• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşıyorum bn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer o evli kadın sizseniz ve o ilgi inatlaşma size yönelikse sakın bi hataya düşmeyin .

O anca sizi nasıl olsa ayağıma dolanmaz canım isteyince götürürüm kafasında yaklaşıyordur . Karısına istediğini alan mutlu olan kişi size karşı başka yönlü düşünmez

Kadında ilgiden memnunki evliliğini gözetiyor adamın

Eşimle aramız klasik iyide oluyor kötüde. Bahsettiğimiz kişi ikimizin ortak arkadaşı. Sürekli gördüğüm tanıdığım biri. Davranışlarında farklılık farkettim. Sizde kadınsinız herhangi birinin sizle ilgilendiğini farkedersiniz. Emin olamadim yada ihtimal vermedim diyelim. Bir seyler yaşamak söz konusu değil. Sadace eşimle görücü ile evlendik. Daha öncede böyle bişey başıma gelmedi. Ne olduğunu anlamadım başta. Anlayışınız için teşekkürler.

Eşimle aramız klasik iyide oluyor kötüde. Bahsettiğimiz kişi ikimizin ortak arkadaşı. Sürekli gördüğüm tanıdığım biri. Davranışlarında farklılık farkettim. Sizde kadınsinız herhangi birinin sizle ilgilendiğini farkedersiniz. Emin olamadim yada ihtimal vermedim diyelim. Bir seyler yaşamak söz konusu değil. Sadace eşimle görücü ile evlendik. Daha öncede böyle bişey başıma gelmedi. Ne olduğunu anlamadım başta. Anlayışınız için teşekkürler.

Kadınlar hisseder. Mesafe koyun.

Esinizle görücü ile evlenmenizin konuyla alakasi ne. Basiniza henüz birsey gelmedi. Ama adama mesafe koymazsaniz gayet de gelir. Aklinizi basiniza toplayin

Sanırım benim soruma karşılık bu cevabı verdiniz çünkü bu kişi neyiniz oluyor diye sormuştum. Eşinizle görücü usulü evlenmişsiniz. Aranız iyi ya da kötü ne olursa olsun bu evli adama karşılık vermeyin. Bir karşılık vermedim yazmışsınız böyle devam edin. Eşinizi aldatmayı dahi düşünmeyin bu evli adamın gayet keyfi yerinde. Onun evliliği sizi ilgilendirmez. Yuvanızdan olur ortada kalırsınız aman diyim uzak durun kendinize gelin. Dediğim gibi şüpheniz varsa uzaklaşın. Arkadaşlığı da bırakın.

Esinizle görücü ile evlenmenizin konuyla alakasi ne. Basiniza henüz birsey gelmedi. Ama adama mesafe koymazsaniz gayet de gelir. Aklinizi basiniza toplayin

İyyy birde ortak tanıdığınız biriymiş. İyice çirkinleşti durum. “omo bon covop vormodom ko” demenizde bana hiiiiççççç geçmedi. Umrunuzda olmasa adamın evliliğini analiz edip buraya konu açmazdınız. Hoşunuza gitmiş net

Çocuğunuz var mı kaç yıllık evlisiniz konu sahibi? Eşinizle tartışmalarınız çok sık yaşanıyorsa ortada sevgi, saygı, anlayış kalmadıysa eğer en kısa zamanda boşanmanızı öneririm.

Hee madem ikinizin de ortak arkadasi o zaman sey yapin siz bunu esinize sorun bence. Malum biz ne adami ne sizi tanimiyoruz bu durumda esinizin yorumu daha isabetli olacaktir.

ilgilenmediğiniz biri olsaydı evliliğini eşelemez, engeller geçersiniz de…Adamın evliliğini gözetlemeler, yetinmeyip kk’ya konu açmalar adamın ilgisinden hoşlandığınıza delalet…Belki bir boşluktasınız ama sizi yargılamıyorum bu adamı unutun. Eşiniz bu konuyu açtığınızı görse bile başınız belaya girer, belanızı aramayın. Unutmayın adama bir şey olmaz, olan size olur ömür boyu adınız ahlaksıza çıkar, yuvanızdan her şeyinizden olursunuz. Uzaklaşın…

''Nasıl olsa ikimiz de evliyiz eğer aramızda çekim olursa gizli gizli görüşürüz'' rahatlığı ve yasak bir şeyin cezbetmesi. Uzak durun birde ortak tanıdıkmış başına bela açarsın.

Sakin mi olsak acaba karşılık verdiğimi yazmadım. Sadace ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir adamın ilgisi var diye ahlaksız olmamaliyim bnce
İlgisi olduğunu anladiysan cevabını verir yerini bildirirsin mesafeni koyarsın. Gelir burada konu acmazsın

ilgilenmediğiniz biri olsaydı evliliğini eşelemez, engeller geçersiniz de…Adamın evliliğini gözetlemeler, yetinmeyip kk’ya konu açmalar adamın ilgisinden hoşlandığınıza delalet…Belki bir boşluktasınız ama sizi yargılamıyorum bu adamı unutun. Eşiniz bu konuyu açtığınızı görse bile başınız belaya girer, belanızı aramayın. Unutmayın adama bir şey olmaz, olan size olur ömür boyu adınız ahlaksıza çıkar, yuvanızdan her şeyinizden olursunuz. Uzaklaşın…
Hoşlanmak değil farkında olmak Kısacık dakika içinde bile tüm suç kadın olmakla bana kaldı. Bazı kadınlar yalnızdır. Bnde onlardanim. Burada daha da netleşti. Evliliğini gözetlemek değil. Her sey daha da yanlış anlaşılacak daha da bahsetmek istemiyorum. Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back