- 21 Aralık 2015
- 70
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gokyuzusenin
Bilmiyorum cozemedim bendenası bi yokluksa kızdaki.....
arkadaşın neden bu kadar özgüvensiz, evde kalmış 50 yaşındaki mualla modunda olmasının sebebi neki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum cozemedim bendenası bi yokluksa kızdaki.....
arkadaşın neden bu kadar özgüvensiz, evde kalmış 50 yaşındaki mualla modunda olmasının sebebi neki?
Evet. Cok pisman olcakArkadasin kendisini kandiriyor sadece..
Soyluyorum soyle yap ayril ondan boyle olmaz diyorum ama dinlemiyo beni. Cok baglanmis cocugaBence bu kizla arkadaşlığını bitirmelisin. Körler yatan şasi kalkar. Bigun midesi artık dolup tastiginda kabul ettikleri tokat gibi vuracak yüzüne. Erkekler degisr taniyan sensin yaparmi yapnazmi sen bilursin ama bu ark. gittigi yol yol degl.
Arkadasin cok gurursuzmus dunyada erkek mi kalmadi yuh bence uzak dur tehlikeli yani baksana aklina girmeye baslamis aranizi bozar sende saf olma herseyini anlatma aksine sen ona yuh boynuzlarin arşı alada bana laf edicegine kendine bak de bida konusamaz![]()
Söyleme kötü sen olursun akışına bırak bence. Sadece eğer bu konuları açmaya dvm edecekse onunla Konuşmayacagini zi söyleyin. Herkez kendi hayatını yaşasın kim zararlı çıkarsa çıksın diyin bence.Soyluyorum soyle yap ayril ondan boyle olmaz diyorum ama dinlemiyo beni. Cok baglanmis cocuga
Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.
Tabiki yapmayan var ama yasi kucuk bide gozu pek acilmamis olmasi lazim ahlakli temiz aile cocugu tiplerden olmali. Onun disinda geriye kalanlarin cogu yapiyor.Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.
Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.