki ilişkisinde aktif bir cinsel hayata sahip değilse boşu boşuna, yaşadığı saçmalığı kabullenip seni de kendi yaşadığı şeyle korkutarak kendi rezil durumunu bastırmaya çalışan arkadaşının gazına geliyorsundur. Kısaca bence bu senin başına gelemeyecek kadar istisnai bir durum. Ama olabilir de. Neden olmasın. :KK53:

Arkadasinin sevgilisinin ikna kabiliyetine bak vay vay vay diyorum baska birsey demiyorum hersey normallesti artik ne o erkek yapar erke arkadasin yapmadim siyorsa itimad edeceksin beask ne yapilir dusunme oyle cok bence ben yapmadim diyene tamam peki derim

Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.

arkadaşın saçmalamış

Yapan kadar yapmayan erkek de çok. Hatta güzel bir kadın yanından geçtiğinde karısı baktığı halde kafasını yerden bile kaldırmayan erkekler de var.

Benim üniversite deki ev arkadaşımda aynı mantıkdaydı. Çocuk ne diyorsa o. Her söylediğini düşünmeden kabul ediyordu.

Başkasıyla aldatsa da sonuçta beni seviyor onlarla sadece ihtiyacını gideriyor. Ben erkeklerin 2 evlilik yapmasına karşı degilim gibi saçma düşünceleri vardı. Evlendiler tabi ki şimdi Boşandılar ve cok pişman bu kadar fedakarlık demeyeceğim aptallık yaptığına.

Burada ne konular okuyoruz. Kadınların destek olan ailesi yok. 2-3 tane çocuğu var. Geliri yok çalışmıyor yine de öyle bir adama katlandığı için tepki alıyor. Arkadaşınız üniversite öğrencisi birkaç sene sonra iş hayatına girecek kendi ayakları üzerinde duracak. Evli değil çocuğu yok bu neyin mecburiyeti. Başka adam mı kalmadı?

Canım yapmayan erkek çok emin ol. Bu çevreyle alakalı bişey. Senin arkadaşının çevresinde yapan çok olunca yapıyordur vs diyor. Sen kafana takma. Erkek arkadaşına da sürekli sorma ona güvenmediğini düşünür. Bu arkadaşınla da ipleri kopar bence. :(

hayır her erkek yapmaz.
yapan da var, yapmayan da bilemeyiz ama, bundan haberi olmasına rağmen alelade izin veren pek yok eminim...
kendi ezikliğini kesin seninki de yapıyordur diye normalleştirmeye çalışan arkadaşın hiç güven vermedi bana..

Canım her erkek yapar mı yapmaz mı bilemem yapan kadar yapmayanda var ama her kadın kabul etmez böyle bir cibiliyetsizliği. Onuru gururu ve kadınlık ruhu olan hiç bir kadın yap ama bana deme demez.
Sen arkadaşına aynen bunu söyle.
Çok konuşmasın .

Ayyyyy Allahim igrenc ayda 1 yaparim diyor oda bana soyleme diyor bu nasil bir gurursuzluk. Her erkek serefsiz degil onun sevgilisi gibi her erkek aldatmaz o kendi yaptigi sacmaligi normal gormek icin senin aklini bulandiriyor ltf boyle bi insanlada arkadas olma. Bu kizdan hersey beklenir.

Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.
Tabiki yapmayan var ama yasi kucuk bide gozu pek acilmamis olmasi lazim ahlakli temiz aile cocugu tiplerden olmali. Onun disinda geriye kalanlarin cogu yapiyor.

Sizin zihniyetiniz arkadaşınızın zihniyeyi gibi mi?
Hayır
Tüm kadınlar aynı olmadığı gibi tüm erkekler de aynı değildir.
Arkadaşınızın su katılmamış bir aptal oluşu bu gerçeği değiştirmez.
Bir ara bir konu vardı. Aldatılan eş sırf kendini rahatlatmak için "her erkek aldatır" diye kavgaya tutuştu milletle.
Sizin arkadaş o hesap. Kendine ferahlık veriyor.

Arkadaşının midesi bayağı genişmiş yapacak birşey yok bu durumda ,
Ama adam gibi adamlarda var hayatta ,
Sırf kendi içinde bu çirkinliği sevgilisinden duydu diye her erkek yapar yakıştırmasını yapamaz
Yapsada kendi aldanır ve örnekte olduğu gibi aldatılır.

Back