Selam kizlar. Ben yurtta kaliyorum oda arkadasimin sevgilisi var sevgilisi var 3 ay oldu cocukla ayni okuldalar aralari ilk basta cok iyiydi sonra cocuk arkadasimi kendinden sogutmak istemis facedeki beraber cekindikleri fotolarini silmis arkadasim soruyo niye sildin cocuk ben kotu ciktim demis 3 aydir orda duruyo simdi mi kotu ciktigini anladin dedi neyse cocuk artik ilgilenmemeye basladi arkadasimla. Arkadasim cok uzgundu surekli agliyodu bende ara adam gibi konusun niye boyle yaptigini ogren dedim aradi konustular cocugun soguk davranma sebebi ayrilmak istemesi cunku bu cocuk onceden arkadasimla cikmadan once cok serseriymis her ayak varmis arkadasima demiski olmuyo ben eski hayatimi ozledim denedim ama olmuyo demis. Eski hayat dedigi kizlarla yatip kalkan surekli her aksam icen. Her kiza yazan biriymis. Arkadasimda bu cocuga cok baglandi telefonda konusurken bir saat agladi cocukta aglamis ama ayrildilar sonra sabah cocuk mesaj atmis geri don falan seni uzmicem ozur dilerim dedi arkadasta hemen dondu tabi ona baristilar. Cocuk simdi demiski her ay 1 kere icerim baska kizlarla o isi yaparim senin haberin olmaz demis ben şokk tabi. Yani arkadasim kabul etmis yap ama bana soyleme haberim olmasin demis. Banada dediki arkadasim. Her erkek yapiyo ki dedi . Benimde 2 yillik iliskim var ben sevgilime o konuda guveniyorum cunku daha once bana kimseyle oyle bisey yapmadim dedi yeminde etti yaptiysan soyle sonucta benden once olan bisey dedim yapmadim dedi kim sokuyo bunlari kafana diyo. Arkadasimda bana surekli yapmayan erkek mi var allah askina senin sevgilin bile yapiyodur kackez yapmistir dedi ve ben bunu takinti haline getirdim surekli aklima geliyo acaba yaptimi beni aldattimi diye dusunmekten paronayak oldum ister istemez. Ben sevgilime o konuda guveniyorum diyorum arkadasima surekli . Guvensen nolcak illa yapmistir yapiyodur diyo. Kizlar kafayi yicem ya nolur bisey soyleyin napim ben simdi?? Simdiden tesekkurler herkese.