• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşıyorum bn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısına hediye alması yahut kavga etmesi sizi ne ırgalıyor acaba ?

Belli ki ufak bir ilgide aklı karışmış bu kadınsın
Evet o herif tam bi serefsiz. İstersen karşılık ver. Konu açtığına göre boş değilsin.

Esleriniz size sadık iyi insanlarsa, bi tek onlara üzülürüm. :olamaz: Allahım sen bizim şaşırmamıza müsade etme. 😑

Son düzenleme:
Hoşlanmak değil farkında olmak Kısacık dakika içinde bile tüm suç kadın olmakla bana kaldı. Bazı kadınlar yalnızdır. Bnde onlardanim. Burada daha da netleşti. Evliliğini gözetlemek değil. Her sey daha da yanlış anlaşılacak daha da bahsetmek istemiyorum. Teşekkür ederim

Aklınız karışıksa ( ki olabilir herkesin evliliği mükemmel değil ) eşinizle terapi almaya çalışın, istemiyorsanız da boşanın. İnanın boşanmak aldatmaktan daha kolay ve daha onurlu. Suçlamak için yazmıyorum, hata yapıp kendinizi de eşinizi de üzmeyin. Pişman olursunuz.

Eşimle aramız klasik iyide oluyor kötüde. Bahsettiğimiz kişi ikimizin ortak arkadaşı. Sürekli gördüğüm tanıdığım biri. Davranışlarında farklılık farkettim. Sizde kadınsinız herhangi birinin sizle ilgilendiğini farkedersiniz. Emin olamadim yada ihtimal vermedim diyelim. Bir seyler yaşamak söz konusu değil. Sadace eşimle görücü ile evlendik. Daha öncede böyle bişey başıma gelmedi. Ne olduğunu anlamadım başta. Anlayışınız için teşekkürler.

Bnce okuduğunu anlamıyorsun. Ne kadar kolay bir kadını yargılamak sizin için. Gerçekten bu davranışının hoşlanti olup olmadığını öğrenmeye çalışmak.
Hoşlantı olsa ne olmasa ne. Evli, barklı, çocuk sahibi bir kadınsınız; eşinizin arkadaşına yan gözle mi bakacaksınız.

Hoşlanmak değil farkında olmak Kısacık dakika içinde bile tüm suç kadın olmakla bana kaldı. Bazı kadınlar yalnızdır. Bnde onlardanim. Burada daha da netleşti. Evliliğini gözetlemek değil. Her sey daha da yanlış anlaşılacak daha da bahsetmek istemiyorum. Teşekkür ederim
Profilde yaşınız 23 doğru mu ? Tüm suç sizin denilmiyor. Eğer ki evli olmasına rağmen flört eder gibi sizinle ilgileniyorsa adam suçlu, siz de bu duruma tepki vermeyip sessiz kalıp yardımı kabul ediyorsanız bu da sizin suçunuz. Ayrıca nasıl yardım ediyor neler yapıyor mesela merak ettim aklıma takıldı?

Bence herkes boşansın =) Yani konu sahibi, evliliğinde yalnız hissediyorsan ve dışardan gördüğün bi ilgi seni heyecanlandırıyorsa evliliğini gözden geçirmeni ve gerekirse boşanmayı ciddi ciddi düşünmeni öneririm. Heyecanlandırmıyor deme bence, kendine karşı dürüst ol. Öyle olmasa bu konu gündemin olmaz ve burada konu açmazsın.

Bnce okuduğunu anlamıyorsun. Ne kadar kolay bir kadını yargılamak sizin için. Gerçekten bu davranışının hoşlanti olup olmadığını öğrenmeye çalışmak.
Madem bu kadar iyi niyetlisiniz, niye adamın evliliğini sorguluyorsunuz? Böyle bir konu açarken gelecek kötü yorumlara hazırlıklı olacaksınız.

Bence herkes boşansın =) Yani konu sahibi, evliliğinde yalnız hissediyorsan ve dışardan gördüğün bi ilgi seni heyecanlandırıyorsa evliliğini gözden geçirmeni ve gerekirse boşanmayı ciddi ciddi düşünmeni öneririm. Heyecanlandırmıyor deme bence, kendine karşı dürüst ol. Öyle olmasa bu konu gündemin olmaz ve burada konu açmazsın.
+ 💯

Hoşlantıysa ne olacak mesela ?

Konular silinmedigi gerçeğiyle yuzlestim az önce.
Konuları silseniz ne yazar? Burda silinen konular yönetici tarafından geri getiriliyor. Ayrıca burda silinse bile hayatınızda yaşadığınız olayı değiştirmez bu. Konu açtığınıza ve evli adamın evliliği hakkında yorum yaptığınıza göre demekki sizde de var bir şeyler. Hayır yani adam hoşlansa ne olacak ? Ben eşimi boşayacağım sen de eşini boşa, evlenelim mi diyeceksin yani ? 🙄🤔 konu fake sanırım öyle dalgasına açtınız

Siz cevap vermediniz veya vermeyeceksiniz diyelim hadi. Sadece böyle bi ilgiyi hissettiniz diyelim. Tüm kalbimle diyorum ki, bu konuyu deşmeyin, adamın karısına nasıl davrandığı sizi ilgilendirmez. Karısı tabi ki hediyeler alacak, karısı tabi ki kavga edecek ve karısı tabi ki aynı yatağa falan da girecekler 😅 ayrıca arkadaşının karısına yan gözle bakan adamdan ne beklersin ki. Bu devirde cidden eşli görüşme yapmak aşırı yanlış gün geçtikçe bunu daha net görüyorum

Zaten silmissiniz konunuz geri gelecek sizde ban yiceksiniz

Kavga her evlilikte olur bunlar tuzu biberi.Eşinin her istediğini yapmaya çalıştığına göre eşine değer veriyor.Yani bu durumda evli kadınla kaçamak derdinde.Hep söylerim yine söylüyorum biri sizden gerçekten hoşlanıyorsa bunu birilerine soramazsınız,çünkü gerçekten sevse,sevdiğinden veya hoşlandığından emin olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back