- 18 Mart 2020
- 52
- 109
- Konu Sahibi Birtekefem
Tabikide hayır benim esim asla beni aldatmaz .tlfonda şifre olmazdı.tlfon sürekli masada her erkek aldatmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karakter meselesi yapan birdaha yaparmi EVET kucukken birden fazla Kadin tarafindan buyutulen erkekler aldatmaya daha meyilli babasini annesini surekli altanan ve annesinin uzuntusune tanik olan ve bunla buyuyen genel olarak daha az meyilli aldatmaya ama bir neden yeter en çok sevenede ben yapmam deyip kuran a el basanada.. Ben beni aldatsa intikam için evliyken baskasiyla olmazdim ozaman ondan bi farkim kalmazdi ama ayrilip yoluma bakardim aldatan aldanirmis ne b. k yerse yesin benden baskasina gitmisse pisman olup donmus neyimeEvli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum ama şuan aklımda sadece süründürmek var işini yapmamak yatağına gitmemek ne halin varsa gör demek başka ne yapabilirim bilmiyorum önceden kendimle ilgili kısıtladığım ne varsa hepsini doya doya yapacağım
Bu dogru mu konu sahıbı? Cevap vereceğini sanmiyorum ama sormak istedim. BirtekefemKaç sefer aldatmış seni sen hala bu adamdan bebek yapmaya çalışıyorsun bi tüp bebek sayesinde çocuk yapmışsın oysa ki sanki çok iyiydide hala 2. İçin uğraşıyorsun pes
Her erkek aldatır demek ne kadar yanlışsa bunu söylemek de o kadar yanlış bence. En doğru insan bile hislerine yenik düşebilir, bir anlık hataya bakar..Aldattığını gözümle görsem inanmayacağım kişiler var (eşim buna dahil değil).
Bu dogru mu konu sahıbı? Cevap vereceğini sanmiyorum ama sormak istedim. Birtekefem
Bırkere degıl defalarca yapmis. Gorup sok olacagın bi durum yok yani ortada.Evet düşünüyordum bunları görene kadar ama artık herşey hayal
Merhaba A bende aynı şeyleri yaşadım telefon ile başka şahıslarla konuşmuş saatlerce araştırıp açığa çıkardım çocuklarımı alıp evi terk ettim ve eşim ağladı yalvardı ayaklarıma kapandı özürler diledi çocukların hatırına affettim fakat yine bi şüphem var dükkan komşusu sanırsan doğru yolda olmayan biri zilli ile görüştüğünü tahmin ediyorum şuan takibe geçtim deliller ile yakaladığım zaman süründüreceğim kimse vazgeçilmez değildir bunu unutmayın ...Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Günümüzde erkekde aldatıyor kadında aldatıyor. Aldatmanın cinsiyeti yoktur ikiside onursuzluk şerefsizliktir madem gözün dışarıda kimseyle birlikte olma öyle değilmiEvli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Kafanız yanmış üzgünüm ama buda bi tercih tabiAynen öyle benimki de şimdi telefonları na şifreler koymuş pin koduna kadar değiştirmiş ben girmeyim bakmayım diye sonra da yeminler ediyor asla yok senden başkası diye. Birde kalkmış 2.cocugu istiyor ilki tüp bebek ikincide öyle olacak olursa.ama ben ikinci bir hataya dusermiyim istemiyorum dedim kısa ve net açıkladım durumu da sana güvenmiyorum diye aslında daha evkiligimizin başında diyordum 4 tane olsun çocuğumuz diye ama 8 senelik evliyiz 8 senede belki 8 tane kadın yakaladım telefonda ve dahası gay erkeklere mesaj attigini bile gördüm çok boşanmak istedim ailesi durdurdu bundan sonra umrumdami değil boşanmayacagim da durumu iyi bu adamın yiyip içip keyfime bakacağım erkekler başka türlüsünü haketmiyor zaten o koşsun peşimde ne düşeceğim onun peşine
Bu da aldatılan kadınların züğürt tesellisi. "parasını yiyorum oh ne güzel" falan. Aynen çok güzel, çok hoş bir hayatAynen öyle benimki de şimdi telefonları na şifreler koymuş pin koduna kadar değiştirmiş ben girmeyim bakmayım diye sonra da yeminler ediyor asla yok senden başkası diye. Birde kalkmış 2.cocugu istiyor ilki tüp bebek ikincide öyle olacak olursa.ama ben ikinci bir hataya dusermiyim istemiyorum dedim kısa ve net açıkladım durumu da sana güvenmiyorum diye aslında daha evkiligimizin başında diyordum 4 tane olsun çocuğumuz diye ama 8 senelik evliyiz 8 senede belki 8 tane kadın yakaladım telefonda ve dahası gay erkeklere mesaj attigini bile gördüm çok boşanmak istedim ailesi durdurdu bundan sonra umrumdami değil boşanmayacagim da durumu iyi bu adamın yiyip içip keyfime bakacağım erkekler başka türlüsünü haketmiyor zaten o koşsun peşimde ne düşeceğim onun peşine