- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.457
- Konu Sahibi Birtekefem
Bir de aldatmıyorum, bu aldatma değil diye kendini ikna eden erdemli! erkekler de var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelleme yapmayın, elinizdekini yargılayın önce. Herkes kendi yaptığından sorumlu ya hani, sizin işiniz sizinkiyle. Sorununuzun kalan erkeklerle alakası yok.Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Olabilir ama ben her kadın gibi değilim ağzına mıçacağım diyinde dilleri tutulsun.Yumuşatmıyorum aksine çıldıracak durumdayım ama herkes karşıma geçip her erkek yapıyor zaten diyor daha çok mahvoluyorum
Okadar haklısınki yaşayan bilir asıl bu erkeklerden kaçmak lazım aldatma değil diye kekliyorlar aldatmak ne acaba onlar için?Bir de aldatmıyorum, bu aldatma değil diye kendini ikna eden erdemli! erkekler de var.
Okadar haklısınki yaşayan bilir asıl bu erkeklerden kaçmak lazım aldatma değil diye kekliyorlar aldatmak ne acaba onlar için?
Kuzum İnan bunlar ruh hastası flört ettiklerini arkadaşım diyip geçiştiriyorlar ahahahah ne çektim hergece eski sevgilisinin resmine bakıp uyuyordu eski sevgilim ama aldatma olmuyormuş başkasıyla çıkmış kısa süreli ama aldatma olmuyormuş ahahahahahha neymiş aldatmak karaktersizlikmişte yalan söylemek karaktersizlikmişte ahahahaha bide arkadaşına suç atmıştı bunları ondan öğrenmiştim şey demişti o kıskandığı için yapıyor o yüzden oyle söyledi çekemedi bizi faian ahahahFlört ederken başkası ile görüşürse aldatma olmuyormuş çünkü flört çıkmak demek değilmiş.
Görüştüğü kişi ile cinsellik yaşayamıyor- kadın beklemek istediği için- başkası ile yaşıyorsa yine aldatmış olmuyor. Çünkü diğer kişi duruma razı ve erkeklerin ihtiyacı var bla bla.
Aklında, yüreğinde başkası varken sevmediği insan ile ilişkiye devam eden de aldatmış olmuyor...
Yaptığı yanlışa devam etmek isteyen erkeğin mantığı çok hastalıklı.
Aldatmayı kendine yakıştırmayan, Allah rızası için aldatmayan erkekler vardır bence. Onların da bozulmamasını dilerim.
Kuzum İnan bunlar ruh hastası flört ettiklerini arkadaşım diyip geçiştiriyorlar ahahahah ne çektim hergece eski sevgilisinin resmine bakıp uyuyordu eski sevgilim ama aldatma olmuyormuş başkasıyla çıkmış kısa süreli ama aldatma olmuyormuş ahahahahahha neymiş aldatmak karaktersizlikmişte yalan söylemek karaktersizlikmişte ahahahaha bide arkadaşına suç atmıştı bunları ondan öğrenmiştim şey demişti o kıskandığı için yapıyor o yüzden oyle söyledi çekemedi bizi faian ahahah
Kuzum bende yaşadım inan anlıyorum seni çok dürüstlerdi teşekkür ederiz dürüstlükleri için şimdi sürünüyorlar köşelerde zekalarına ve bize bu derece dürüst olup gerçekleri gösterdikleri için teşekkür ediyoruz ahahhahaEski sevgili konusunda bir travma yaşamıştım. Yaşayanlara da Allah yardım etsin.
Çok çarpıtılmış bir mantıkları olduğu için ve çok zekice davrandıklarını sandıkları için oluyor bunlar.
Bir de şöyle bir cümle kurarlar:
“Ama ben dürüst oldum.” bunu diyince yaptıklarını temize çekiyorlar.
Allah iyi insanları iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kuzum bende yaşadım inan anlıyorum seni çok dürüstlerdi teşekkür ederiz dürüstlükleri için şimdi sürünüyorlar köşelerde zekalarına ve bize bu derece dürüst olup gerçekleri gösterdikleri için teşekkür ediyoruz ahahhaha
Eski sevgili sürünüyor başına gelmeyen kalmamış ahımı aldı bi kere ahahhaha beter olsunHepsi sürünmüyor.
Dürüst olmak zorunda kalıp sonra sanki baştan kendi doğru yolu seçmiş gibi ben dürüst oldum demeleri sinir bozucu. Acilen uzaklaşmak gerek.
Evet karakterli insanların hayatından çıkan tüm karaktersizlere teşekkürler.
nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum ama şuan aklımda sadece süründürmek var işini yapmamak yatağına gitmemek ne halin varsa gör demek başka ne yapabilirim bilmiyorum önceden kendimle ilgili kısıtladığım ne varsa hepsini doya doya yapacağımPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hayır tabi ki her erkek aldatmaz. Kadın veya erkek farketmez "karaktersiz" olan aldatır. Bu kadar net !Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın