Her erkek aldatır mı

Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Karakter meselesi yapan birdaha yaparmi EVET kucukken birden fazla Kadin tarafindan buyutulen erkekler aldatmaya daha meyilli babasini annesini surekli altanan ve annesinin uzuntusune tanik olan ve bunla buyuyen genel olarak daha az meyilli aldatmaya ama bir neden yeter en çok sevenede ben yapmam deyip kuran a el basanada.. Ben beni aldatsa intikam için evliyken baskasiyla olmazdim ozaman ondan bi farkim kalmazdi ama ayrilip yoluma bakardim aldatan aldanirmis ne b. k yerse yesin benden baskasina gitmisse pisman olup donmus neyime

Hayır, her erkek aldatmaz.
Her kadın da aldatmaz.
Her insan aldatmaz ve her insan aldatılmayı kabullenmez.
Boşanmalısınız.
Boşanmıyorsanız (nedenleri sizi bağlar) görmezden gelip yüz göz olmayacaksınız, başka yol yok ki.

nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum ama şuan aklımda sadece süründürmek var işini yapmamak yatağına gitmemek ne halin varsa gör demek başka ne yapabilirim bilmiyorum önceden kendimle ilgili kısıtladığım ne varsa hepsini doya doya yapacağım

Aileler şu anda bile sizi haksız görüyorlarmış. Bunları yaptığınızda üzerinizdeki baskı daha da artar. Sizin açmadığınız boşanma davasını eşinizin açması muhtemel olur. Ortada evlilik birliği ve -varsa- çocuklar için huzurlu bir ortam kalmaz zaten.

Bu yüzden affedecekseniz bu intikam fikirlerini çok düşünmeyin derim.

Önceden kendinizle ilgili kısıtladığınız şeyleri yaşayın elbette, ona diyecek sözüm yok.

Erkektir yaparsa madem sizde yapın. Sadece telefon arkadasligi ama. Bakalım beyimiz buna ne dicek?

Hayatındaki insan 'erkektir,yapar. Pipisi var neticede' diyecekse tabii ki yapar. Neden yapmasın?

Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Merhaba A bende aynı şeyleri yaşadım telefon ile başka şahıslarla konuşmuş saatlerce araştırıp açığa çıkardım çocuklarımı alıp evi terk ettim ve eşim ağladı yalvardı ayaklarıma kapandı özürler diledi çocukların hatırına affettim fakat yine bi şüphem var dükkan komşusu sanırsan doğru yolda olmayan biri zilli ile görüştüğünü tahmin ediyorum şuan takibe geçtim deliller ile yakaladığım zaman süründüreceğim kimse vazgeçilmez değildir bunu unutmayın ...

Aynen öyle benimki de şimdi telefonları na şifreler koymuş pin koduna kadar değiştirmiş ben girmeyim bakmayım diye sonra da yeminler ediyor asla yok senden başkası diye. Birde kalkmış 2.cocugu istiyor ilki tüp bebek ikincide öyle olacak olursa.ama ben ikinci bir hataya dusermiyim istemiyorum dedim kısa ve net açıkladım durumu da sana güvenmiyorum diye aslında daha evkiligimizin başında diyordum 4 tane olsun çocuğumuz diye ama 8 senelik evliyiz 8 senede belki 8 tane kadın yakaladım telefonda ve dahası gay erkeklere mesaj attigini bile gördüm çok boşanmak istedim ailesi durdurdu bundan sonra umrumdami değil boşanmayacagim da durumu iyi bu adamın yiyip içip keyfime bakacağım erkekler başka türlüsünü haketmiyor zaten o koşsun peşimde ne düşeceğim onun peşine

Günümüzde erkekde aldatıyor kadında aldatıyor. Aldatmanın cinsiyeti yoktur ikiside onursuzluk şerefsizliktir😡 madem gözün dışarıda kimseyle birlikte olma öyle değilmi

Konu baya eskiymiş ama sinirlendim açıkçası.. Ne demek her erkek aldatır?? Çevrenizdekiler size bunu nasıl söylüyor.. O kendini bilmezlere sorsan kadına şiddete karşıyız derler.. Ama bunun adı resmen kadına şiddet.. Yazıklar olsun böyle kafalara.. Kadın aldatsa acaba bir erkeğe bunu söyleyebilirler mi?? Yıl olmuş 2020 hala aldatılan kadınlara "affet gitsin erkektir yapar, her erkek aldatır zaten" diyenler var.. İyi ki size "sende ne eksiklik var acaba, kocan neden aldatıyor seni" dememişler..bi de bunları diyenler çoğu kadın 😡 Bi bitmediler arkadaş..

Her erkek aldatır diye birşey yok.. Kadını erkeği de yok bunun.. Karaktersiz olan aldatır.. Ama affedilirse ona tekrar aldatmak için fırsat verilmiş olur.. Boşayın o iğrenç adamı.. Eğer boşamayacaksanız da bilin yani her affetmenizde tekrar aldatılacaksınız.. Gönlüm böyle olsun istemez ama ben hiçbir yerde görmedim bunun aksini..

Aldatmanin sevmek ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum.Aldatmak bir karakter meselesi bence..Karaktersiz kadin veya erkek zaten kendini bile sevemez ki kaldi ki karşıdakini sevebilsin.Karaktersiz insanlari hayatinizdan cikarin

bunun kadını erkeği yok.
Her kadın aldatmayacagina göre her erkek de aldatmaz.

Karakteri bozuk olan aldatır...

Aynen öyle benimki de şimdi telefonları na şifreler koymuş pin koduna kadar değiştirmiş ben girmeyim bakmayım diye sonra da yeminler ediyor asla yok senden başkası diye. Birde kalkmış 2.cocugu istiyor ilki tüp bebek ikincide öyle olacak olursa.ama ben ikinci bir hataya dusermiyim istemiyorum dedim kısa ve net açıkladım durumu da sana güvenmiyorum diye aslında daha evkiligimizin başında diyordum 4 tane olsun çocuğumuz diye ama 8 senelik evliyiz 8 senede belki 8 tane kadın yakaladım telefonda ve dahası gay erkeklere mesaj attigini bile gördüm çok boşanmak istedim ailesi durdurdu bundan sonra umrumdami değil boşanmayacagim da durumu iyi bu adamın yiyip içip keyfime bakacağım erkekler başka türlüsünü haketmiyor zaten o koşsun peşimde ne düşeceğim onun peşine
Kafanız yanmış üzgünüm :deli: ama buda bi tercih tabi :KK66:

Bu da aldatılan kadınların züğürt tesellisi. "parasını yiyorum oh ne güzel" falan. Aynen çok güzel, çok hoş bir hayat 🙄

Adamın yazmadığı kalmamış aç kurt gibi her yere dadanmış ama hala boşanmayı düşünmüyorsunuz. Yazık gerçekten, en çok da çocuğa yazık.

Çoğu erkek aldatır dışardan bir ışık görürse
Aldatmayan terbiyeli iyi yetişmiş nefsinin kölesi olmayan eşine sevgilisine ihanet etmeyi kendine yakıştırmayan karekterli kişilikli gözü doymuş daha önemlisi vicdanlı adamlar aldatmaz
Aldatmanın sevgiyle ilgisi olmayabilir
Karekter meselesi bunlar

X